|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1262 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 66
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Siema mam pyt.
Na lev 66 ze skilami 83/81 z Eq-DSM,Demon Shield,Knight legs'y,Mistic Blade,Crusared Helmet. Na czym moge expic ? I na czym jest najkorzystniej expic gdzie strace najmniej uh gdzie najbardziej sie wzbogace? Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PACC 1.Banuta (musisz miec ape city quest) 2.Mintwalin (wspaniały loot) 3.Tomby solo do tp (tak mi się zdaje) FACC 1.Gs na crus helmet quest 2.D-lairy uważaj na dl'e |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Mint jest na faccu
Gsy sie nie oplacaja knightem! Z reszta sie zgodze
![]() |
#1266 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Poznan
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 66
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No wlasnie tak slyszalem ze knightem w ogole sie nie oplaca chodzic na gs.
Czesto halowy lot leci a duzo uh badz potionow zurzywa sie. Wiec mowicie ze dragi sa najlepszym rozwiazaniem. Ps. Mam facc. -Narazie- ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2008
Lokacja: Zabrze
Imię: Sid Bastek
Profesja: Druid
Gildia: -.-
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 10/10
Poziom mag.: 17
|
![]() Gdzie najlepiej expic na moich skillach 58/55? Bez pacca
Profesja knight.Lvl 21.Mlvl 4. Moje obecne eq : plate set , crimson sword,dwarven shield oraz buty zwykle. Jakie potiony brac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Żary
Stan: Niegrający
Imię: Liko Lepo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Company of heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() aaaa xD nie ten dzial wiec edita dam xD
Jakie waste bedzie 29 ed na dlu (utamo vita oczywiscie xD) oraz gs ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Jarhan - 28-05-2008 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2008
Lokacja: Zabrze
Imię: Sid Bastek
Profesja: Druid
Gildia: -.-
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 10/10
Poziom mag.: 17
|
![]() 1.Od ktorego lvl expic knightem na ef?
2.Czy pokonam dragona na 22 lvl ? Ile bedzie waste tak na oko ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie moge chodzic 26 druidem pacc 29 m lev eq to b robe p legs crown helmet guardian shield terra rod do dyspozycji mam 1bp uh 2 bp mana potiomow i bp hmm najlepiej na pacc arena( moze byc waste ale mały xD)
CipSofcie nasz, któryś jest w Niemczech, Święć się Tibia twoja, przyjdź update'y twoje, Bądź wola twoja, jako w Carlin, tako i w Venore. Expa naszego powszedniego daj nam dzisiaj, I odpuść nam nasze fragi Jako i my odpuszczamy naszym PK'erom I nie wódź nas do OTSów Ale nas zbaw od WoWa. Enter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Guest
|
![]() mam trzy-osobowy team
(ja- sorc 31lvl 28 mlvl ;/, pala 39lvl skille 70/51, knight lvl 30 skille 62/62 ;/) damy rade we trzech na dlu? rekreacyjnie dochodza moje explo i 2dsy prosze o odpowiedz ps. a jak mogloby pojsc z gsem? Ostatnio edytowany przez SergioShinny - 31-05-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Mam 45 lvl, skille 73/73 i wybieram się z kumplem 50 knight, 70/70 na Outlaw Camp Quest. Chciałbym się dowiedzieć, czy dam rade Giant Spiderowi, jeśli tak to ile mi zejdzie potionów? ![]() Aha, jeszcze jedno, zapomniał bym... Czy dam rade również Black Knightowi, oczywiście po dobiciu 50 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Shennroon - 31-05-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Od razu ja się spytam co prawda znam dużo miejscowisk ale może ktoś zwiedził większy kawałek tibii mi poradzi. Pierwsze moje pytanie gdzie wyciągne pallkiem 54lvl skille 75/56 14 magic 80k exp/h może być z pacc tak żeby na 0 było nie pogardze plusem. I na którym lvlu nie będę mieć waste na dlach bo teraz mi idzie pół bp strong mana potionów w najlepszym przypadku na utamce ;/ i na jakich skillach ofc bo na frosty znam wymagania mniej więcej ;p I jeszcze jedno jaki jest exp na deep fibuli (mam szczęście do loota z dragów to może jakby było z 80k expa to bym zainwestowal w te głupie poty). |
|
![]() |
![]() |
#1274 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Wiesz , 80k/h przy 55 palu bez waste... o tym nie slyszalem.
Ja polecam Ci : Helheim(bb i ds, lub pietro z bb ibeho zwyklymi) , quary scauty , dragi (srodkowy resp na ank) , tomby, piraty, barby , vamp hell Do wyboru do koloru ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Guest
|
![]() Dzięki przekroczyłeś moje oczekiwania (dość długawe ale ten temat jest rzadko odwiedzany za to mniej zanoobiały) w sensie pozytywnym ofc. Na rzadnym expowisku nie expiłem, który podałeś tak więc wypróbuje wszystkie. No może nie vamp hell i d lair bo ostatnio są tam problem z pa (tereny ankh - info od kumpla pewnie przesadza jak zwykle ;p).
|
![]() |
![]() |
#1276 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Poznań
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 71/54
Poziom mag.: 10
|
![]() na jakich skillach (jestem knightem) mogę bez problemów zabić dragona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chcesz expić to lvl kolo 35+ i skile w miare 75+ żeby to wogule bylo opłacalne,jeżeli zaś chcesz go ubić dla własnej satysfakcji to lvl 25 a skile minimum 60,ale czy warto? #Down Tylko jeszcze trzeba umiec ^^ Ostatnio edytowany przez Ethas - 02-06-2008 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Warto warto! 1 dragon w karierze każdego tibijczyka to coś nie do opisania
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Lutomiersk / Łódź
Imię: Ostry Palladino
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 26
Skille: 60\40
Poziom mag.: 7
|
![]() jakie musze mieć skille żeby expić na dragach (level 26)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Zbanowany
|
![]() @Up 65/65 starczą
@Topic 50 Knight, bez pacc, skille 70/67, shooter 35 lvl dist 60, czy taki team da rade gsowi? (ja bloczę, założyć tarcza + miecz czy 2 handa??) |
![]() |
![]() |