Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-06-2008, 19:14   #2141
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Cytuj:
Ty weź sobie zrób małą przerwę z WoWem, co? O_o It's getting creepy, you know O_o
Fakt faktem, takie cos jak "For the Horde!" wchodzi w krew i naprawde jest odczuwalne. Autentycznie grajac w WoWa mam ochote wyprzeklinac kazdego allucha na swojej drodze. o_O

retired/retarded
Kajulec jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-06-2008, 19:53   #2142
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

Hahahahha ja akurat w wow'a gram tyle co nic zwlaszcza teraz max 1h dziennie a i to tylko od okazji. Zwykly fluff mnie pociaga i jak kolego wyzej powiedzial takie cos wchodzi w krew. Pozatym te liczne doswiadczenia z ally jak ally gra a jak gra horda. Ally to tacy polacy w mmo. Nie pomoze a jeszcze dopierdoli. A gracz hordy? Sam sie podlozy zeby zginal a ty uciekl jezeli jest niebezpiecznie.

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline  
stary 01-06-2008, 19:53   #2143
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Powiedzcie mi, czy gra na Burning Legion albo Moonglade w ally ma sens? Czy jest jakas polska gildia na tym drugim servie?

edit:
Czemu uważacie że w ally same hamy graja? Xd

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Ostatnio edytowany przez Dawergo - 01-06-2008 o 19:55.
Dawergo jest offline  
stary 01-06-2008, 20:07   #2144
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

Nie tyle hamy co takie wlasnie jagby polaczki. Wiadomo sa wyjatki od regoly ale tak z 85% ally to takie wlasnie cipy =/ Dlatego tez ci nie polecalem serverow przepelnionych polaczkami bo ty sobie wyobrazasz jak normalnie w ally sa takie "polaczki" a w hordzie tez polacy ktozy sie zachowuja jak zwykle to koszmar.

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline  
stary 01-06-2008, 20:25   #2145
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
To było (teraz słowo najbardziej oddające istotę tego co mam na myśli) pojebane. Niektórzy mają ciekawsze rzeczy od siedzenia 12h na komputerze non-stop, bo "to bg i musze go wygrac!"
Ależ nie było to siedznei 05 tych samych osób na tym BG.
(to nie pewne dane)
Bywało, że przez jedno AV przetoczyło się i 1000 osób u jednej strony

Cytuj:
Ps. Ludzie, dalibyście radę przestać się podniecać tym sloganem "for the horde" i faktem, że jesteście w uber hordzie? Bo coś monotematyczne te wasze posty ostatnio
Wybacz, że uważam, że klimat to podstawa (dlatego gram hordą )

Cytuj:
y weź sobie zrób małą przerwę z WoWem, co? O_o It's getting creepy, you know O_o
pff. L2 RP

Cytuj:
Fakt faktem, takie cos jak "For the Horde!" wchodzi w krew i naprawde jest odczuwalne. Autentycznie grajac w WoWa mam ochote wyprzeklinac kazdego allucha na swojej drodze. o_O
Wiadomo. Horda roztacza specyficzną, niesamowitą atmosferę. Często na serwie jest po 3 aliantów na hordzistę, do tego mniejszy odsetek noobów robi swoje. Do tego dochodzi fakt, że ludzie grający hordą nie patrzą już tylko na wygląd postaci. Wchodzą głębiej a nie robią "My armor is so shiny" <horde against bubbleboys!>

Cytuj:
Powiedzcie mi, czy gra na Burning Legion albo Moonglade w ally ma sens? Czy jest jakas polska gildia na tym drugim servie?
Na BL podobno jest sporo polaków, na moonglade nie mam żadnych danych.

Cytuj:
edit:
Czemu uważacie że w ally same hamy graja? Xd
Zagraj sobie aliantem, dobij 70 w międzyczasie robiąc instancje i grupowe questy. Następnie zrób to samo Hordą. Będziesz mieć odpowiedź. Pomijam akcje 70 lvlowe.

Podam jeszcze statystykę pewną - badania były dość dawne temu, więc może być odchył w którą stronę, ale nvm.
Przeciętny gracz Hordy ma 4-5 lat więcej niż przeciętny gracz Alliance.

PS
Cytuj:
(no nieliczac BE)
z Be jest specyficzna sprawa. Od strony graczy to BE ściągnęło do hordy też trochę noobów lecących za wyglądem. Z drugiej strony jest to frakcja z najbardziej tragiczną historią i idealnie wpasowującą się fabułowo i historycznie w hordę. Dlatego ja ogólnie jestem za Blood Elfami. Tylko, żeby nie dawali nam palków a im shamanów...
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline  
stary 01-06-2008, 20:37   #2146
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Ja tam lubię hordę, szczególnie jak wyskoczy na mnie trzech na moim poziomie i w dodatku wszyscy padną. Nie mam na celu jakiegoś przechwalania się, ale póki co w ciągu mojego dwumiesięcznego stażu w tej grze, nie miewam żadnych problemów w walkach PVP przeciw przedstawicielom tej frakcji. Spotykam samych noobów albo te stereotypy o pro playerach w hordzie są nieco przesadzone.

Co do klimatu... no cóż, IMHO to uczucie podczas mojego pierwszego wejścia do Stormwind, bądź Ironforge (albo te piękne, monumentalne posągi krasnoludów w Loch Modan) są nieporównywalne w stosunku do jakiejś zapadniętej wiochy pełniącej funkcję stolicy orków.

Na pewno jednak średnia wieku graczy w Hordzie jest wyższa niż w Alliance, bo cukierkowy wygląd robi swoje. Ich gra drużynowa na battlegroundach również pozostaje bez zarzutu (czego nie da się powiedzieć o Alliance), ale no cóż... większej chwały można sobie przysporzyć pozytywnie wyróżniając się spośród tłumu słabych niż triumfując wśród najlepszych.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline  
stary 01-06-2008, 20:54   #2147
Bardownik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2007

Domyślny

A ja jednak Przymierze, aczkolwiek powiem szczerze, że miałem spory dylemat zanim wybrałem jedną ze stron ( z 10 razy rasę zmieniałem ^^)
Ostatecznie spodobał mi się jednak Human Paladin, okolice SW, zmienność klimatu no i bliskość do BS
Na dodatek wcześniej czytałem Piekarę i zachciało mi się zabawy w inkwizytorów. Human Paladin nadaje się chyba wyśmienicie

I tu chciałem się odnieść do powyższej wypowiedzi ^^
Cytuj:
Na pewno jednak średnia wieku graczy w Hordzie jest wyższa niż w Alliance, bo cukierkowy wygląd robi swoje. Ich gra drużynowa na battlegroundach również pozostaje bez zarzutu (czego nie da się powiedzieć o Alliance), ale no cóż... większej chwały można sobie przysporzyć pozytywnie wyróżniając się spośród tłumu słabych niż triumfując wśród najlepszych.
Ja zadbałem, żeby to nie był chodzący cukierek ^^ Preferuje brudny, czarny ubiór

Klimat, klimat i jeszcze raz klimat, a więc drżyj Hordo gdy stąpasz bo ziemi nie swojej, bo tam czekamy na Ciebie, my- inkwiyztorzy

Ostatnio edytowany przez Bardownik - 01-06-2008 o 20:57.
Bardownik jest offline  
stary 01-06-2008, 21:16   #2148
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bardownik Pokaż post
Klimat, klimat i jeszcze raz klimat, a więc drżyj Hordo gdy stąpasz bo ziemi nie swojej, bo tam czekamy na Ciebie, my- inkwiyztorzy
Imho to ty powinienies srac w gacie jak zobaczysz na swojej drodze ogromnego Taurena czy niezbyt przyjaznie wygladajacego Orka. Horda zjada ludzi na sniadanie.

retired/retarded
Kajulec jest offline  
stary 01-06-2008, 21:16   #2149
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Z klimatem bywa różnie - chyba nigdzie nie czułem się lepiej, niż w Goldshire. Pełno tam alliantów różnych ras, klas i leveli, duelują albo gadają, a na serwerze RPG to po prostu cudo.

Gdy wszedłem pierwszy raz do Orgri, dopadł mnie ogromny lag, czego skutkiem był reset komputera. Niestety - na samym wejściu inn, bank i AH, a to się równa min 50 playerów.

Co racja to racja, ally na pvp śmierdzi, poza tym same huntry i rogue twinki na bg chodzą. I to irytuje najbardziej.

Ja preferują Hordę - jakoś dla mnie jest poważniejsza i lepsza do wyobrażenia (całościowo), bo np. Dwarf female rogue albo human female warrior to porażka, a gnomów po prostu nie mogę zdzierżyć.
CytrynowySorbet jest offline  
stary 01-06-2008, 21:35   #2150
Bardownik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2007

Domyślny

Ech.. wiele razy już widziałem jak gnom taurena kładł ^^ (co prawda nie sam, ale w większych "spotkaniach"
Wg mnie to tauren powinien srać i spierdzielać z tym swoim grubym dupskiem z drogi
Bardownik jest offline  
stary 01-06-2008, 21:39   #2151
Necromantor
Użytkownik Forum

Necromantor's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: ..........

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bardownik Pokaż post
Ech.. wiele razy już widziałem jak gnom taurena kładł ^^ (co prawda nie sam, ale w większych "spotkaniach"
Wg mnie to tauren powinien srać i spierdzielać z tym swoim grubym dupskiem z drogi
popieram..
stary 01-06-2008, 21:45   #2152
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Domyślny

Gnomy mnie totalnie rozsmieszaja. To to mi ledwo do kolan dostaje. I jeszcze ten komiczny wyglad w lepszych zbrojach.. widzieliscie moze screeny z Death Knighta?

retired/retarded
Kajulec jest offline  
stary 01-06-2008, 21:48   #2153
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Domyślny

Powiadają ludziska, że im chłop większy, tym boleśniejszy czeka go upadek.

Owszem, gnomy wyglądają komicznie (i brzmią ), ale ta ich cała kultura wraz z rozwiniętą technologią, której dorównuje jedynie ta goblinów, nadają cudnego klimatu grze.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline  
stary 01-06-2008, 22:05   #2154
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Prawda jest taka, że jak już wybierze się którąś z frakcji i się w nią wkręci to trudno jest przerzucić się na tą przeciwną. Ja osobiście mam dwie 70tki alliance, próbowałem kilka razy rerollnąć się na Horde, ale nie starczyło mi cierpliwości.

A no i dalej podtrzymujcie to ciekawa konwersacje ' HORDE ROX, ALLIANCE SUX" Bardzo ciekawy watek IMO

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI

Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 01-06-2008 o 22:10.
Lord Dreathan jest offline  
stary 01-06-2008, 22:33   #2155
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Ja wczoraj solowalem drabine na schodach %-)

http://i8.photobucket.com/albums/a5/...e/czenkoxD.jpg

Niezlego ma dmg xD Na hita byłem hehe
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline  
stary 01-06-2008, 22:33   #2156
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Co do klimatu... no cóż, IMHO to uczucie podczas mojego pierwszego wejścia do Stormwind, bądź Ironforge (albo te piękne, monumentalne posągi krasnoludów w Loch Modan) są nieporównywalne w stosunku do jakiejś zapadniętej wiochy pełniącej funkcję stolicy orków.
Równie dobrze moge powiedzieć, że wole klimat krasnoludów, bo górskie powietrze dobrze mi robi...
Primo - Chodzi o klimat, który tworzą ludzie
Secundo - ta zapadnięta wioska to tworzone miasto. A najabrdziej kliamtycznym (według twojej miary) jest undercity, które według którejśtam ankiet blizza zdobyło bodajże 45% głosów...

Cytuj:
większej chwały można sobie przysporzyć pozytywnie wyróżniając się spośród tłumu słabych niż triumfując wśród najlepszych.
Za to tak naprawdę ta pierwsza chwała jest nic nie warta. Czego nie można powiedzieć o tej drugiej.
No, ale cóż. Każdy wybiera coś na swój poziom <ale pojechałem xD>

Cytuj:
Human Paladin
Cytuj:
Ja zadbałem, żeby to nie był chodzący cukierek ^^ Preferuje brudny, czarny ubiór
Oksymoron. Paladyn (vel Bubbleboy) jest chodzącym pedałem i świecącym cukierkiem.
Jak nie wierzysz, to przejrzyj sobie choćby paladyńskie tiery.
Zwłaszcza Tier 5, gdzie paladyn jest fioletowym gej power rangers

Cytuj:
A przychodź. Free fragi zawsze mile witamy

Cytuj:
Ja tam lubię hordę, szczególnie jak wyskoczy na mnie trzech na moim poziomie i w dodatku wszyscy padną. Nie mam na celu jakiegoś przechwalania się, ale póki co w ciągu mojego dwumiesięcznego stażu w tej grze, nie miewam żadnych problemów w walkach PVP przeciw przedstawicielom tej frakcji. Spotykam samych noobów albo te stereotypy o pro playerach w hordzie są nieco przesadzone.
Są 3 opcje:
1. Chodzisz nie wiadomo gdzie
2. Jesteś druidem. Resto.
3. Mylisz jawę ze snem

A tak na serio - w większości starć 1 na 1 wygrywa horda.
A powiedzenie, że jak jesteś na PvE i masz włączone PvP to alliance zaatakuje cie dopiero jak będzie mieć pięciokrotną przewagę nie powstało ot tak bez dowodów.

Cytuj:
Pierwsza cześć zdania z nawiasu tłumaczy wszystko.
A tauren tak naprawdę powinien tylko podnieść nogę, a następnie ją opuścić by gnom zakończył swój żałosny żywot

Cytuj:
Gnomy mnie totalnie rozsmieszaja. To to mi ledwo do kolan dostaje. I jeszcze ten komiczny wyglad w lepszych zbrojach..
Widziałeś gnoma w t5?
mroczna emo-maskotka.
Poważnie... To jest najgorsze :/

Cytuj:
Owszem, gnomy wyglądają komicznie (i brzmią ), ale ta ich cała kultura wraz z rozwiniętą technologią, której dorównuje jedynie ta goblinów, nadają cudnego klimatu grze.
yeyeye. Tak cudownego, że powstają nawet komiksy, jak alianci nic nie robia, bo nawet oni maja gnomy głęboko gdzieś
A ich rozwinięta technologia... Powiększanie świata poprzez zmniejszanie siebie... Taa... Niehc lepiej sobie te małe cholerstwa coś innego powiększą
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline  
stary 01-06-2008, 23:04   #2157
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Domyślny

Chodzę wszędzie, bo mam dziwną manię, że muszę wykonać wszystkie możliwe questy ;p (poza tymi, które są opcjonalne i rozpoczynają różne łańcuchy, a ja już owy łańcuch rozpocznę akceptując inny quest ), wliczając w to solowanie instancji typowych dla hordy, bo nie mogę znaleźć nikogo kto by ze mną poszedł do takich Wailing Caverns.

Anyway, nie jestem resto druidem, a frost magiem, i naprawdę padam jedynie, głównie od twinków na BG lub ?? hordziaków. Bodajże trzy razy zostałem pokonany w uczciwej walce przeciw przedstawicielowi hordy (tj. nie twink, zbliżony lvl, 1 na 1), a zwycięsko wyszedłem nie raz, nie dwa. Zresztą, z tego co pamiętam, ktoś tu gra na Anachranosie. Jestem w tej samej grupie serwerów, więc z miłą chęcią zademonstruję na żywo, co potrafię gdy tylko dobiję odpowiedni poziom. :>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
A powiedzenie, że jak jesteś na PvE i masz włączone PvP to alliance zaatakuje cie dopiero jak będzie mieć pięciokrotną przewagę nie powstało ot tak bez dowodów.
A propo, dzisiaj biegałem moją ele (jeśli można ją tak nazwać, bo dopiero 23 lvl) shamanką po Ashenvale. Przebiegli obok mnie 22 druid i 19 hunter z hordy. Popatrzyli się na mnie. Zaczęli chodzić w kółko, ale zaatakować się nie kwapili to im pomogłem. Padłem, zabijając wcześniej druida, a hunterowi zostawiając jakieś 20% hp.

Z tematyką klimatu tworzonego przez ludzi nie będę polemizował, wystarczy mi to co napisał Kajulec i kołbaś. Ogólnie to straszna nienawiść od was emanuje w stosunku do przymierza. ;p Chill out, to tylko gra, a po obu stronach barykady są ludzie.

Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-06-2008 o 23:12.
Rothes jest offline  
stary 01-06-2008, 23:32   #2158
Relosu
Zbanowany

Relosu's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006

Domyślny

Ok mam nadzieje ze wszyscy nadal kojaza ze ja to kolbas. No to ok jedziem.
Myslisz ze dlaczego nie zaatakowali ciebie ? Tylko chodzili w koleczko. Bo bylo ich 2 a ty 1. To jest honor hordy.
O gustach sie nie dyskutuje. Poprostu jedne sa bardziej a 2 mniej lubiane np Emo, gdzie juz od dawna slyszalem ze emo to jest taka cudowna rzecz poniewasz zrzesza hipisow, skinow i punkow ze soba tylko po to zeby najebac dla emo =P.
Klimat ? Wyglad stolic ? Czlowkieku orki sa w tym swiecie wolne dopiero od okolu 3-4 lat a ty juz chcesz zeby budowaly twierdze z kamienia i zelaza ? Czy ty wogole czytales jakis fluff ? Orki sa wyjatkowo cieplo lubne dlatego preferuja domy z skor i drewna i w takich kolicach jak Kalimdor, Dlategoz tez glowna komnata Thralla jest zbudowana z kamienia zeby zaden ork nie czul sie tam zbyt pewnie. W Hordzie nikt sie nie wywyzsza na tyle zeby zadal stawiania wielkich pomnikow jak w Ironforge lub Stormwind. Pozostaja po nich tylko chwalebne piesni i legendy ktore sa opowiadane coraz to nowym pokoleniom wojownikow i szamanow. To ludzie sa na tyle agresywni ze jak pojawili sie orkowie to odrazu wojna bo ludziom za ciasno. A orki uciekly z Dreanoru tylko w razie niebezpieczenstwa i chcialy zamieszkac w swoim nowym domu do ktorego byly zmuszone przybyc. dlatego tez Ludzie zawarli przymieze z Daranei. Nie chciali zeby historia sie powtozyla i w wojnie o miejsce do bytu przybyl by im jeszcze jeden przeciwnik a wtedy marny ich los. Ok rozpisalem sie troche a teraz ide spac =P
Relosu jest offline  
stary 01-06-2008, 23:57   #2159
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Z tematyką klimatu tworzonego przez ludzi nie będę polemizował, wystarczy mi to co napisał Kajulec i kołbaś. Ogólnie to straszna nienawiść od was emanuje w stosunku do przymierza. ;p Chill out, to tylko gra, a po obu stronach barykady są ludzie.
Po stronie Hordy NIE MA LUDZI!

retired/retarded
Kajulec jest offline  
stary 02-06-2008, 06:24   #2160
PLague
Użytkownik Forum

PLague's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary

Domyślny

Cytuj:
Pozatym te liczne doswiadczenia z ally jak ally gra a jak gra horda.
W ally jak i w hordzie grają normalni ludzie, jak i ostatnie jełopy, więc dzielenie wartości ludzi na "ally"/"horda" jest też trochę creepy O_o

Cytuj:
Myslisz ze dlaczego nie zaatakowali ciebie ? Tylko chodzili w koleczko. Bo bylo ich 2 a ty 1. To jest honor hordy.
Jasne, i wszyscy z hordy tak sie zachowuja XD W ally też znajdziesz ludzi, którzy cię nie ruszą, a w hordzie takich, którzy wpadają do takiego Ashenvale/Duskwood i gankują low-lvl.

Dziwni jesteście, zaczynam was się bać. O_o
Jeszcze trochę, a latać będziecie po mieście ubrani w kostiumy trolli, taurenów oraz nieumarłych i będziecie ciąć wszystkich jak popadnie z okrzykiem: "for the horde!!!", a później tłumaczyć się na komisariacie: "oj, panowie wiecie, bo takie cos jak "For the Horde!" wchodzi w krew i naprawde jest odczuwalne..."

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania