Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-06-2008, 19:00   #5041
Gustaw_konrad
Użytkownik Forum

Gustaw_konrad's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rockk-Star Pokaż post
@Hawan
Odezwal sie pan pro-gamer. Nie ma takiego drugiego co chodzi do jednych potem do drugich.

@Rise
100% sie nie podniosa Beda only randomy
Ponoc byles u nas i teraz jestes po stronie rise
Gustaw_konrad jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2008, 20:32   #5042
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Domyślny

garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..

Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 02-06-2008 o 20:47.
xBardolekx jest offline  
stary 02-06-2008, 20:36   #5043
Gonix_Jeet
Guest

Domyślny

Zero szacunku dla ludzi :/

stary 02-06-2008, 20:47   #5044
Switek_Niszczyciel
Użytkownik Forum

Switek_Niszczyciel's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Świebodzin

Poziom: 40+
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hawan Pokaż post
@Up
I znowu chcesz wracac to tematu "jestes zerem bo nie walczysz po naszej stronie tylko z zydami""??
Jeśli Eter ma kumpli w HM to jest chyba jego sprawa, nie twoja.
Każdy może dołączyć do kogo chce, ale dobra po co to przypominać.

@topic
Kolejny kryzys Rise, czy raczej koniec na dobre?? xd

P.S. Pewnie znowu zrobicie jakas masakre po 2-3 tygodniach xd xd xd (takie jest moje zdanie)

Pozdro, Hawan~
Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.

Flame off~

Ryszard Riedel
Switek_Niszczyciel jest offline  
stary 02-06-2008, 20:54   #5045
Seith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Switek_Niszczyciel Pokaż post
Brudaski <3
17:39 Synera Darkeyes [42]: i need a dick to insert in my pussy
17:39 Rex Darkeyes [70]: fucking pl
17:38 Ehver [50]: noob

czemu zawsze jak zaloguje to spamuje mnie "100" z HM : l
Który z nich jest z HM ???

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Switek_Niszczyciel Pokaż post
Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.

Flame off~
Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.

Co do Etera, uwierz lub nie, zmienił się
Seith jest offline  
stary 02-06-2008, 21:18   #5046
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seith Pokaż post

Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.

tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.

I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??
Komisarzyk jest offline  
stary 02-06-2008, 21:22   #5047
Amoniak50
Użytkownik Forum

Amoniak50's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
Amoniak50 ma numer GG 1337
Domyślny

Mass kicki.Jeden po drugim.Zarzuccie ta ostatnia bitewke bo sie nudzimy xd
Level: 25
World: Secura
Residence: Venore
Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST
Comment: Swedish, Swedish, Swedish....
Cya
Account Status: Premium Account
Amoniak50 jest offline  
stary 02-06-2008, 21:27   #5048
Chrzonszcz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2008

Domyślny

Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :

[CHAR]Yazo Bone[/CHAR]: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?

[CHAR]Zaft Durydd[/CHAR]: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3

[CHAR]Yzing Zokh[/CHAR]:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-

przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.
Chrzonszcz jest offline  
stary 02-06-2008, 21:34   #5049
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chrzonszcz Pokaż post
Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :
Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.

Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!
Fureyka jest offline  
stary 02-06-2008, 21:36   #5050
Magroo
Zbanowany

Data dołączenia: 17 04 2008

Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
Domyślny

Cytuj:

pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.
Magroo jest offline  
stary 02-06-2008, 21:42   #5051
Xome
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2008

Imię: Xomerek
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chrzonszcz Pokaż post

[CHAR]Yazo Bone[/CHAR]: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?

[CHAR]Zaft Durydd[/CHAR]: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3

[CHAR]Yzing Zokh[/CHAR]:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-

przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.
Ja bym to raczej nazwał prowokacją... ale co tam
stary 02-06-2008, 21:53   #5052
Seith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magroo Pokaż post
pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.
Według Ciebie powinienem pisać z błędami, bo to jest forum? Post na forum jest rodzajem listu w gruncie rzeczy :*

Ostatnio edytowany przez Seith - 02-06-2008 o 21:58.
Seith jest offline  
stary 02-06-2008, 22:25   #5053
Switek_Niszczyciel
Użytkownik Forum

Switek_Niszczyciel's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Świebodzin

Poziom: 40+
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.

I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??

ja ciebie tez ;*

skoro ja bylem pionkiem to kim ty byles mowie ci poraz ostatni bo juz nie chce mi sie z toba gadac nie rób z siebie "pro evul mega ogarniacza" bo jestes najzwyczajniej w zyciu SMIESZNY.

Edit~
jak dobrze pamietam to bylo glosowanie na forum kto ma byc liderem i kijancz bodajze zostal wybrany na lidera wiec nie rozumiem ironii etera dlaczego kazdego pokolej nazywa pionkami, dziecmi itp skoro sam nim byl/jest. Fakt przyznam sie moze za wiele do powiedzenia nie mialem w hurri~ ale teraz nabylem troszke wiecej doswiadczenia i sie wiecej udzielam ale ty moj drogi eterku podkreslam niczym sie tam nie rozniles ode mnie moj ty pioneczku<3.

Ryszard Riedel

Ostatnio edytowany przez Switek_Niszczyciel - 02-06-2008 o 22:33.
Switek_Niszczyciel jest offline  
stary 02-06-2008, 22:29   #5054
Yoorek
Użytkownik Forum

Yoorek's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

UPRZEJMIE PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU
Bey ;*
Yoorek jest offline  
stary 02-06-2008, 23:23   #5055
Blax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.
kogo to obchodzi?
Blax jest offline  
stary 03-06-2008, 00:32   #5056
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blax Pokaż post
kogo to obchodzi?
Przykro mi, że nie zrozumiałeś.

Polska supported fansite!
Newsy, forum, download, poradniki, kalkulatory, analizator serwer loga, występowanie bossów i wiele innych!
Fureyka jest offline  
stary 03-06-2008, 07:56   #5057
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników.
No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc.
Tensz-in jest offline  
stary 03-06-2008, 08:18   #5058
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tensz-in Pokaż post
No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc.

A w tej bajce był smok?
stary 03-06-2008, 08:56   #5059
MalutkiDrut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)

Domyślny

up@
Tak, i DLe nawet, co jeszcze ?
MalutkiDrut jest offline  
stary 03-06-2008, 10:45   #5060
Garax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Chełmek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx Pokaż post
garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz
Jakbym pierdolił to bym dupą ruszał . Rockk-star to nie ja debilu . Taki pro evul master jestes? Gdyby nie wasz Vohyt (Zirkov atm) to by nie bylo połowy rise.
Widać ze podlizałeś mu rowa ze Ci dał tego Masterka (Nightre Arcain).
A tak wogóle to zobaczymy jakim 'ogarem' jesteś jak przyjedziesz do smykeja.
@Topic
Jak wam idzie ze Spy'ami w guild XDDD?
Garax jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania