![]() |
#2141 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Hahahahha ja akurat w wow'a gram tyle co nic zwlaszcza teraz max 1h dziennie a i to tylko od okazji. Zwykly fluff mnie pociaga i jak kolego wyzej powiedzial takie cos wchodzi w krew. Pozatym te liczne doswiadczenia z ally jak ally gra a jak gra horda. Ally to tacy polacy w mmo. Nie pomoze a jeszcze dopierdoli. A gracz hordy? Sam sie podlozy zeby zginal a ty uciekl jezeli jest niebezpiecznie.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Powiedzcie mi, czy gra na Burning Legion albo Moonglade w ally ma sens? Czy jest jakas polska gildia na tym drugim servie?
edit: Czemu uważacie że w ally same hamy graja? Xd
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 01-06-2008 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Nie tyle hamy co takie wlasnie jagby polaczki. Wiadomo sa wyjatki od regoly ale tak z 85% ally to takie wlasnie cipy =/ Dlatego tez ci nie polecalem serverow przepelnionych polaczkami bo ty sobie wyobrazasz jak normalnie w ally sa takie "polaczki" a w hordzie tez polacy ktozy sie zachowuja jak zwykle to koszmar.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2145 | ||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
(to nie pewne dane) Bywało, że przez jedno AV przetoczyło się i 1000 osób u jednej strony Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podam jeszcze statystykę pewną - badania były dość dawne temu, więc może być odchył w którą stronę, ale nvm. Przeciętny gracz Hordy ma 4-5 lat więcej niż przeciętny gracz Alliance. PS Cytuj:
![]() |
![]() |
#2146 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ja tam lubię hordę, szczególnie jak wyskoczy na mnie trzech na moim poziomie i w dodatku wszyscy padną.
![]() Co do klimatu... no cóż, IMHO to uczucie podczas mojego pierwszego wejścia do Stormwind, bądź Ironforge (albo te piękne, monumentalne posągi krasnoludów w Loch Modan) są nieporównywalne w stosunku do jakiejś zapadniętej wiochy pełniącej funkcję stolicy orków. ![]() Na pewno jednak średnia wieku graczy w Hordzie jest wyższa niż w Alliance, bo cukierkowy wygląd robi swoje. Ich gra drużynowa na battlegroundach również pozostaje bez zarzutu (czego nie da się powiedzieć o Alliance), ale no cóż... większej chwały można sobie przysporzyć pozytywnie wyróżniając się spośród tłumu słabych niż triumfując wśród najlepszych. ![]()
#2147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() A ja jednak Przymierze, aczkolwiek powiem szczerze, że miałem spory dylemat zanim wybrałem jedną ze stron ( z 10 razy rasę zmieniałem ^^)
Ostatecznie spodobał mi się jednak Human Paladin, okolice SW, zmienność klimatu no i bliskość do BS Na dodatek wcześniej czytałem Piekarę i zachciało mi się zabawy w inkwizytorów. Human Paladin nadaje się chyba wyśmienicie ![]() I tu chciałem się odnieść do powyższej wypowiedzi ^^ Cytuj:
Klimat, klimat i jeszcze raz klimat, a więc drżyj Hordo gdy stąpasz bo ziemi nie swojej, bo tam czekamy na Ciebie, my- inkwiyztorzy ![]() Ostatnio edytowany przez Bardownik - 01-06-2008 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
#2148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Z klimatem bywa różnie - chyba nigdzie nie czułem się lepiej, niż w Goldshire. Pełno tam alliantów różnych ras, klas i leveli, duelują albo gadają, a na serwerze RPG to po prostu cudo.
Gdy wszedłem pierwszy raz do Orgri, dopadł mnie ogromny lag, czego skutkiem był reset komputera. Niestety - na samym wejściu inn, bank i AH, a to się równa min 50 playerów. Co racja to racja, ally na pvp śmierdzi, poza tym same huntry i rogue twinki na bg chodzą. I to irytuje najbardziej. Ja preferują Hordę - jakoś dla mnie jest poważniejsza i lepsza do wyobrażenia (całościowo), bo np. Dwarf female rogue albo human female warrior to porażka, a gnomów po prostu nie mogę zdzierżyć. |
![]() |
![]() |
#2150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Ech.. wiele razy już widziałem jak gnom taurena kładł ^^ (co prawda nie sam, ale w większych "spotkaniach"
Wg mnie to tauren powinien srać i spierdzielać z tym swoim grubym dupskiem z drogi ![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik Forum
|
![]() popieram..
#2152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gnomy mnie totalnie rozsmieszaja. To to mi ledwo do kolan dostaje. I jeszcze ten komiczny wyglad w lepszych zbrojach.. widzieliscie moze screeny z Death Knighta?
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Książe Cieni
|
![]() Powiadają ludziska, że im chłop większy, tym boleśniejszy czeka go upadek.
![]() Owszem, gnomy wyglądają komicznie (i brzmią ![]()
#2154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka, że jak już wybierze się którąś z frakcji i się w nią wkręci to trudno jest przerzucić się na tą przeciwną. Ja osobiście mam dwie 70tki alliance, próbowałem kilka razy rerollnąć się na Horde, ale nie starczyło mi cierpliwości.
A no i dalej podtrzymujcie to ciekawa konwersacje ' HORDE ROX, ALLIANCE SUX" Bardzo ciekawy watek IMO
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 01-06-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ja wczoraj solowalem drabine na schodach %-)
http://i8.photobucket.com/albums/a5/...e/czenkoxD.jpg Niezlego ma dmg xD Na hita byłem hehe
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#2156 | ||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Primo - Chodzi o klimat, który tworzą ludzie Secundo - ta zapadnięta wioska to tworzone miasto. A najabrdziej kliamtycznym (według twojej miary) jest undercity, które według którejśtam ankiet blizza zdobyło bodajże 45% głosów... Cytuj:
No, ale cóż. Każdy wybiera coś na swój poziom <ale pojechałem xD> Cytuj:
Cytuj:
Jak nie wierzysz, to przejrzyj sobie choćby paladyńskie tiery. Zwłaszcza Tier 5, gdzie paladyn jest fioletowym gej power rangers Cytuj:
Cytuj:
1. Chodzisz nie wiadomo gdzie 2. Jesteś druidem. Resto. 3. Mylisz jawę ze snem ![]() A tak na serio - w większości starć 1 na 1 wygrywa horda. A powiedzenie, że jak jesteś na PvE i masz włączone PvP to alliance zaatakuje cie dopiero jak będzie mieć pięciokrotną przewagę nie powstało ot tak bez dowodów. Cytuj:
A tauren tak naprawdę powinien tylko podnieść nogę, a następnie ją opuścić by gnom zakończył swój żałosny żywot Cytuj:
mroczna emo-maskotka. Poważnie... To jest najgorsze :/ Cytuj:
![]() A ich rozwinięta technologia... Powiększanie świata poprzez zmniejszanie siebie... Taa... Niehc lepiej sobie te małe cholerstwa coś innego powiększą
![]() |
![]() |
#2157 | |
Książe Cieni
|
![]() Chodzę wszędzie, bo mam dziwną manię, że muszę wykonać wszystkie możliwe questy ;p (poza tymi, które są opcjonalne i rozpoczynają różne łańcuchy, a ja już owy łańcuch rozpocznę akceptując inny quest
![]() Anyway, nie jestem resto druidem, a frost magiem, i naprawdę padam jedynie, głównie od twinków na BG lub ?? hordziaków. ![]() ![]() Cytuj:
![]() Z tematyką klimatu tworzonego przez ludzi nie będę polemizował, wystarczy mi to co napisał Kajulec i kołbaś. ![]() ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 01-06-2008 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
#2158 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Ok mam nadzieje ze wszyscy nadal kojaza ze ja to kolbas. No to ok jedziem.
Myslisz ze dlaczego nie zaatakowali ciebie ? Tylko chodzili w koleczko. Bo bylo ich 2 a ty 1. To jest honor hordy. O gustach sie nie dyskutuje. Poprostu jedne sa bardziej a 2 mniej lubiane np Emo, gdzie juz od dawna slyszalem ze emo to jest taka cudowna rzecz poniewasz zrzesza hipisow, skinow i punkow ze soba tylko po to zeby najebac dla emo =P. Klimat ? Wyglad stolic ? Czlowkieku orki sa w tym swiecie wolne dopiero od okolu 3-4 lat a ty juz chcesz zeby budowaly twierdze z kamienia i zelaza ? Czy ty wogole czytales jakis fluff ? Orki sa wyjatkowo cieplo lubne dlatego preferuja domy z skor i drewna i w takich kolicach jak Kalimdor, Dlategoz tez glowna komnata Thralla jest zbudowana z kamienia zeby zaden ork nie czul sie tam zbyt pewnie. W Hordzie nikt sie nie wywyzsza na tyle zeby zadal stawiania wielkich pomnikow jak w Ironforge lub Stormwind. Pozostaja po nich tylko chwalebne piesni i legendy ktore sa opowiadane coraz to nowym pokoleniom wojownikow i szamanow. To ludzie sa na tyle agresywni ze jak pojawili sie orkowie to odrazu wojna bo ludziom za ciasno. A orki uciekly z Dreanoru tylko w razie niebezpieczenstwa i chcialy zamieszkac w swoim nowym domu do ktorego byly zmuszone przybyc. dlatego tez Ludzie zawarli przymieze z Daranei. Nie chciali zeby historia sie powtozyla i w wojnie o miejsce do bytu przybyl by im jeszcze jeden przeciwnik a wtedy marny ich los. Ok rozpisalem sie troche a teraz ide spac =P |
![]() |
![]() |
#2159 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2160 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dziwni jesteście, zaczynam was się bać. O_o Jeszcze trochę, a latać będziecie po mieście ubrani w kostiumy trolli, taurenów oraz nieumarłych i będziecie ciąć wszystkich jak popadnie z okrzykiem: "for the horde!!!", a później tłumaczyć się na komisariacie: "oj, panowie wiecie, bo takie cos jak "For the Horde!" wchodzi w krew i naprawde jest odczuwalne..."
![]() |