![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Pytanie, kto mówił że gra na moonglade? Ilu macie polaków w tej gildii i czy pomagacie nowym w sensie boostujecie instancje
![]()
![]() |
#2122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit Aaaa Aliance : ) nie zakapowałem na początku. PS: A może lepiej coś z mojej ulubionej wyspy futer ; p ostatnio mam taki plan żeby coś sprośnego sobie zrobić ; p. ehusheusheuses evul. |
|
![]() |
![]() |
#2123 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Eerion kolbas z tej strony my chyba mamy wspolnuch znajomych na globie moze kojazysz warlocka a nicku tez na e na 36lvl bodajze ale w rl wolaja na niego Dejmian
|
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gorgannon solo na 28lv:
![]() Nastepnie ubilem Diathorus the Seeker (niestety nie mam screena), zostalo mi na koncu cos okolo 20hp, cos mi nie sklejalo w niego. ![]() Wracajac od Diathorus'a ding na 29lv: ![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() walczysz wszedzie z przeciwna frakcją o kazdej poze dnia i nocy wszystkim co masz w zasobach skilli i plecaku.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2127 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Systemu aren sam nie znam, bo nie ciągnie mnie do nich zbytnio. Wiem tylko, że na poważnie można się bawić od 70 poziomu, a dla treningu/zabawy kiedy się chce.
Co do battlegroundów... wstęp masz w każdej stolicy oraz w mapach w pobliżu których toczą się owe bitwy (np. Warsong Gulch w Ashenvale). Chodź tam jedynie na x5+ levelu, bo inaczej sam nic nie zdziałasz a i osłabisz drużynę w ten sposób. Generalnie najlepiej pójść dopiero na x8 lub x9, bo akurat masz wszystkie skille/spelle w danym przedziale. No właśnie, przedziały. Jak masz 21 poziom, walczysz ze wszystkimi, którzy mają 20-29, jak masz 45, z 40-49, itp. Do 19 poziomu masz wjazd jedynie na Warsong Gulch, to jest po prostu capture the flag. Lecisz do bazy przeciwnika, bierzesz flagę, wracasz do swojej i macie punkt. Jedyną różnicą w porównaniu do niektórych FPSów (przynajmniej tych w które ja grałem) jest fakt, że Twoja flaga musi być w bazie, abyście mogli zdobyć punkt. Kto pierwszy zdobędzie 3 punkty wygrywa. Arathi Basin jest nieco ciekawsze. Na mapie znajduje się pięć ważnych strategicznie lokacji: farma, kowal, tartak, kopalnia i stajnie. Strony muszą przejmować je (poprzez kliknięcie na flagę i odczekanie pewnego czasu) w celu pozyskania surowców. Każdy z tych punktów generuje pewną ich ilość co jakiś czas. Jeśli się zdarzy, że którejś z frakcji uda się zdobyć wszystkie pięć na raz to surowce lecą jak szalone - parę sekund i po wszystkim. Gra się kończy po uzyskaniu 2000 punktów surowców przez jedną ze stron. Generalnie tak jak w Warsongu, albo bronisz albo atakujesz. Z tym, że tutaj liczy się team work, bo musicie bronić więcej niż tylko jedną flagę. Aha, warto jeszcze dodać, że na mapach battlegroundów możesz znaleźć różne buffy w postaci święcących, unoszących się nad ziemią symboli - niektóre zwiększają szybkość poruszania się, inne leczą, a jeszcze inne powodują tryb berserka. Warto się nimi zainteresować, bo często ratują tyłek. ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-06-2008 o 09:39. |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
![]() UT GotY Edition's ctf rządzi.
![]() |
![]() |
#2129 |
Książe Cieni
|
![]() Eee... SoF, Quake, UT, wydawało mi się, że tam nie trzeba. No cóż, pamięć rzecz zawodna, bardzo możliwe, że masz racje.
![]()
#2130 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z tego co pamietam w q3 musiales zlapac flage przeciwnika i doniesc do swojej. Jak przeciwnik tez zbaral twoja to bieda bo musisz ja odzyskac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rothes, a co z Eots, AV?
Eots-Eye of the storm(15 vs 15), to jakby Arathi Basin polaczony z Warsong Gulch. Na mapie znajduja sie 4 punkty kontrolne. Jezeli ktorys z nich posiada twoja druzyna to dostaje punty. Pomiedzy tymi punktami kontrolnymi znajduje sie flaga. Jak sie zdobedzie i dobiegnie do punktu kontrolnego nalezacego do twojej druzyny, dostajesz iles tam punktow. Im wiecej puntkow kontrolnych ma druzyna, tym wiecej puntow za dobiegniecie z flaga. Sprawny premade ( raid zrobiony tylko po to zeby szybko bg wygrywac) Wygry w 5-6 min AV- Alterac Valley(40 vs 40)- Tutaj jest za duzo tlumaczenia, ale w duzym skrocie to wyglada tak: Mapa jest wielka w kierunku polnoc-poludnie( lub na odwrot ![]() ![]() Areny: System aren jest zupelnie inny od bg Mamy areny 2v2 3v3 5v5 Na arenach dostaje sie Arena Points. Zalezne one sa od naszego rating'u. Rating to cos jakby srednia wazona z naszych walk wygranych/przegranych. Jak wygramy z dobrym team'em dostajemy duzo RP ( Raiting points), jak przegramy z dobrym team'em, tracimy malo RP. Jak wygrymy ze slabym team'em to dostajemy malo RP, jak przegramy ze slabym team'em tracimy duzo RP. Ogolnie to mozna stracic lub zyskac od okolo 3 ratingu do 30. Raz w tygodniu( podczas reseta serva) Dostajmy AP( Arena points) Z najlepszej druzyny ( albo 2v2, albo 3v3 alvo 5v5, nigdy z kilku) Sa one "rozdawane" Im wyzszy rating, tym wiecej punktow. Zeby moc dostac jakies AP trzeba rozegrac min 10 walk ktore stanowia 30% walk calej druzyny ( w teamie 2v2 moze znajdowac sie, o ile pamietam 10 osob) To nie jest jak bg, ze brakuje kilku AP to sie zrobi wiecej aren dla puntkow, lecz trzeba wygrywac. ( tak jak wczesniej pisalem, cos jakby srenia wazona) Za AP mozna kupowac super itemy na pvp z duzo wieksza iloscia stamina'y i ( health points) i resilance ( szansa na to ze koles nas nie trafi, jego uderzenie bedzie slabsze) RE: DOWN Nie wiem, gram na globalu. Czyli nie potrzebnie sie napocilem ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 01-06-2008 o 11:19. |
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak narazie on nic nie zrobi na eots i arenach bo nie ma 70lvl. A nawet jak bedzie probowal to zrobic na servach instant 70 to i tak eots nie dziala jak i arena.
![]() |
![]() |
#2133 |
Książe Cieni
|
![]() Nie opisałem, bo sam nie widziałem - na 44 lvlu przeniosłem się na serwer PVP i jadę od nowa. Miałem dodać notkę, że są, z tym że wiem o nich tylko tyle co przeczytałem na różnych stronach, ale zapomniałem. Mea culpa.
Swoją drogą to nie mogę się doczekać Alterac Valley. Brzmi najbardziej interesująco ze wszystkich. ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-06-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja z AV mam same dobre wspomnienia jak jeszcze wczasach swietnosci servera Aniwow byl to jeden wielki bg gdzie zbieral sie caly azeroth czyli mniej wiecej 1k+ graczy wszystcy w t6, s3, bronie z co lepszych inst(ale nie z tych najlepszych) i wszyscy na 70(instant 70) i jest jeden wielki raid na strone allych =P lagi niemilosierne byly co wazniejsze skille zaczely niedzialac wiec server podupadl i nagle niz z tego ni z owego przestal byc 24h a tylko10h i to nigdy nie wiadomo kiedy =/
![]() |
![]() |
#2135 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A to ty pisałeś do mnie tego maila profesjonalną angielszczyzną? ![]() Co do BG. Później się rozpisze razem z paroma "taktykami" czy po prostu miejscami, gdzie co warto robić. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tego mailk to nie ja a kumpel Sury. No oczywiscie z rl'a. Najlepsze bylo jak on pisal do ciebie tego maila a potem dzwoni dejm i sie pyta czy wyslal maila. Sury na to ze tak ale po angielsku bo nie wiedzial czys polak. On na toi ze polak, polak mieszka 30m dalej xD
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Noo kto na tym Moonglade gra?
@down W ally czy w hordzie grają?
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 01-06-2008 o 13:19. |
![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eerion. Dejmian(tego mozesz nie znac ale Vil go powinien pamietac z servera Naxx) , moze ja zaczne jak wkoncu bede grac na globie.
FOR THE HORDE @down sie pytal to mu odpowiedzialem. Tyle ze konkretnie xD Pozatym co ? Boli was ze nie macie czegos takiego jak honor i oddanie zycia za Horde ? Tylko wszystko w obrebie moja rasa etc a tutaj w hordzie wszyscy jestesmy za soba(no nieliczac BE)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 01-06-2008 o 15:20. |
![]() |
![]() |
#2139 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Nie widzę nic epickiego w dłużącym się bg. 2h/3h to dopuszczalne dla mnie max. Ps. Ludzie, dalibyście radę przestać się podniecać tym sloganem "for the horde" i faktem, że jesteście w uber hordzie? Bo coś monotematyczne te wasze posty ostatnio ![]() Edit. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PLague - 01-06-2008 o 18:22. |
||
![]() |
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Też gram w WoWa Alliance.
Mam 32 Night Elfa Warriora na Burning Legion ![]() |
![]() |