|
|
#7541 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
@up
Co sie chwalisz? Ja mam motorynke, cisne ja 20km/h i jak sie wpierdziele w gnuj to tak jakbym przypierdzielil w drzewo @topic tj. chccialem napisac topix, Care Topix(bueehehehe zenujacy zart yuzka) wszzystkich kurna zapraszacie na venta a jak raz sobie z Józefem z błedem w nicku weszlismy to odrazu sapy ze kurna sie na venta w*******amy ![]()
|
|
|
|
|
#7542 |
|
Guest
|
@pchelka
jakos przed kupnem bota taki pro to ty nie byles :< Nie wierzysz nie musisz ![]() |
|
|
|
#7543 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Świat: Honera
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
Cytuj:
Pozdro |
|
|
|
|
|
|
#7544 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7545 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: nvm
|
Cytuj:
To byl last post typu jak to niektorzy mowia "wyklad" bo czuje ze nawet jak bym chcial to z nimi sie nie dogadam ... a nie chce stac sie jakims pseudo kozakiem czy tibiojebcą ;[ ;] no fear ... cya
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 03-06-2008 o 00:35. |
|
|
|
|
|
|
#7547 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
Cytuj:
traktor masz i chuj XDgz Jakoob ![]()
|
|
|
|
#7548 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#7549 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Strzegom~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
|
Zal ty Achin taki kozaczek na forum daj swoje fotki bo narazie reprezentujesz sobą 13 letniego gówniaza który podrywa naszą wspaniałą Aerie... Daj plxx tak chentnie sie posmieje
pewnie zrobisz jak ostatnio kiedy wszyscy dawali foty achin spiepszył z forum >hshashash< ![]() |
|
|
|
|
|
#7550 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
14:44 Dryads have returned to protect the northern forests. co to ??
Nawet DWA !! i jeden to Ursus a drugi to tez Ursus pzdr.Ostatnio edytowany przez >Pchelka< - 03-06-2008 o 15:51. |
|
|
|
|
|
#7551 |
|
Zbanowany
|
Driady atakują jakieś miasto (?)
Z resztą poczytaj stronę główną tibia.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 03-06-2008 o 16:03. |
|
|
|
|
|
#7552 |
|
Użytkownik Forum
|
Driady atakujące tibijskie lasy. Będą one pojawiać się podczas eventu związanego kwiatami[patrz news na tibia.com]
![]() |
|
|
|
|
|
#7553 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2008
|
@Frut
Dzieciaczku, co masz do mówienia na temat tego co mam w chacie, skoro nie znasz mnie z rl ? Biedaczysko jesteś. Pozatym, skaczesz do wszystkich, że lapsy na jednego strzała, jak dają swoje zdjęcia, a sam wyglądasz jak "pół dupy zza krzaka". @Achin Domyślam się, że Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Banasik_rzyt - 03-06-2008 o 16:36. |
|
|
|
|
|
|
#7554 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
Cytuj:
@Topic http://www.smog.pl/wideo/4499/sto_lat/ ;D
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 03-06-2008 o 16:40. |
|
|
|
|
|
|
#7555 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
Cytuj:
Ej ale nie bij? Twoja postawa prowadzi tylko do bezsensownej gadki .. Niom jestem koozakiem i "cha" ci do tego ![]() Nie no ale spoko rozumiem cię brakuje ci czegoś;/ Mamy? taty? a może dupy ahh na takiego zjeba nikt by nie popatrzył ![]() Nie dam fotki bo będziesz zazdrościł mi wyglądu a ja nie chce abyś się smucił ^.^ <<<<<<<Fotka dla przyjaciół >>> hshs nawet zjebki nie wiecie ile osób już mnie widziało @Care mały kutasek Fajnie masz w domciu by Frut |
|
|
|
|
|
|
#7556 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
To o kareju sie nie rymuje czyli zal tekst. @kare bylo jeszcze napisac ze tamta to kobra to byl akurwa kobra! @frut Co do filmiku. Podniecają Cię nadzy mężczyźni śpiewający "sto lat"? @kup.se.musk pośle Ci 10k na dobry początek. edit. i jesteś paladynem to 200 royalek ![]() edit2. Sprzedalem sd i wyslalem z sorca :> ![]() edit3. Jak Twój kolega też coś chce to niech pisze tu albo w Tibi. [CHAR]Niebieskooki Knight[/CHAR] [CHAR]Janek Spod Lasa[/CHAR] @down Down wedlug Ciebie komu sie podlizuje?
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 03-06-2008 o 18:16. |
|
|
|
|
|
#7557 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
Cytuj:
Juz sie tak nie podlizuj ; ) Widze ze jeszcze jestes za młody i nie rozumiesz tego , ale nic sie nie stalo ; ) Za kilka lat obejrz @Edit Ty naprawde jestes chory ; [ Jeb*** chce byc fajny jak Care i ... <sciana> :ASADSDASDASDASAdsDASDA
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 03-06-2008 o 18:37. |
|
|
|
|
|
|
#7558 |
|
Użytkownik Forum
|
Lekcja dla Achina! "Care maly kutasek" sie nie rymuje! Posloz sie moimi rymami.!!
!O! ![]() PS. Hail zwiazki internetowe........ I cos z Tibji! Ukryty tekst:
|
|
|
#7560 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Dzixu
Gildia: Toxic Fire
Poziom: 133
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
|
Tez widzialem Achina i jakos nie przezywam tego jak wyglada. Prawde mowiac nawet jak ktos wyglada normalnie wy zawsze znajdziecie jakies wady lol ;p
Pozdro |
|
|
|