![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Ja pierdole, no sorry za przeklinanie ale zaraz mnie huj strzeli, miałem Vampire shield na depo, a jak dla mnie to dużo, no załamać sie mozna, mój koelga co był obok tez mial całe eq swoje i huj to strzelił, (NERANA), Jak nie zrobią cofki serva to Ide kurwa na allegro i kupuje 20k, kupuje vampke, a jak komuś Soft boots poleci ??? CIPY powinny kurwa coś zrobić a nie grafe polepszać , CIPSOFT SUX !!!
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 15, gości: 38) loonyxd, Xany'Loth, HearMala, karol17, Byles, Vorioo, Kelhas, konstantynopolitanczyk, Mystlich, Zamne, matmaster2, asxx, Mati_Paurel, Neo_pl, DzymekofFurora Już po tym widać ile osób kicku dostało skoro wszyscy tu lookają. CIPSOFT SUX !!!!!! Ostatnio edytowany przez loonyxd - 03-06-2008 o 19:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() jesetm przeciwko cofki ;S
wiedzac ze sa mass kicki kladziesz itemy na dp.. to tylko swiadczy o inteligencji.. mi na neranie wczoraj tez ucieklo co nieco przez kick ![]() ale na cofke sie nie zgadzam :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Aldora off GER
Antica off GER Askara off GER Aurea off GER Azura off GER Candia off GER Non-PvP Celesta off GER Non-PvP Elysia off GER Furora off GER Guardia off GER Non-PvP Harmonia off GER Non-PvP Hiberna off GER Isara off GER Lunara off GER Nebula off GER Nerana off GER Non-PvP Obsidia off GER Refugia off GER Non-PvP Saphira off GER Selena off GER Thoria off GER Valoria off GER Xerena off GER btw. Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 21, gości: 40) |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech zrobią Cofke!!!
W cholere osób padło, straciło coś, najlepiej Paccom neich dni dodadzą, ale cipsoft ma to w dupie, Cipsoft - Cipowaty soft. ja pierdziele |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Join Tibia! Gwarantujemy swietną zabawę! Teraz w życie wszedł event "kto wiecej razy padnie"! Nagrodą jest satysfakcja! Jest to jedyna gra w ktorej mozesz doznac niesamowitych uczuc po tym jak grasz 10 godzin, a nastepnie nasza firma zapewnia Ci w 2 s utratę Twoich dokonań, abys mogl poczuc frajde z 50-cio krotnego wbijania tego samego lvlu.
Naszym mottem jest : "Tibia - Twórcy gry mają Cie w dupie!" P.S. Przed rozpoczęciem gry prosimy zapoznać się z pojęciem "masskick" Your ® Cipsoft Team ®
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 03-06-2008 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() yeah weszlem na furore xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
|
![]() kurde noo co tak często te kicki co chile mnie wywala dosłownbie co chwile. Straciłem już niezłe eq przez to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() No to tak ciężko pomyśleć? Wczoraj były kicki, przedwczoraj też... kurczę, jakoś wieczorem... No to chyba lepiej zostać w depo na wieczór? Kicki są, nic nie zrobimy. Zamiast marudzić, że kolejne deady, chowajcie się do depo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja też kurde straciłem Vampirke kochaną kurwa, pracujesz na to kilka godzin a tu jeb i nie ma.
Wyobraźcie se strate np. 500k expa w tył, 100k w tył, strate skilli, mówie o high lvl, przez jebany mass kick |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() k, zalogowalem sie, ale juz na dzis nie gram xD Nie wiadomo co sie jeszcze stanie... Stevie sie wkurzy i co bedzie? :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2008
|
![]() Dziś kolejne mass kick na Refugi !!! :/ Pół serwerów znów off :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
@ down a ktoś mu karze w to grać ?
Ostatnio edytowany przez neopostman - 03-06-2008 o 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Waldenburg
Imię: Borus Fighter
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 35
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Zajebiście, myślałem, że nie padne a jednak
![]()
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 186
Poziom mag.: 99
|
![]() zal mi cie kur,.a dzieciaku... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Knight
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja mam propozycje do wszystkich użytkowników, którzy żalą się na massy, bo stracili coś w "GRZE". Podkreślam iż jest to tylko gra za którą nie warto tracić nerwów. Dlatego już możecie się iść zabić, bo życie rzeczywiste jest dla was mniej warte niż te w Tibii.
PS. CipSoft specjalnie robi kicki żeby jak najmniej osób grało... Bless. Ostatnio edytowany przez Duand - 03-06-2008 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
|
![]() podziałało chwilę i znowu kick... a teraz znowu działa ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 186
Poziom mag.: 99
|
![]() upupup
wy*******aj ****u nie wiesz co stracilem 30gp.. a 30gp jest dla mnie zecza wiecej warta niz jakies tam zycie w realu ![]() |
![]() |
![]() |