|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Widziałeś kiedyś na furorze sprawiedliwość?? podam Ci przykład sprawiedliwości sprzed paru tygodni. Shermonator expił na dragach na Ankrahmun wpadł jakiś noob, Urlena Clanon jak się nie mylę i mówi "ja tu expie, wyjdź", Shermo na to "ja już tu siedzę od 2-3h" za to zaczęli go bić, wpadł Montura na venta wstawił się za Shermonatorem, na to Katrila stwierdził, żeby go zabić tak czy siak
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7842 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2008
|
![]() Pytanie jest następujące, czy ekipa Pasterza będzie w stanie na jeszcze jakiś zryw a jeśli tak to kiedy.
Open w moim przekonaniu odpada, ekipa Pasterza to nic innego jak tylko zlepek kłamców,zdrajców i tchórzy. Złodzieje jak xareta i sche'mat też swoje potrafią zrobić, ich interes jest ważniejszy od dobra ogółu, drizer, yaka, shelbo i ich przydupasy moim zdaniem tą decyzją strzelili sobie w nogę. ![]() Snake i likwidacja jednej osoby to zarąbisty plan jeśli nie liczyć tych 40 lvli które wbiją inni. @up Jeśli Janusz ma więcej do powiedzenia od was to znaczy że dobrze się stało że już was niema na Furorze. Over and Out ![]() Ostatnio edytowany przez baltazar - 04-06-2008 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7843 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
![]() Ciesze sie bardzo, ze o mnie slyszales (czuje sie taki "ELO")
Zapomniales jeszcze wspomniec, ze zdjecie mojego golego tylka mozna zobaczyc na photobukecie benka ![]() Co do montury to uwierz mi, ze nie jedno bylby mi w stanie wybaczyc. To nie jest typ czlowieka, ktory mialby na tyle zryta banie zeby bic kogos za tibie. Zreszta jak juz tu ktos slusznie napisal: juz tyle mialo byc wjazdow na chate a jeszcze nie ma ofiar. Co do ciebie to musze powiedziec ze gowno wiesz. ![]() Swieta koalicja? Stary wez slownik i sprawdz co znaczy slowo "swiety" "Ziomy z Pierniczków mogli być częścią tej ekipy gdyby w pewnym momencie wlączyli sie w walkę a nie tylko expili, zdecydowali zaexpic i (za plecami swojego pana i władcy Smerfa którego tu serdecznie pozdrawiam) wypowiedzieć wojnę świętej koalicji a uwierzcie mi iż obecnie ta koalicja jest mocna jak stal" Kopnij sie w czolo.... nam inshon nic nie zrobilo, po co mielismy z nimi walczyc? ![]() Co do inshon to wygladalo to tak: 2 ludzi od nich pod wplywem alkoholu weszlo na ventrilo vision i zaczelo sie skarzyc jak bardzo zle im sie zyje na furorze. Oczywiscie nikt poza nimi z inshon o tym nie wiedzial. Sluchajac "slynnego nagrania" mozemy wyciagnac wnioski, ze ci ludzie z inshon byli notorycznie podpuszczani... Tak wiec na skutek smiesznego nagrania gildia vision przeciwko ktorej walczylismy przez poltora roku stala sie free bez zadnych paymentow, malo tego zaczeli rzadzic serverem. Tak zwana "Akcja w manasowni" gdzie nieswiadomi niczego ludzie z inshon zostali rozgromieni przez czlonkow vision i duskiness pokazuje naprawde kto tu kogo wystawil... Dlatego wlasnie podjelismy decyzje o tym aby nie walczyc przeciwko inshon. To tyle co chcialem napisac ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#7845 |
Użytkownik forum
|
![]() Autystyczny? Sam to wymyśliłeś? Nie obrażaj ludzi chorych na tą chorobę bo to nawet śmieszne nie jest.
Over and out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Hahah tylko pogratulowac Duskom. Odchodzi od Was wiele znanych osob ktorzy od zawsze byli kojarzeni z nazwa Waszej gildi. Na kogo ich wymieniacie? Na pajacow ktorzy w 90% wybotowali swoja postac albo kupili na allegro...Kiedys Duskiness bylo silna cieszaca sie powazaniem gildia w ktorej byli inteligentni, doswiadczeni gracze...A teraz? Owszem jest jeszcze kilka nickow budzacych respekt ale to mniejszosc. Tak jak mowie - albo sie ktos otrzasnal i zdal sobie sprawe z tego w co przemienia sie ta gildia, albo skonczyl z tibia i zostawil postac badz poprostu sprzedal...Ciekawe ilu zostalo jeszcze u Was troche myslacych ludzi? Jezeli jeszcze jest kilka takich osob to pewnie po jakims czasie zachowaja honor i pojda za przykladem tych, ktorzy wykazali na tyle poczucia jakiejs moralnosci i odwagi aby zrezygnowac z wladzy i spokojnego expienia dla wlasnej godnosci. Z tego sojuszu odchodza tylko ci najbardziej doswiadczeni gracze ktorzy maja jakiekolwiek poczucie wlasnej(i nie tylko) wartosci, za niedlugo sklad tych 2 ,,poteznych" gildi to beda sami botterzy alegrowicze i skonczeni idioci.
Na koniec chcialbym pozdrowic wszystkie osoby ktore mialy na tyle odwagi i honoru aby odejsc z sojuszu Duskiness&Vision i zaczac walke przeciwko nim, moim skromnym zdaniem dokonaliscie swietnego wyboru. Pozdrawiam, ciekawe co mi odpiszecie ![]() @Dosyc Jak dla mnie to jest to gildia, ktora zawsze probowala polepszyc sytuacje na serverze, z malymi skutkami ale jednak. Uwazam takze, ze w wiekszosci sa tam inteligenti ludzie, ktorzy cos soba reprezentuja, nie to co wiekszosc czlonkow Dusk&Vis. Zadna z gildii nie byla swieta ale Inshon sie staralo, w przeciwienstwie do tamtych.
I've been living for so long, Many seasons have passed me by. I've seen kingdoms through ages Rise and fall, I've seen it all. I've seen the horror,I've seen the wonders Happening just in front of my eyes. Will I ever, will I never free myself by making it right? Retired. This is not the end. Ostatnio edytowany przez Damage - 04-06-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7848 |
Guest
|
![]() Wam sie juz Rl z Tibia pierdoli
![]() btw. Szacun dla sunblade, teraz chlopaki dojebia ostre PG i pokaza jak sie walczy ![]() |
![]() |
![]() |
#7849 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Za to w Inshon sa dzielni , prawi, honorowi gracze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7850 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skad wiesz ze on nie jest na nia chory? Bylo smieszne w chuj koledzy mi mowili!
![]() |
#7851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() jakby mi zależało na PG to nie dołączyłbym
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
|
![]() Cytuj:
I uwiez mi ze nie bylo zadnej listosc ze strony Duskiness czy vision co do shelba bo Shelbo to Montura, tylko jedna osoba (Michal...) jeszcze tego nie rozumie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7853 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobrze powiedziałeś, jeszcze...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2008
|
![]() zorganizujcie kiedys taki dzien na furorze " dzien woldosci i milosci dla szystkich "
potem wejdzcie do gry i zobaczcie jak to fainie nie walczyc, nie miec wrogow, muc spokojnie sobie grac. spodoba wam sie i tak juz zostanie. pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7856 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Debica
Imię: Noilleth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: We Rule Again
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@offtop Wywaleniem nas bylo "PA" , a zabijanie graczy Sunblade to nie bylo czasem "PA"? Wiec sie ogarnijcie i zdecydujcie co chcecie... JAKI POEMAT BUHHAHAHAHA xD
![]() |
![]() |
#7858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qneya dostalem jak zostal tam hakniety i zjechany od rla zeby miec ed ,a mubiana kupilem jakies 2 tygodnie po tym jak sprzedalem swojego chara
![]()
![]() |
#7859 |
Guest
|
![]() Ktoś kilka stron wcześniej napisał, że [GUILD]Inshon[/GUILD] nie ma szans na OB. No zastanowił bym się na tym. W [GUILD]Duskiness[/GUILD] i [GUILD]Vision[/GUILD] jest przewaga botterów albo acc buyerów.
Fakt faktem ludzie typu [CHAR]Ymy[/CHAR], [CHAR]Katrila[/CHAR], [CHAR]Zwidek[/CHAR], [CHAR]Sowx[/CHAR], [CHAR]Gremar[/CHAR], [CHAR]Edray Nabu[/CHAR] są ogarnięci i posiadają, bądz co bądz dobre (bardzo dobre) PvP, no ale np. Azor... n/c, bot zawsze bedzie botem, nawet jak wbije (hipotetycznie załuży) 277 lvl (to nie aluzja). Można by spekólować nad tym że Inshon'y z Candii to głównie botterzy i co oni poitrafią. No może i tak, ale szczerze mówiąc potrafią. Nie ma co, trzeba czekać na open battle, na pewno będzie ciekawy (jak każdy na Furo ![]() |
![]() |
![]() |
#7860 |
Zbanowany
|
![]() I oby tak działo się dalej. Jak się dowiedziałem, że dusk sie z vision połączyło to normalnie mój pixel osiwiał. Nie ważne ; )
|
![]() |
![]() |