![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() jak czytam niektore wypowiedzi to zaczynam rozumiec czemu eizix dal sobie spokuj z odpisywaniem na debilne posty
![]() @koszyk tyle razy zalogowalem ile musialem a kiedy gram neiwiedziales nigdy ,niewiesz i nigdy sie neidowiesz bo jestes..zatepy ps.pomozcie temu moru kupic te blesy wkoncu
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
|
![]() |
#863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
co prawda to prawda ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez SpoconyKrystyna - 02-06-2008 o 22:29. |
|
![]() |
![]() |
#865 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys. Doceniam to co ormo zrobilo dla nas kiedys, ale czasy sie zmieniaja tak samo ludzie. Co niektorzy ludzie tez sie pozmieniali. Przepraszac ormowcow nie mam za co. Nie bilem zadnego ormoca ktory jest moim kumplem, wiec nie czuje sie winny ![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 02-06-2008 o 23:13. |
||
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
|
![]() seikeron moze masz troche racji, zdarzylo nam sie zabic osobe ktora znalismy czy cos jednak byl to zawsze przypadek co jak co ale dla wlasnych kumpli jestesmy lojalni. Pozatym pomagalismy dla inter~ ze wzgledu na LoA bo tam byli nasi prawdziwi przyjaciele. Pozatym jak to filush wspomnial zawsze bylismy Pk guildia wiec nas nie obchodza zasady mielismy ludzi ktorych mamy nie ruszac i tyle. A zebysmy mieli sie pytac o kazda osobe to i tak by wychodzilo ze to rl kumpla kumpla ktory ma wujka a ten wujek ma brata brat ma kumpla ktory jest Dj'em w tym klubie, na podobnej zasadzie. Pozatym jak pkowales z nami to wtedy Ci nic nie przeszkadzalo
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Draknos Torin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() Ormo działa na podstawie najlepszej taktyki, czyli bez taktyki. Nie powinniśmy ich oceniać, mją prawo robić w tibi co chcą, w końcu sami wybraliśmy server z PvP,więc szansa padnięcia od Ormo jest równie zła i podła jak ded na Kiku ( trza sie z tym liczyć ale nigdy nie wiesz kiedy cię to spotka ). Co do zmiany ich "stosunków" bilateralnych z IT, widocznie był jakiś ważny powód, wg mnie Ormo jest po swojej własnej stronie.
Btw. Wojna trwa, a pozycja lidera jako Best fragera przechodzi na Cipteam.
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
![]() |
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Mam pewną taktyke od początku tej wojny, na razie wszystko idzie jak zostało rozrysowane .. - czyli tak, jak miało być.
Ostatnio edytowany przez Filush_ - 03-06-2008 o 00:49. |
![]() |
![]() |
#870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#871 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Pamietajcie ~ TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI ~ a tymi ostatnimi osobami którzy sie zasmieją to bedziemy MY! ORMOWCY! ![]() btw. Niektore osoby które teraz są naszymi wrogami, lub po prostu nas biją i odwróciły sie od nas to powinni dla Filusha stopy całowac za to co on dla was zrobił, za tą kopalnie złota którą wam udostepnił za darmo, tak po przyjacielsku i wiele innych rzeczy ![]() Ostatnio edytowany przez SpoconyKrystyna - 03-06-2008 o 07:41. |
|
![]() |
![]() |
#872 |
Moderator
|
![]() Wiesz, sharowac a oddac konto komus zeby gral za mnie na wojnie to jest OGROMNA roznica.
![]() Zresztą masz jakis dowod ze sharuje? Uwierz mi ze duzo.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 03-06-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |
#873 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#874 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
co do ormo@ fakt, pk, gra, rozmowa na vt tworzy nas przyjaciolmi, tyle ile razy ja,grober,xeno ,BLADZIER,pici mielismy bany na vent filu na nas pierdolil, ale jakos nikt nie wylecial... @oziris nie uwazam ze te osoby ktore wyszly z ormo to smiecie, calis ma reala w inter etc kazdy mial jakis powod |
|
![]() |
![]() |
#875 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#876 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() Expie, milo mi sie expi ![]()
![]() |
#877 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
|
![]() Titaco padl,
Spy powiedzial ze sraliscie dupy wyjsc walczyc xD |
![]() |
![]() |
#880 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() Titaco + 12 lvl na wojnie zanim padl o,o mi tez niewiele do 200 brakuje o,O Aata niedlugo kolejny lvl ![]()
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 03-06-2008 o 15:49. |
|
![]() |