![]() |
#2201 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jakby Cię mój post nie dotyczył i byś się nim w ogóle nie przejął, to byś nie pisał tłumaczenia "jak to było" ![]()
![]() |
|
![]() |
#2202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() Co do twinków - w pełni się zgadzam. Brak umiejętności wynagradzają sobie świetnym eq. No mogę jeszcze strawić to, że korzysta ze swojego "haj lewela", ale KREW MNIE ZALEWA JAK 2 TWINKÓW SIĘ NA MNIE RZUCA (ally ofc...)! PO JAKĄ CHOLERĘ? PRZECIEŻ JEDEN W CHWILĘ MNIE ZAŁATWI, ale nieeee, lepiej iść we dwóch twinków na normalnego gracza, to się odrodzę na cmentarzu zanim jeszcze padne (no wiecie, to w końcu twinki, mogą wszystko). |
|
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @Kołbaś: Wiesz, już się trochę zmieszałem czy mnie popierasz czy nie, bo mój poprzedni post nie zawiera stereotypu na 100% i nie wiem czy mówisz o tym poście czy o poglądzie na przymierze.
A w kwestii twinków, to nie do końca macie rację. To prawda, że dużo jest takich niedowartościowanych ludzi, ale po prostu fajnie jest sobie polatać na low lvlu, kiedy nie ma zbyt wielu możliwości i PVP jest znacznie uproszczone. Mnie też bardzo wkurzają tacy ludzie, którzy grają na twinkach żeby się wyżyć, ale sam się bawię na twinku od czasu do czasu, a kompleksów w pvp absolutnie nie mam. Ostatnio edytowany przez Vrael - 03-06-2008 o 17:04. |
![]() |
![]() |
#2204 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Swoim shamanem też próbowałem przeciw nim sił, ale nawet jeśli udawało mi się już teoretycznie pojedynek wygrać (przeciwnik ledwo co zipiał), podejrzewam, że korzystał z jakiegoś trinketu imitującego skill paladyna, który daje mu niewrażliwość na ciosy i... się leczył. Nie miałem jeszcze odpowiednich skilli, które mogłyby mi zapewnić wystarczająco duży burst damage, więc mogłem tylko patrzeć jak padam raz za razem w łudząco podobnej sytuacji. Tak się właśnie w tym miejscu zastanawiam, jak to ludzie robią, że ich ubijają. ;p Oczywiście mowa o twinkach-hunterach, bo rogue są za głupi aby nawet z dobrym ekwipunkiem wygrać (flame shock, aby uniemożliwić stealth, głupi searing totem wraz z tym, który spowalnia ruch przeciwnika i bieg w kółko, wspomagając przy tym dmg totemu shockami wystarczał ![]()
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() W sprawie twinkow powiem tak. Jezli masz zaskoczenie oraz broa z charge jako pet to juz mniej wiecej teoretycznie zabrales mu 50% hp. Reszta to twoj skill w pvp. No oczywiscie nie zawsze to dziala bo wiadomo 80% twinkow to ludzie ktozy chca sie wyzyc wiec luzik ale te 20% to gracze znudzacy sie swoimi postacami i zrobili sobie twinka forfun i jada na bg.
Co do mojego postu dotyczacego stereotypu. Tak to dotyczylo ogolnego pogladu na ally i nie chcialem zaatakowac twojej wypowiedzi. A no i zapomnialem convulsive shoot to cos co hunterki przeciwko twinkom luba najbardziej taksamo wingclip bo najwazniejsze jest byc od twinka daleko z wzgledu na jego wysokie hity. A twinkow hunterow po stronie ally nie spotkalem jak juz twink to rogue(zazwyczaj gnom)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 03-06-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, wreszcie mówisz jak mądry ork ^^
|
![]() |
![]() |
#2207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Co do łamania stereotypów horda > ally na bg.
