![]() |
#141 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 42
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]() Tam w Niemczech bardziej im zalerzy zebysmy mieli pacca bo oni nic nie płacą za zakladanie nam go i chca zeby jak najwiecej ludzi kupywalo go bo oni by mieli na czym zarobic. niemozecie sie martwic ze nie dojdzie im kasa bo to sie zdarza bardzo rzadko.
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flipmaster
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: spore
|
![]() mam takie 2 pytania -
1 forma płatnosci to zaznaczyc : gotówka- płatne z góry ?? 2 jak potwierdze dane to mnie przeniesie na strone z tym numerem - jak tak to czy jest jakas waznosc tego numeru ?? - chodzi o to czy musze wyslac im kase tego samego dnia czy moge np. tydzien puzniej za wszelkie odpowiedzi dzinki ( jak odpowiedz to wolalbym zeby do mnie napisac wiadomosc , bo niewiem kiedy tu wejde znowu ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2007
Lokacja: Ostrowiec Św.
Imię: Akus Quentin
Profesja: Paladin
Gildia: Brave Warriors
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: 86/71
Poziom mag.: 15
|
![]() A wiec gdy wykonalem wszystko dostalem na mojego emaila wiadomisc gdzie bylo napisane zeby kase wyslac na adres:
Digital River Ireland Ltd. Level 0, Block 4 West Park Shannon Free Zone Co. Clare Irlandia Czy to nowy adres??? To muj pierwszy PACC i niewie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
|
![]() A wiec zrobilem wszystko tak jak pisze i weszlem na strone firmy element5 i tam zamuwilem pacca.Po 1 wszystko tam bylo napisane po polsku jak i email ktury dostalema to jest podajzane,po 2 pisalo tam aby kase wyslac na adres:
Digital River Ltd. Block 4, West Park Shannon Co. Clare Irlandia A po 3 to niewiem czy numer zamuwienia = numer referencyjny. Zamuwiena podobno niemoge cofnac bo wtedy ban i niewiem co mam robic!! ![]() Wyslac ta kase tam do irlandi, wyslac kase do niemiec z tym numerem czy wogule nic nierobic i nieplacic ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
|
![]() A wiec zrobilem wszystko tak jak pisze i weszlem na strone firmy element5 i tam zamuwilem pacca.Po 1 wszystko tam bylo napisane po polsku jak i email ktury dostalema to jest podajzane,po 2 pisalo tam aby kase wyslac na adres:
Digital River Ltd. Block 4, West Park Shannon Co. Clare Irlandia A po 3 to niewiem czy numer zamuwienia = numer referencyjny. Zamuwiena podobno niemoge cofnac bo wtedy ban i niewiem co mam robic!! ![]() Wyslac ta kase tam do irlandi, wyslac kase do niemiec z tym numerem czy wogule nic nierobic i nieplacic ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, Cipsoft jest w Niemczech. Lecz, zamówiłem pacca i wyskoczył mi adres do którego mam wysłać pieniądze jest taki jak podaje ziomek wyżej, czyli Irlandia.
Jak ktoś wie co z tym fantem zrobić to niech podpowie. Będę wdzięczny... Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 24-12-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam małe pytanko. U mnie w rodzince nie ma NIKT
![]() ![]()
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Elo ja ma takie pytanka
![]() *Mam wysłać równe 20 Euro? * Listem Priorytetowym czy wartościowym? (ile ten drugi kosztuje?) * Po wysłaniu priorytetem w ile dojdzie a w ile wysyłając wartościowym? Proszę o szybkie odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
|
![]() Czy mam jakąś gwarancje, że pieniądze zostaną dostarczone?? Jakie są szanse, że przestłka dojdzie??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
Imię: Justice Palladin
Świat: Zanera
Poziom: 80+
Skille: 89\70
Poziom mag.: 17
|
![]() Ja mam za to inny problem nie wiem który adres podać pomuszcie i powiedzcie który
1: Digital River Ireland Ltd. 4300 Atlantic Avenue Westpark Business Campus Shannon Co. Clare Irlandia 2: Digital River GmbH Vogelsanger str. 78 50823 Koln (kolonia) Niemcy |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | ||||
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
Vogelsanger Str. 78 50823 Köln Germany lub Digital River Ireland Ltd. Level 0, Block 4 West Park Shannon Free Zone Co. Clare Ireland Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*Obojętnie. Wartościowy jest z 2-3zł droższy o ile sie nie mylę. *Teoretycznie do 3 dni roboczych jednak poczta strajkuje więc tydzień albo nawet więcej. Ostatnio edytowany przez Fureyka - 10-06-2008 o 22:16. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
|
![]() Gdy wpisuje swoje dane to muszą być prawdziwe i czy przychodzi potem na adres jakaś faktura??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: chorzów
Imię: Ormar shar
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 58/47
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() bardzo fajny poradnik zwieźle i zrozumiale 5/5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Imię: Pasquala
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Pisze to do tibia.pl ponieważ nie ma podanego kontaktu z wami ;/. telefon by sie przydał. Dałem kase kumplowi żeby mi kupił pacca. Mówi że wpłacił i że to wy nie przysyłacie tak długo ;/. mówił że pisał do was i że odpisaliście że za 3 dni bedzie. A tu nic ;/. Kasy nie mam i pacca też nie. MOżecie mi powiedzieć czy on wplacił tą kase ??;/ Mój nick to PASQUALA. Server: NEBULA. POMÓŻCIE PROSZE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() witam mam prosbe czy ktoś mógłby napisać jak kupić pacca w niemczech ponieważ jade tam niedługo a zawsze to taniej na miejscu kupić
|
![]() |
![]() |
#158 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Sposoby płacenia są takie same, najwyżej za pocztę mniej zapłacisz. Możesz też im osobiście donieść jak będziesz gdzieś blisko ^^.
Ostatnio edytowany przez Fureyka - 01-07-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Wątpie aby akceptowali taką formę płatności : PP Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-07-2008 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2008
|
![]() Post może głupi, pokroju 3/4 z tego tematu, jednak może ktoś wie lepiej niż ja!
Kase wpłaciłem w środę, na pacca trzeba czekać do 3 dni. Dziś jest wtorek następnego tygodnia, czy mam się o co martwić, czy też to normalne? ![]() |
![]() |
![]() |