![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() Józek co pcha wózek@^
Nie płacz jebany lamusie i wy*******aj jak ci sie coś nie podoba ;7 proste? A jak masz jakiś problem, to przyjdź ze starym bo cię nie rozumiem. A chcesz definicje słownikowe? Frajer- xaemus serigimox Lamus/ mami synek - Józek co pcha wózek Wsiury bez honoru - Olecko Team (xaem wam wbijał od kurew frajerow a wy znim 3macie sztamte, chyba proste dlaczego taka definicja) A i słuchaj frajerze nie kozacz że jedziesz nad jeziorko bo my jak chcemy sie wykąpać to idziemy pod prysznic. I nie wyzywaj mnie od śmieci jebana dziwko. |
![]() |
|
![]() |
#1922 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1923 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() z tym parkiem to tez juz slyszalem i myslisz ze posluchalem?
hmm kim ty mozesz byc cecron,hoza hmm nie mam pojecia. juz nie bede odpisywal na twoje posty bo masz kolegow i wzbudzasz strach na sam twoj widok. papa nara lamusie |
![]() |
![]() |
#1925 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1926 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
|
![]() Cytuj:
![]() Sry za double ![]() Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 01-06-2008 o 15:50. |
|
![]() |
![]() |
#1927 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1928 |
Guest
|
![]() @stary dziadyga
A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ? @ciota ze szczecinka To pakujcie sie juz w pociag koksy ze szczecinka, tylko uwazajcie bo mozemy was zabic smiechem jak sie spotkamy |
![]() |
#1929 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
po drugie primo, Tibia nie ma 25lat po trzecie primo, ultimo, "WIESZ" owned HAHAHAHAHAHAH
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() [quote=Nebulafighter;2089684]@stary dziadyga
A bedziesz mial swoja stylowa rozowa koszule i okularki jak po Ciebie wpadniemy ? Wpadnij to sie przekonasz. Koszula kosztowala wiecej niz twoj brat wyciaga w miesiac na Berlin Zoo. EDIT: Z ostatniej chwili: "siemka tu maciek masakratus nie zostawie tak tego stracilem 900zł" Podziekuj Phoenixowi xD nie ma to jak rozgarnieci kumple. Ile zabraklo? 48h? Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 01-06-2008 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#1931 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jozku chcialem jeszcze dodac cos o tym lizaniu, kto lizal ten lizal ale all wiemy ze to wy ''amistady'' bez magusa to kurwa wysrac sie nie umieliscie pare dni go nie bylo to po 100 razy na vencie ja ktos z was wchodzil'' EJ EJ EJ BYL MAGUS BYL EEEJJJJ BYL CZY NIE'' nie nie bylo'' KUURDE
![]() to tyle. |
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co masz do różowych koszulek? Może nie jesteś pewny swojej seksualności i nigdy byś takiej nie założył? A może jesteś po prostu "super elo ziom w kapturze spod bloku"?
|
![]() |
![]() |
#1934 | |
Guest
|
![]() [quote=Bosy_Wiesniak;2089844]
Cytuj:
Sugerujesz ze mamusia kupila Ci ta koszule za pieniazki zarobione na dworcu ? To ile Ty chodzisz w tej koszuli ? 10 lat ? Popros zone albo dziecko zeby ci kupili nowa 'ruszofa' koszuleczke to bedzieszm ogl przylansowac i pstrykniesz new foto @bartek8808 Wyjdz i nie wracaj jesli uwazasz ze 'ruszofe' koszulki sa cool jebany homoseksualisto. Na solarium tez chodzisz ? Czy tylko brylantowy kolczyk w przyklapnietym uchu ? |
|
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nebula fighter do czegos dojebac sie musiales co nie? ja jetsem maciek mam 19 lat na tibie wydalem oki. 20 tys zlotych chodze na solarium kolczyka nie mam i ubieram sie jak mi sie tylko podoba.
Ty jestes elo ziomek z kapturem lub bluza z pitbula i myslisz ze ejstes lepszy od kogokolwiek z nas ? |
![]() |
![]() |
#1936 |
Guest
|
![]() @Nebulafighter
Jak jesteś taki pewny siebie to podaj swój adres, z chęcią sprawdze czy podejmiesz wyzwanie. Bartek8808 stwierdził, że wydawane pieniądze przez Alvaro to jego sprawa. Rzeczywiście przyznam rację i dlatego, jeżeli Bartek lubi różowe koszulki i solarium to też jego sprawa. Nie każdy jest zakapturowanym kozakiem stojącym przed klatką i bijącym niewinnych przechodniów. @Alvaro No wiesz jeżeli uważasz, że jak ktoś pyta się o lidera gildii to mu liże tyłek to gl. Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 01-06-2008 o 21:43. |
![]() |
#1937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() Cytuj:
jak ktoś nie zrozumiał to wytłumaczę- jak ścierwo ;7. POZDRO<<< |
|
![]() |
![]() |
#1938 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Nebulafighter;2090146]
Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta u nas liderem byl chudy i jakos nie pytalismy po 100 razy ''EJ BYL CHUDY'' byl to byl nie bylo to nie bylo a wy jak na sranie i nie wypieraj sie tego byc moze ty umiales sie''bez niego wysrac'' ale wiekszosc z was niestety nie :/
wydarzenia-cipy wprowadzily dzis nowy update pod nazwa'' kick co 2 min'' xD |
![]() |
![]() |
#1940 |
Guest
|
![]() Mukatan może byś się przedstawił ? Zobaczymy jakim ty "ścierwem" jesteś.
@Alvaro Nie będę Tobie tego tłumaczyć, myśl jak chcesz, mam to w głębokim poważaniu ![]() |