Gildia typowo PVE, rajd odwołany z powodu, którego jest nieistotny. Szybki pre-made, ludki ze sprzętem pve, w buildach pve + procentująca komunikacja + zgranie z pve. Podobno ten pre-made z Dentarga miał byc pełen koksów i rzeźników. Efekt: ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I to starcza nawet jak bys biegal w szarym secie na 40lvl to to wystarcza. A co hunterow twinkow to fakt dzisiaj sie na bg z nimi spotkalem na progach 20-29 i powiem wam ze wpierdol byl ostry jak mi tutaj na blache wybiega 3 twink hunterow =P
Btw poznajcie pro druta ktory zsolowal onyxie z globca http://warcraftmovies.com/stream.php...0b6ca93aa84e8c
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paladyn też ją zsolował bardzo niedawno, film też na wcmovies.
|
![]() |
![]() |
#2211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, możecie mi polecić jakiegoś priva? Nie znam się na tym, i nie wiem które są dobre, a które słabsze (jakieś mangosy, czy ascenty, nie wiem czym się różnią) Szukam servera Blizzlike.
#2212 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm w sumie mozesz probowac poslki server Naxxramas
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2213 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() naxxramas nie polecam, za duzo dzieci.
#2214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Ktos tam pisal jakie sa wady privow ;D
-nie dziaja areny (lol) -masa bugow w talentach -masa bugow w questach albo ich brak -malo ludzi -slabe battlegroundy -nie ma instancji albo sa niewywazone i idziesz solo na ilidana ;p -jak sa insty to malo ludzi je robi co nie daje takiej satysfakcji jak na globcu -duzo dc -lagi -czesto serwery sa off -jak global ma patcha 2.4.0 to privy dopiero tego pozniejszego maja zbugowanego -strzelanie czarowanie przez sciany itd itp -exp rate 2x wiekszy albo kilka razy wiekszy nie masatysfakcji za wbity lvl -loot rate wiekszy - tak samo jak wyzej -postacie nic nie warte na ebayu itd itp -czasem nie ma mozliwosci zrobienia chata (via anderia) -nie mozna pogadac z prawdziwym gmem ;D -nie ma eventow jak na globcu -na jakims privie kumpel gma moze mu zalatwiac przywileje -to wady przychodzace mi tak o do glowy ;P zalety nie placisz 1.60 zl dziennie <wow> BTW dziwi mnie czego ludzie grajacy w hordzie tak sie tym podniecaja ze co drugi post tutaj to jest [b]FOR THE HORDE !!!11 nie widzialem za to zadnego "FOR THE ALLIANCE" lol nie podniecajcie sie tym ze gracie tylko horda ;D
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 04-06-2008 o 14:06. |
![]() |
![]() |
#2215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Ja bym polecil Avalon. Serwer jest fajny, kiedys na nim gralem ( jakies 3 miesiace temu ) no i chyba sie cos zmienilo. Bardzo fajni ludzie tam sa. Niema takich co zabija o 60 lvl mniejszy. Serwer fajny, spokojny, ma dobry sprzet wiec nie ma za bardzo lagow i duzo ludzi nawet jest.
|
![]() |
![]() |
#2216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Acha, jeszcze jedno pytanie. Mam patcha 2.4.2, a na Avalonie jest 2.3.3, da się jakoś odinstalować patche?
![]() |
#2217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Ludzie biją cię tylko za to, że se przechodzisz... Karazhan na farming status ![]() W Sobotę tam wracam- Shade of Aran- szykuj się!!! Nie zapomnę tych 3 wipe'ów sukinkocie jeden ![]() Warcraft III Arthas Menethil- Jaina Proudmoore nigdy tego nie zapomni, że ją wy*****eś |
|
![]() |
![]() |
#2219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnim czasy chciałbym sobie pograć na globalu, ściągnąłem dziesięciodniową wersję, założyłem konto, 10 dni już minęło.Teraz mam kupić World Of Warcraft za 60 zl+/- (w empiku) i za 120zł kartę na doładowanie konta?Dodatek burning crusade mam na kompie, ściągnięty z oficjalnej strony.Czy to wystarczy? : )
@down A jak ściągnąłem sobie dodatek z oficjalnej strony?Bo to ten burning crusade, to dodatek?
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 04-06-2008 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#2220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |