|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Kobyłka/Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Phero
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 20~
Skille: 60/60~
Poziom mag.: xX
![]() |
![]() @up widzialem filmik jak lord pisuana czy jakos tak 30x100cc na podloge w domku ulozyl ;]
Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo Uraczyły małą zimną coca-colą A ona mnie mentolowym Marlboro Zgrywam ekspert, ekspert dżentelmena Polecę wierszem, pełen czad, tak jest wena Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia W moim ritmo na tylnych siedzeniach _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Będę brał cię (gdzie?) w aucie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8182 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wbij gdziekolwiek 30 lvl, kup gfb/mf, zalatw sobie blokera i na acient scaraby- Ty go siochasz, i bijesz z gfb, bloker luruje po 2-4 asy i masz 120k/h a waste nie jest takie wielkie (ino mlvlik byś mógł z 40 wbić) Pzdro.
![]() |
![]() |
#8183 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
albo jakies expowisko 40k/h +? moge troszke powastowac, aale TROSZKE! albo na 0 wyjsc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() @naiwny20
Pójdz na tomba i dobij 30 lvl, potem kup parę bp gfb i śmigaj na minosy koło Dara~ robisz lootbagi i wychodzisz duuużo na plus, znajomy sorcem w 4 godziny wbił tam z 42 na 44lvl więc ładnie idzie. @Boro_Moro Po pierwsze zostaw to eq w depo i biegaj w lekkim (jak Cię stać na MMS to będzie Cię spokojnie stać na demon shield, blue legs, cursader i w tym spokojnie biegaj do 50lvla bo mało waży), pójdz sobie na piraty albo, frost giganty albo mały obóz barbów.Spróbuj też małpy. @robek23 Na okolnir biegasz na lajcie po pierwszym poziomie(nigdzie nie wchodzisz po schodach) i tam masz ~12 małych i jednego dużego ale on jest na samym końcu korytarza na wschód więc da się go ominąć, a poza tym jak byś chciał się go pozbyć na trochę nie trzeba go daleko odciągać bo szybko znika. Dziurę masz jedną, a raczej nie dziurę tylko schody w dół, dosyć widoczne, są na rozwidleniu gdzie masz drogę na północ, wschód i zachód. Tak jak napisałem dobry exp będziesz miał na bonebeastach w helheim, z szybkim spawnem 40k/h powinno wyjść. @edit Jak skończysz odnoszenie tych 7 przedmiotów.(Nie chce mi się sprawdzać która to misja;p) Ostatnio edytowany przez Cloudres - 04-06-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8185 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() do ktorej misji ice island quest trzeba zrobic zeby dostac sie na helheim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Stan: Początkujący
Poziom: 9
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Pozdro i dzieki za pomysl Mydelniczek Wbij gdziekolwiek 30 lvl, kup gfb/mf, zalatw sobie blokera i na acient scaraby- Ty go siochasz, i bijesz z gfb, bloker luruje po 2-4 asy i masz 120k/h a waste nie jest takie wielkie (ino mlvlik byś mógł z 40 wbić) Na blokera nie mam co liczyc narazie mam teraz wojne wiec nikt nie rusza sie glownymi postaciami na exp wiec musze sam expic narazie Moze jakis inny pomysl gdzie moglbym solo expic robek23 Po misji w ktorej trzbea odnalezc te 7 przedmiotow miedzy innymi hydra torque ale ktora to misja jest to nie pamietam
Cowards die in shame... Ostatnio edytowany przez naiwny20 - 05-06-2008 o 08:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2008
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 64/63
Poziom mag.: 3
|
![]() Gdzie mam expic?
25 knight skill 62/61 facc Szukam jakiejs dobrej miejscowki gdzie malo ludzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Torun
Imię: Fejun Knight
Gildia: Opetani
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() gdzie expic 45 knihtem skile 76/77 na pacc??
eq dsm, rh, d Shield, steel boots, k legs, p ammy, bs/d slayer Ostatnio edytowany przez Fejun - 05-06-2008 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Torun
Imię: Fejun Knight
Gildia: Opetani
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() andrew na 25 lvl powinienes na DK wymiatac -1 i -2 (tarantule i ghoule)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ghostland, Folda <lootbagi>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Cytuj:
@AndrewSzusty Fajna miejscówka + mało ludzi = ... Nie istnieje takie miejsce Teraz możesz biegać tak jak ktoś napisał po DC poziom pierwszy i te dziury co są na wschód od schodów. Do tego minotaury koło kazo albo EF Ostatnio edytowany przez Cloudres - 05-06-2008 o 16:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() 17 druid 19mlvl PACC, nie ważne gdzie, nie ważne jak, nie ważne waste - ważne, by był szybki exp.
Na stone(d)[nigdy nie pamiętam końcówki] tombie(za tp) lvl wbijam w ok pół godziny(flam ok 40-50 + moonlight rod 15-25), ale chciałbym poznać inne propozycje miejscówek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Imię: Ziutek mlon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 70
Poziom mag.: 57
|
![]() PONAWIAM
Cytuj:
PONAWIAM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Więc tak 20lvl Knight 55/54 Nie wiem gdzie expić GL to tylko na kase 3k/h
A chodzi mi w miare dobry exp i ładny zarobek. Plate set, Guardian shield, W.Fang/Spike Sword/Solider Helmet Jakieś propozycje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Biskupice
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 25+
Skille: 70+/55+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Mino koło kazz, mój kumpel wynosił stamtąd lootbagi 10~k oz.<w nocy, na średnio zaludnionym świecie>DC -1, jeżeli dasz rade zabić draga bez większych problemów, to zamek koło wieży no i drag, hmm co jeszcze.. może cycki przed PoHem i na MT, ghoule pod MT, dwarfy zwykłe+soldy+czasami guard.
www.zanimnapiszesz.prv.pl 02:11 MxXxe [66]: Sell Crown Helmet | | Buy Crown helmet |
![]() |
![]() |
![]() |
#8197 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() rany, pytam i pytam ;d nie mam na czym expic
46 rp, 70+/50+ eq dobre (b robe, c helmet, vampirka, b legi itd) interesuje mnie 40k/h bez waste :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: pila
Imię: Axe of immortal
Świat: candia
Poziom: 26
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Up:
Choć nie miałem pacca paladynem ale wiem że mógłbyś expić w miejscach takich jak(nie wiem czy w określonych miejscach bedziesz miał 40k/h i ze bez waste): Piraty(polecam bardzo), stone tomb -6 za tp(fajny bo nie ma ghoustów i stalkerów), małpy( nie wiem czy wyciągniesz to 40k/h), lizardy (tak ja obok ale loot lepszy). Mam nadzeje że choć troche pomogłem Down: Ja bym polecił żółwie(sporo ludzi ale jak pujdzesz ranow lub w nocy exp powinien być ładny), małpy (nie jestem tego do końca pewien bo wcześniej jak tam byłem to był lepszy loot z nich ale exp tez rusł. Wolniej niż na żółwiach ale też nieżle), dragony (powinień exp ładnie rosnąć). Mam nadzeje że choć troche pomołem. Ostatnio edytowany przez Galzan666 - 06-06-2008 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
|
![]() Na jakiej miejscówce mam expic knightem 75lvl skille 81/80 z pacc expiłem teraz na tiquandzie na lizardach ale tam jest za dużo graczy.Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |