Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-06-2008, 23:24   #11021
Korpolinczi
Użytkownik Forum

Korpolinczi's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Gąbin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 194
Skille: xx/29
Poziom mag.: 84
Domyślny

Widzę iż lepiej nie zaczynać tu żadnych tematów bo nie wiecie kiedy przestać więc nie ma sensu ciągnąć tych <dennych> wątków.

Więc coś z innej beczki :

(To nie som żarty- tak specjalnie)

Cytuj:
14:57 Je'ru [201]: cze
14:58 Je'ru [199]: cze
14:58 Je'ru [199]: xd
Korpolinczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2008, 23:49   #11022
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth Pokaż post
2xUp: Jak Cie mam niby kurwo trapnąć, jak całe życie przesiedziałes na lodowych golemach ? to troche nierealne no ale nie każdy jest na tyle inteligentny i elokwentny, żeby to zrozumieć i móc coś sensownego wybazgrać a więc - wróc do monitora, wystukaj w google kilka mądrych słow, sklej w wordzie post, dzięki ktoremu twoje ego wzrośnie 5'krotnie i dopiero tu wróć

@Argii: Słuchaj siusiaczku gówno mnie obchodzi co sobie bazgrzesz na tym forum i bardzo mało mnie to rusza pewno tyle żeś w pierdlu przesiedział, że już nie wiesz gdzie kraty są i siedzisz na jebanym forum, nawet po sprzedaniu chara Wole botować i mieć jakieś życie, niż być pierdolonym uzależnionym śmieciem, który nie wie co to podwórku i nawet po sprzedaniu postaci siedzi jak ta lama na pierdolonym forum, próbując się dowartościować, śledząc wszystkie posty ;>
1. Co do google to Ty powinieneś skorzystać, bo tam Twój podpis jest poprawnie napisany.
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili.
3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma.
4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne!
5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę.

@ali
1 left
What you know will hurt you
Argii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 00:27   #11023
kassii
Użytkownik Forum

kassii's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Cassiee
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia/i inne
Poziom: 240
Poziom mag.: 82
Domyślny

@up
uwielbiam Cię ^^

kassii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 08:23   #11024
xXSrOkUXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Wschowa

Profesja: Knight
Poziom: 73
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

Jebać ss'y! Te wasze kłótnie są ciekawsze : ] Czekamy na ripostę Theatos'a!^^
xXSrOkUXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 10:31   #11025
Ruass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Uk

Imię: Rathnal
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 20/24
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXSrOkUXx Pokaż post
Jebać ss'y! Te wasze kłótnie są ciekawsze : ] Czekamy na ripostę Theatos'a!^^
Stul pysk.
Ruass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:26   #11026
xXSrOkUXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Wschowa

Poziom: 73
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ruass Pokaż post
Stul pysk.
Pomyłka.. Takie teksty to do mamy, a nie do mnie ;<
xXSrOkUXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:31   #11027
Theatos_Kyth
Użytkownik Forum

Theatos_Kyth's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argii Pokaż post
1. Co do google to Ty powinieneś skorzystać, bo tam Twój podpis jest poprawnie napisany.
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili.
3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma.
4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne!
5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę.

@ali
1 left
1. Co do podpisu, niestety nie ma apostrofu w tej czcionce :* więc wy*******aj.
2. Ano masz rację w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej? jakie to uczucie :>?
3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke
4. No wiem co czujesz ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet ?
5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :*
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH
18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM
18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim?
Theatos_Kyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:31   #11028
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
@Wole botować i mieć jakieś życie, niż być pierdolonym uzależnionym śmieciem, który nie wie co to podwórku i nawet po sprzedaniu postaci siedzi jak ta lama na pierdolonym forum, próbując się dowartościować, śledząc wszystkie posty ;>
Jak chcesz miec rl zycie to wogole nie graj badz graj malo.
To zaden argument , ale to tylko tak przy okazji napisalem do waszej dyskusji sie nie wtracam bo nawet nie chce mi sie szukac jakie sa przyczyny konfliktu i kto ma racje.

Z drugiej strony dziwie sie ze tibia moze wywolywac u wielu osob tyle chorych emocji.

Moj blad nazywa sie to oszukiwaniem i nie wiem co jest lepsze.
Jakby nie bylo w nieuczciwy sposob zarabiasz sam sie do tego przyznajesz , ba chwalisz sie tym.
Ja bym 10 razy sie zastanowil zanim bym zatrudnil taka osobe jak ty u siebie w frimie , albo wogole nie mial bym sie nad czym zastanawiac.

Twoja wypowiedz zabrzmiala tak : wole chodzic na panienki , imprezy itd niz tracic zcas na zarabianie w uczciwy sposob.

Jak chcesz uczciwie zarobic wez np poroznos ulotki itp , no nie wiem zajmij sie czyms co przynosi kase (nie wiem jaki twoj wiek i wyksztalcenie wiec nie proponuje konkretnie).
A jesli chcesz zarabiac grajac - wloz w to troszke pracy , badz mistrzem a nie boterem badz cheaterem. Sa takie gry jak starcraft , counter-strike - gdzie jak bedziesz taki super zarobisz nieporownywalne pieniadze w stosunku do tibii.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 03-06-2008 o 14:16.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 13:55   #11029
Elvenss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Konin

Imię: Elven'Doom
Gildia: Mayaheine
Domyślny

@mago
masz rację co do tego rl, a poza tym moglibyście skończyć te bezsensowe kłótnie o tibie. Dajcie jakieś screeny,a nie 3 strony z samym spamem
Elvenss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 14:03   #11030
Woxes
Użytkownik Forum

Woxes's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2007

Domyślny

Theatos_Kyth

Jestes zajebisty ; o Moze jak Ty bota stawiasz, to moze i twoi rodzice go postawili, zeby Ciebie on wyksztalcil (i tak nic nie zrobil z tym; ( )

Zamknij juz ta morde, bo szkoda czytac twoich postow. Myslisz, ze jestes fajny bo mama/tata Ci kupili ***********? A moze wypelnili Ci druczek i sam poszedles go kupic na poczcie?

Bede sie cieszyc jak stanie sie z Toba to co z Wujem; )
stary 03-06-2008, 14:32   #11031
Leader Fox Dragstar
Zbanowany

Leader Fox Dragstar's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005

Stan: Niegrający
Świat: teh real one
Leader Fox Dragstar ma numer GG 7654753
Domyślny

Cytuj:
2. Ano masz rację w tym wieku do więzienia nie biorą... max poprawczak jak to jest : wchodzisz do domu i codziennie widzisz babe z opieki spolecznej? jakie to uczucie :>?
3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci wole postawic bota na 3 charach i później sprzedać wszystkie na allegro i mieć jedną by w wolnych chilach troche pograć za to Ty pierwsze co robisz po powrocie do domu ( o ile z niego wychodzisz ) to wlaczasz forum z jęzorem na wierzchu, aż ślinisz klawiature i patrzysz czy ktoś Cię już zbeształ na forum jak suke
4. No wiem co czujesz ja po prostu kocham polemizować z takimi zerami jak Ty to uczucie jest cudowne... czuć te Twoją niższość i aspołeczne podejście do życia i innych często dostajesz wpierdol w szkole? i musisz odreagować przez internet ?
5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić ale nie martw sie... w ten weekend na pewno poruchasz huahuahua :*
miszczu, to oswiec mnie co znaczy "never dont stop"

@mago
zgadzam sie ;d, thaetos - zajmij sie swoim zyciem

Ostatnio edytowany przez Leader Fox Dragstar - 03-06-2008 o 14:34.
Leader Fox Dragstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 15:12   #11032
Skedizd
Użytkownik Forum

Skedizd's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Moderator please ;S
Po co te kłótnie, nie rozumiecie, że chociaż część ludzi przeglądająca te forum nie chce czytać ani oglądać tego? Tutaj wrzuca się screeny, ludzie, litości !
Skedizd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 15:20   #11033
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ahahaha. leżę z tym apostrofem ! Nie wiem jak się czuję widząc babkę z opieki, bo ja tak często się z nią nie spotykam. Domyślam się jednak, że trudno Ci żyć ze świadomością, że innych ktoś odwiedza a Ciebie nie :/ No cóż znajdź sobie przyjaciela, albo kup przynajmniej psa. Jedyną suką po której tu wszyscy jeżdżą jesteś Ty Prawda boli nie ? Gdybyś wykazywał choć w najmniejszy stopniu jakieś resztki rozumu skończyłbyś tą farsę i nie odzywał się, bo z każdym postem się pogrążasz. Co do bicia w szkole to znowu jakieś Twoje złe przeżycia? Hmm to pewnie te ****enie, o którym mówiłem w poprzednim poście Nie wiem ile lat masz, ale daje Ci 1-2 klasę gim, więc popracuj nad angielskim, bo od następnego roku będzie on obowiązkowo na testach :> Antycypuję , że nie pójdzie Ci on za dobrze. "never dont stop" ahauahuahauah. Apropo ruchania to nie jestem gejuskiem w przeciwieństwie do Ciebie. Mogę się założyć, że najbardziej napalona męska kurwa(coś Twojego pokroju) nie ruszyłaby Cię nawet metalowym prętem :<

@up
po co kłótnie? Po to, żeby uświadomić pewnym frajerom gdzie jest ich miejsce. Z góry przepraszam za niszczenie tematu, ale takiego debilizmu nie da się pozostawić bez komentarza.

@down
pacera ahhh:> od razu stare chwile przypominają się ))

Ostatnio edytowany przez Argii - 03-06-2008 o 16:14.
stary 03-06-2008, 15:38   #11034
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Co do 'never don't stop', niestety w języku angielskim nie używa się przeczenia obok never :* więc wy*******aj.

@up
Name?;>

Ostatnio edytowany przez domin3x - 03-06-2008 o 23:39.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 16:20   #11035
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Przestancie , Argil ty ze swoimi odzywkami i slownictwem oraz sposobem pisania postow nie jestes lepszy od Theatosa wiec taka dyskusja nie ma sensu obaj sie coraz bardziej pograzacie i nikt racji nie bedzie mial. Przestancie.

@up

Bo to nie jest obelga , ja obelgami nie rzucam nigdy To jest prosba o opamietanie sie wszystkich stron.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 03-06-2008 o 16:29.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 16:26   #11036
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago Pokaż post
Przestancie , Argil ty ze swoimi odzywkami i slownictwem oraz sposobem pisania postow nie jestes lepszy od Theatosa wiec taka dyskusja nie ma sensu obaj sie coraz bardziej pograzacie i nikt racji nie bedzie mial. Przestancie.
Co to, to nie. Między mną, a nim są przynajmniej 4 epoki różnicy. Niestety on jest tam- w tyle. Jednak nie uznam Twojego posta za obelgę w moją stronę :>
stary 03-06-2008, 16:31   #11037
Valdezito
Zbanowany

Data dołączenia: 02 01 2008

Imię: Dantezo
Poziom: 108
Skille: 92/72
Domyślny

Nowe addonki do kolekcji

Valdezito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 17:45   #11038
perezo69
Użytkownik Forum

perezo69's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Piła

Poziom: 111
Domyślny

@up
Skąd ty masz na to kase? xDD
perezo69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2008, 17:52   #11039
Argii
Użytkownik Forum

Argii's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez perezo69 Pokaż post
@up
Skąd ty masz na to kase? xDD
Sponsorem dzisiejszych addonów jest: Knajciik xd

@down
hihih

Ostatnio edytowany przez Argii - 03-06-2008 o 18:10.
stary 03-06-2008, 17:53   #11040
Valdezito
Zbanowany

Data dołączenia: 02 01 2008

Imię: Dantezo
Poziom: 108
Skille: 92/72
Domyślny

@up

Nie tylko :O
Valdezito jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania