|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: Nie Wiem!
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() to naprawde zaje**sty pomysł proponowalbym jeden kontynent a nie pare wysp
mozna by bylo tez dodac nowe outfity cos w stylu druid outfit tylko zeby sie zbieralo łuski dinosow fajny plan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2008
|
![]() No właśnie ten projekt daje wiele do popisu .
Pomyślcie , oprócz wielu nowych potworów i przepięknych terenów rodem z prehistorii , nie mówiąc już o wielu nowych questach mogliby dodać tak jak barbarzyńców parę obozów jaskiniowców . Jeżeli chodzi o ich zróżnicowanie ataku no to wiadomo knight - jaskiniowiec z maczuga , palladyn - jaskiniowiec z procą (nowy item ![]() Padło wcześniej stwierdzenie że ten pomysł mógł być ściągnięty . Nie czytam tibia.com ani tibia.org.pl tylko forum tibia.pl bo nie mam niestety na tyle czasu ale przysięgam że jest to całkowicie mój pomysł i tu się robi pewien spór bo w sumie bardzo mi miło że ktoś ma tibia.com i ktoś na tibia.org.pl wpadł na ten pomysł i nie może być on czyjś bo takie coś mogło chodzić wielu graczom po głowie no dinozaury dinozaury no przecież to jeden z głównych rodzai zwierząt jakie żyły na naszej planecie wielu mogło o tym pomyśleć a ja się podjąłem napisania tego ale nie wiedziałem że wcześniej na innych forach było to poruszane . A skoro było , to jest to pewien plus , znaczy że cieszy się w miarę jako takim poparciem . Więc komentujcie proszę bardzo może coś porządnego z tego wyniknie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Tibia jest grą fantastyczną tak wiec wszystko jest możliwe...
Co do projektu, to nie ma róznicy i tak cipki by tego nie wprowadziły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Lokacja: Syriusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bofex
Świat: Astera
Poziom: 33
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Dinozaury są zbyt stare by je dawać do czasów tibijskich, ale pomysł niezły.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Imię: Ruten
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 115
Skille: 94/79
Poziom mag.: 21
|
![]() Dinozaury nie przejdą, grafika Tibii jest zbyt prosta żeby dodać T-rexa nie zniekształcając jego proporcji, albo dłuuugiej szyi diplodoka. Moim zdaniem to dobry pomysł, ale nie odtwarzać prawdziwych dinozaurów, tylko jakiś szczep jaszczuropodobnych stworzeń wzorowanych na tych z prehistorii cos ala' wyspa z King Kong
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
a poza tym zolwie to tlyko kolejne expowisko do bicia levelu przez srednio levelowych knightow. wyspa z dinozaurami to calkiem nowa kraina z duzym przedzialem potworow i moim zdaniem glupio by bez magii wygladala. masz jednak prawo do odmiennego zdania. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Ruten
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 115
Skille: 94/79
Poziom mag.: 21
|
![]() ale nawiasem mówiąc już taką wyspę stworzyli, coś miało być na egzotykę i prehistorię, bo Goroma i jej wyspy z tym wulkanem to łudząco podobne jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bralin
Imię: old kleju/uzi
Świat: Askara
Poziom: 100
|
![]() dobijacie mnie z tekstami o tym ze to nie pasuje.
w sredniowieczu były fajerwerki albo zegarek na reke?
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() @up. Fajerwerki były około 3 tys. lat temu, zostały wynalezione przez chinczyków. W średniowieczu były małe zegarki <słoneczne> na ręke. Zresztą poczytaj sobie wiecej o tym na necie....
Tak więc idz lepiej do szkoły bo troche niedoedukowany jesteś, a nie graj w ta gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Co do średniowiecza. To były runki? Były napoje odnawiające życie. Były chodzące szkielety? Były banki? NIE.
![]() |
#51 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() @up
A ty idz tym swoim super extra fantastic charem expic... @Topic Pomysł mi sie podoba ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się podoba ten pomysł. Chcialbym żeby w Tibi był jeden kontynent z Dinozaurami i Jaskiniowcami.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Hmm...
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() A ja jestem wogóle przeciwko dzieleniu na wyspy tego i tamtego
![]() Co to ma cholera być OTS? jak już nowe potwory to wmieszane w tłum a nie posegregowane jak w szufladkach!. Tak jak to było z tymi z poi... tylko tam i nigdze więcej. Fajnie że potem na północy też ich trochę wrzucili. I fajnie by było jakby był np pojedynczy nightmare albo hellfire tu i tam. No i wogóle tibia jest za łatwa. Potworki nie są pomieszane. Często się zdarzają monotonne spawny a to mi śmierdzi otsami i brakiem wyobraźni. Kraina dinozaurów ostatecznie by pasowała na taki odrębny świat - wyłącznie z dinozaurami ale to wyjątek. A dinusie to fajny pomysł. ![]() ![]() Do takiego teleportu wchodziłoby się jednego dnia i koniec... teleport zamknięty jesteś w malutkim pomieszczeniu i nie możesz wyjść... a na wyspie by się lądowało następnego dopiero... czyli jeden dzień by zajmowała podróż (w czasie?). Tak jak jest z niektórymi addonami że zanosi się produkty i się wraca następnego dnia dopiero po gotowy addon. To by zmusiło ludzi do planowania wyprawy i nie byłoby tam tylu noobów kręcących się pod nogami. Osobne dp (nie połączone z resztą świata bo w końcu to miejsce cofnięte w czasie) i tylko parcelem by można było przesyłać rzeczy do innych miast (oczywiście paczka idzie też cały dzień)... No ale czy CIPom się zechce robić taką fajną krainę? Jak ludzie będą o tym pisać to może się zechce... PS: Szukam tego tematu o dinożarłach na forum na tibia.com jak ktoś ma linka to plx
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
|
![]() Jednego Dinozaura juz mamy jaszczuropodobnego --->Snake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() aew. żal.. wąż to nie przypadkiem gad? ; o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Hmm...
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() dinożarły to też gady
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Ja mysle zeby zrobic tam z 3 banuty z 5 chorów i jeszcze 3 d lairy moze jakies roty dla low lvli aaa noi dworce bym zapomnial.
![]() |