| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 09 2004 Lokacja: Gliwice Wiek: 39 Posty: 13 Stan: Na emeryturze Imię: Kes on Harmonia Profesja: Sorcerer Gildia: Unique Unit Świat: Harmonia Poziom: 47 Poziom mag.: 55 | http://photobucket.com/albums/v311/kesonharmonia/ link do albumu, mam nadzieje ze sie spodobaja comment plax.. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Guest Posty: n/a | Ładne adv..i tak wogóle ładne screeny....na huntach tylko troszke dziwne..po jdenym screenie z kazdego potwora....nie miales czasu??   | 
|   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 10 2004 Wiek: 35 Posty: 200 | Gratz Advencow, lvl'u i wszytkiego ale mogles sie troche nameczyc i wkleic to na forum tak ladnie   duzo lepiej sie to oglada wtedy | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 05 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 36 Posty: 163   | Super screeny  i gratz za ułożenie SAPERA  ja takiego jeszcze nie zrobiłem  Więc super super super  
				__________________ ------------------------------------------------- | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2004 Lokacja: Ełk  Posty: 38   | Fajne ss. Gz advensów i wogle. Szkoda tylko, że nie wkleiles tych zdjec na forum, tak lepiej.      | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 09 2004 Lokacja: Gliwice Wiek: 39 Posty: 13 Stan: Na emeryturze Imię: Kes on Harmonia Profesja: Sorcerer Gildia: Unique Unit Świat: Harmonia Poziom: 47 Poziom mag.: 55 | z tymi zdjeciami z huntow jest tak, ze nie zawsze mam przy sobie cyfrowke     i nie za bardzo mysle o robieniu screenow, ale mysle ze za jakis czas dodam wiecej juz normalnie wklejonych na tibia.pl  | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2004 Wiek: 37 Posty: 173 Stan: Na emeryturze Poziom: 120 Skille: 90+/90+ Poziom mag.: 7 | Ładne ss, ułożone i czyste. Ciekawe advances, ogólnie spoko album. | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 12 2004 Posty: 15 | Jaka mam pewnosc ze tam nie am,mkeyloggera??   Boje sie kiknac w link  | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 12 2004 Posty: 15 | Jaka mam pewnosc ze tam nie am,mkeyloggera??   Boje sie kiknac w link  | 
|  |   |