|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() @Libacjan
Powiem to, chociaż nie powinienem. Jesteś głupi. Zajęte expowiska na non-pvp? Zrób setnego mastera na PvP i będą wolne. Znudzi Ci się na ~120lvlu expienie, to idziesz do wara i jest fun =). |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72
![]() |
![]() Jak już jesteś taki głupi że nie możesz sam sobie przetłumaczyć "Idziesz do War", to do widzenia -^!
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Aż nie idzie uwierzyć, ile tu siedzi botów wyzywających się nawzajem,
zamiast normalnie komentować zdjęcia dotyczące letniego update... Nie potrzebnie jeden drugiemu dogaduje, bo robią się potem 15-stronne tematy, których nie idzie czytać X_x! #topic Ciekawe te zdjęcia, ale wg mnie CipSoft nie ma już pomysłów na wewnętrzne zmienianie tibii (czary,rzeczy,etc.). Zamiast tego coraz bardziej upiększają oni grafikę. |
![]() |
![]() |
#68 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Non-pvp i pozajmowane spawny? Żartujesz chyba
![]() Hydra Island, Formagor Mines, Calassa, Gs Island, Quara Hell, PoI Dragon Lair, Behemoths, Forbiden Land, Edron Dragon Lair, Lich Hell, Deeper Banuta, Tomby najniższe poziomy, Frosty, Warlocki, Goroma Demons, Banshee i tak dalej można wymieniać miejsca gdzie możesz sam magiem chodzić i gdzie można wyjść na +. DDoS |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
|
![]() screena byscie dali a nie sie klucicie
![]() Cytuj:
a tak wogule to wg mnie nieh juz nic niezmieniaja z czarami itp bo juz jest dobrze ![]()
~~Memento mori~~ Ostatnio edytowany przez Kinydrut - 02-06-2008 o 11:24. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: Marion Poczwarion
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 17
![]() |
![]() Hmm. Ja bym se troszkę podyskutował na temat screenów.
Zmiany na Darashii - świetne, choć to Liberty Bay według poprzednich (starych) zapowiedzi miało być miastem bogatych, że niby będą piękne ściany, okna itp. a CipSoft już chyba o tym zapomniał i na Darashii próbują zróbić "drugie Liberty Bay". Kazordoon - przezajebiste, aczkolwiek nie podobają mi się te długie "wodospady" z lawą, szczególnie w depo, ale reszta także prześliczna ![]() AmaCamp - podziemia świetne, szczególnie te nowe przejście (AmaCamp będzie powiększone? ![]() ![]() Femor Hills - nareszcie powstały nowe "skały" bo wszędzie są te z kamienia, szare i nudne, a tu będzie brązowe. Jednak nie wiem czy będzie to się zlewało z otoczeniem i do niego pasowało ![]() Podwodne lokacje - w/w nigdy mi się nie podobały i chyba nie będą ![]() Mój pierwszy i jednocześnie chyba najdłuższy post. ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() a pir*olicie
![]() a co do nowego upadte to mie sie zdo ze bydzie git, bo te screeny som nawet szfarne ![]() serwus i pozdro |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Hrubieszów
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
LB jak widać teraz jest najbiedniejszym miastem... (szczury, domki kryte strzechą itp) więc nie wiem po co mieli to zmieniać... Co do tej skóry niedzwiedzia na ziemi to jak najbardziej daje klimatu... Amazonki musza cos jesc wiec poluja ![]() A te brazowe sciany górskie na FH bardziej pasuja niz szare i proste... Co do lokacji to są świetne. Terenów nie ma ale są now grafiki, który umilą nam expienie ![]() Ostatnio edytowany przez Kicek - 02-06-2008 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: Marion Poczwarion
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 17
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ALE (!) chodziło mi o to, że jak na to patrzę to mnie w oczy razi połączenie brązu z zielenią. Poza tym te schody nie są zbyt trafione. Jakieś takie kiepsko widoczne. Reszta UJDZIE a nawet SUX. |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
#topic A tam, według mnie Kazordoon było i mam nadzieję że będzie jednym ze spokojniejszych miast. Fakt, minęły czasy kiedy miasto to było pełne tajemnic, dojście tam dla większości było problemem, teraz jest tam pełno noobów ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
To tylko LOW DETAIL. @down Wiesz co? Wolę, aby wprowadzili taką jebitnie biedną wizualnie mapę jak ta moja, niż żeby móc się cieszyć nowymi koszatniczkami i pierdółkami do domku. @down A ty, w********aj podziwiać nowe rodzaje koszatniczek w Tibii. Ostatnio edytowany przez Libacjan - 02-06-2008 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tibia już się zmienia w wielkie jedno gówno, nie pogarszaj jeszcze tego. Jak ci się nie podoba to zrób se otsa lub przyjdź na pvp.
#up To wy*******aj na ots. Ostatnio edytowany przez Makuki - 02-06-2008 o 21:20. |
![]() |