|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Chełm
|
![]() bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??
12:05 Menczywur Gruby :ale pojebane te nicki macie _______________________________________________ 19:02 Patriczek Von Der Rat [70]: fucking cash make to want be richer and richer 19:02 Elder Heartillu [23]: yes ;] 19:02 Elder Heartillu [23]: is better than friends 19:03 Patriczek Von Der Rat [70]: if you can will you sell your friend for 50k? 19:03 Elder Heartillu [23]: nah 19:03 Elder Heartillu [23]: maybe 80k~100k |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() przynajmniej ty na tescie gimnazjalnym nie napiszesz dotąd, dokąd[;
a mogłeś mieć 41:/
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 03-06-2008 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Imię: Shadow Druid of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: chce byc jak dedaw!
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @KoXiS
widzisz suki za nic coś robią.... @ktoś tam pytał dlaczego,.... bo się wtrącają do nie swoich spraw? bo węszą tam gdzie nie trzea? bo są śmieciami? bo polak ma we krwi nienawiść do niech... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() BO zamaist ganiac za pedofilami,mordercami,matkobojcami to ganiaja wlasnei za tymi dzieciakami w parku z papierosem..Fakt co fakt gdy ci ukradna samochod nie pomoze ci kolega z osiedla...Ale i tak nigdy za nimi nie przepadalem i nei przepadam i przepadac nie bede
@Shadow druid of luminera Jestes moim pr0.
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Imię: Shadow Druid of Luminera
Gildia: chce byc jak dedaw!
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @up
racja racja niech idą łapać pedofili a nie nas XD HWDP! nienawiść do tych gnoi do szmat i psów ![]() ![]() !!!!!!!! ![]() ![]() a jak mają pomóc to nigdy czasu nie mają...żal psów... Ostatnio edytowany przez ShadowEdek - 03-06-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
@topic filmik rox mimo ze go nie ogladalem
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
haha : OOOO @ShadowEdek Jestes debilem i tyle.Myslisz jak debil pewnie nie lubisz policji bo twoi koledzy nie lubia no nie?Moge sie zalozyc jakby cos ci sie stalo to ty pierwszy bys pobiegl do komendy i wiec zamknij morde wypisując HWDP i ze to są suki bo te suki nieraz w zyciu mogą pomoc twojej rodzinie lub tobie. Pa :* ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Patrosek
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 8+
Skille: 10+
|
![]() A pan panie Pr0? Ile pan miał? O ile już ukończył pan gimnazjum...
Nie musisz wierzyć, nikt ci nie karze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() rehost plx
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Leszno
![]() |
![]() Cytuj:
ale agresja ![]() TOPIC: Ch*jowy filmik poprostu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() u,U szmatek chyba nie chcesz, żebym zadał ci ostateczny cios, co? A wiesz co bym mógł zrobić? Dać tu twoją fotkę : d (taaak, tą z koszulką "nike" haha), ale to byłoby prze ultra chamskie, gdyż 99,9% społeczności tego forum leżałoby na podłodze, a wiesz czemu ? Piszesz "HWPD", chociaż... ehh nie powiem, bo cie strasznie ośmiesze =p Jeszcze jedno słowo nie tak, jak trzeba, a twoja fotka ląduje w tym temacie. No co, trzeba nauczyć frajerka kultury ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() Cytuj:
jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam?? jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn? nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Chaoswizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Toxic Guild
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
"Na nic Ci sie przyda sztuczny tekst o policji po huj gadasz HWDP? jak nie czujesz nienawisci" No i pewnie jak widzisz radiowoz to ze strachu sie chwiejesz
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak ci jacys zli starsi chlopcy 15 latkowie ukradna telefon to gdzie pierw polecisz? Z płaczem do gnoi szmat i psow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |