![]() |
#1081 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
to już dawno nie mój char panie "doinformowany" :> @edit jesli chcesz link do aukcji moge Ci ewentualnie wysłać na prv jeśli niewierzysz... Co do tej wojny... Może nie jestem w niej 4 lata i nie znam wszystkich, ale na pewno szanują mnie tam teraz (po stronie Heat) bardziej niż Ciebie kiedykolwiek.
![]() Ostatnio edytowany przez Nosferatu_Niedziel - 02-06-2008 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1083 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za gówno :> Za mało wiesz żeby sie wypowiadać....
![]() |
#1084 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2008
|
![]() Zalosni jestescie.
Wizz to no life(osobiscie dla mnie pojebany styl zycia troche, ale no offence xd, do samego Ciebie jako osoby nic nie mam), ale jakos byliscie jego dobrymi kolegami jak byl w oven, dziwne? Floov'a chyba tez, chociaz sie nie orientuje Nosferatu to juz wogle mnie roz*******a, napewno Cie szanuja za to ze powyzywasz ich przeciwnikow na forum, brawo. Ty to raczej nawet 60 + pewnie nie masz, i ide o zaklad ze w grze cienko pierdzisz. Emok, hmm niech robi se swoje, stawiam reke i glowe za na pewno ma chara 80+ Bolter aka kiko, smieszne posty masz, ale przeszedlbys do czynow ;p bardziej przychylam sie na strone heat, ale w*****a mnie to ze mowicie ze DO no lify itp, jakbyscie wygrywali wojne to Wy byscie tak robili, nie ma co sie oklamywac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() nikt tu wojny jeszcze nie wygral, jak narazie oni wygrywaja, ale to jeszcze nie koniec 'mordo'.
btw @ very roxy Peja - dopoki jestem w grze <33!
![]() |
#1086 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Imię: Roixy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Weltpolitik
Poziom: 88
Poziom mag.: 60
|
![]() Oj dzieci dzieci,ja pierdole.
Grajmy i bawmy sie ALE -> w GRZE. Wyspamowaliście 55 stron,ja pierdole,to sie dopiero nazywa no life. xD Moje osobista prośba: Przestańcie nas spamować o jebany open,mówimy "NIE". To że w Libanie ciągle jest open,nie oznacza że my jako wyższa dla was inteligencja też ciągle mamy go mieć :O Enjoy the sneaks! Będe na was czekał <3 Hail Xoo, Zdrajca/Iq -100/mi is nob -> poprostu LIBAN *\_o_/* |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Warszawa
|
![]()
![]() |
#1089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ah, fakt, Ty swoją inteligencją równasz się z tym drugim 'miszczem'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miku powiec rze mnie lubis i sanujesh =[
@Twoja Rodzina Ja sie niepodaje za żadnego hight lvla i nie kłuce sie z Wizzem żeby sie przypodobać Heatowi. Też szali zwycięstwa nieprzechyle na ich strone. Ale chce im pomóc. Co do Wizza, nie chodzi mi że na ostatniej akcji popełniłeś jakieś błędy taktyczne, poprostu smutno mi że akurat Goofa musiał trafić w Twoje łapska : ( @Makuki Co to za problem takim czołgiem grać? : D
![]() |
#1091 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chcialem ci przypomniec ze to dla libana padles 10 razy. Sneakow sie nie obawiamy bo wypala 1 na 5 a co 6 padacie wszyscy ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1093 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xiro powiec rze mnie lubish
![]()
![]() |
#1094 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Vedoor
|
![]() Nosferatu nie wiem nie znam Cie, za moich czasow (a wtedy juz grales) heat nigdy Cie nie szanowal i traktowal jak zwyklego nooba a ty na tym forum wchodzisz tak gleboko im w dupe za przeproszeniem ze musialem to napisac. Nie pisze tego tylko dlatego, ze akurat walcze po stronie Xoo lub jak kto woli Libana aczkolwiek sprawa warta przemyslenia
![]() No offence, Pozdrowienia. Ostatnio edytowany przez Patrick_ - 02-06-2008 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przynajmniej ja nie zmieniam strony kiedy robi sie gorąco. Jeśli był inny powód Twojej zmiany stron to przepraszam. Chuj że wchodzi im w dupe, może lubie
![]()
![]() |
#1096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Poziom: 72
![]() |
![]() @up
Czytaj! Jak już co to wiem że go heat nie lubi, ale po waszych postach też za bardzo do was nie ciągne.
![]() |
![]() |
#1097 |
Użytkownik Forum
|
![]() On nie był obgadywany.. każdy mu mówił co o nim myśli. A szczególnie ja ;D
Co do odejścia vedora to mu sie nie dziwie. Szkoda tylko, że musze walczyć przeciwko niemu. Aha nosferatu@ ... ja osobiście cię nie lubie przynajmniej oceniając cię po twoim zachowaniu bo cię nie znam ![]()
![]() |
#1098 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Vedoor
|
![]() @ Niedzielson
Sam mowiles zeby sie nie wypowiadac na temat o ktorym nie ma sie zielonego pojecia. Przeciez jestes taki dobrze poinformowany? Sorry, ale zalosny z Ciebie zolnierz. Kobajashi to calkiem inna sytuacja. On przynajmniej z nami siedzial na vencie. Fakt, ze nikt za nim nie przepadal ale cos tam dzialal. @Makuki: n/c @Xiro Stare dobre czasy ;D Boli mnie poziom dyskusji na tym forum. Czlowiek z dobrymi checiami nie ma tutaj szans. Zadzwiajace Ostatnio edytowany przez Patrick_ - 02-06-2008 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie lubicie mnie
![]()
![]() |
#1100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda jest taka ze kiedy heat wygrywal to nas juz na vencie nie bylo.
Mysleli ze juz war wygrali i nie szanowali nikogo. Szkoda ze im myslenie tak ciezko idzie ;DD Up ^ To moze teraz nam powiesz to co jest takie tajne i dlatego wszyscy cie szanuja ? Nie bedziemy plakac , mniej nob spamu. Ostatnio edytowany przez Wizz - 02-06-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |