![]() |
#8501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Nunel
Już nie chcesz tego eq? ;P Nie ładnie mi tak spamować na gg ;P Ps. Masz drugie konto z Paccem czy to tylko bot? ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8502 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Edek
Jeśli masz jego gg to nie możesz mu tego napisać tam?? Musisz na forum spama kolejnego robić..? Ładnie Wam sie temat rozwija ![]() Ja już nie gram więc ss'a nie będzie :| Ostatnio edytowany przez Rangiz - 06-06-2008 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ivexo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 200
Skille: 106/85
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
smutne oswiadczenie - jestes imbecylem a co do tayi to najpierw pogadajcie z nim zeby nie prowokowal i napewno nikt nie bedzie dziecka jechal... ja juz dawno mialem sie nie udzielac w sprawie tayi ale to co zrobil kilka dni temu to poprostu zwykle chamstwo i tyle... a co do "pederasta" to skoro chlopak sie kąpie ze swoimi kolegami to chyba mozemy tak na niego mowic nie? ;>
21:57 CrownTaifun: mam lepsze rzeczy do roboty 21:57 CrownTaifun: niz robienie nowych kont ... 21:58 CrownTaifun: no zrobilem 2 konto Ostatnio edytowany przez Ivex - 06-06-2008 o 13:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: thais
Imię: Huggo Remus
Profesja: Paladin
Gildia: Almighty
Świat: pacera
Poziom: 12
Skille: 35/30
Poziom mag.: 4
|
![]() Chcialem sie pozegna z powodu ze juz niebede gral na pacera bo jakis jebay huj mi zchakowach pasy do konta .......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() To bardzo straszne i wielki cios dla świata tibijskiego!
Ostatnio edytowany przez Lukasaldo - 06-06-2008 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Czarny Bloker Pacery
Poziom: 107
Poziom mag.: 7
|
![]() pewnie ogladales te zajebiste hunty na demcach itp ta?
ARAN GALA&CZARNY THREAD 14:22 Dragslayer [65]: no k**wa co tu duzo mowic, smierdze xD 18:34 Szczaf [21]: pomocy jesu jakis polak pomoz mi jestem na orcach wlazłęm gdzies jest tu lawa plz HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#8507 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pederastia (gr. παῖς chłopiec + gr. ἐραστής – w przekładzie Witwickiego: miłośnik) – określenie kontaktów seksualnych dojrzałych mężczyzn z dojrzewającymi chłopcami[1]. Pojęcie obejmuje szerokie praktyki erotyczne pomiędzy dorosłymi i nastoletnimi chłopcami (od 12 do 17 lat). Tego typu związki były szczególnie rozpowszechnione i akceptowane w Starożytnej Grecji. W języku polskim obok pierwotnego znaczenia terminu spotykane jest jego użycie jako określenie wszelkich kontaktów seksualnych między mężczyznami. Termin w takim znaczniu użyty w stosunku do osób homo- lub biseksualnych posiada wydźwięk pejoratywny, gdyż może sugerować kontakty seksualne z małoletnimi. Także w takim znaczeniu współcześnie jest używany szczególnie przez osoby negatywnie nastawione do osób homoseksualnych. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8508 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chciałem "pokojowo" pisać posty...
ale jak widać się nie da ): czemu? Cytuj:
żałosny jesteś... czyżbym uraził ambicje Twojego kolegi? bo Cię nikt nie lubi i kolegów szukasz ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Pytałeś, co nam robi policja, to kulturalnie odpisałem...
![]() |
![]() |
#8510 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8511 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Aran Gala
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 84
|
![]() @seba1996
ja nie wiem ale jestes jakims totalnym zjebem pokroju taya asta huj z miasta masz 12 lat i chcesz czyms zakozaczyc? @nunel ssiesz @taya smierdzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8512 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) nie pytałem co Wam robi policja, tylko co mu
2) ja się nie czepiam Ciebie o to, że bez kultury odpisujesz Misitic: czekam ;d Aran Gala: popieram ;o Ostatnio edytowany przez pieczar - 06-06-2008 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8513 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24
|
![]() LoL...
Nie macie co robić tylko sie kłócić?? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Poland, Wloclawek
|
![]() ŁóŁ ThReAd
![]() |
#8515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Londyn
Imię: Ivexo
Poziom: 200
Skille: 106/85
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
zamknol bys sie wreszcie imbecylu a nie ciagle prowokujesz do tego zeby tak bylo jak jest...ulzylo ci ze napisales sobie "good spam"?... zdajesz sobie sprawe ze 1 twoj post to 10 postów ktorych glownym przeslaniem jest "taya asta pederasta"? wyjdz najlepiej i pacera thread bedzie znowu nówka sztyfka nie smigana... btw. taya dopisz sobie do opisu jeszcze 18 latków... albo lepiej walnij od razu 25 zeby bylo nardziiej wiarygodne ![]()
21:57 CrownTaifun: mam lepsze rzeczy do roboty 21:57 CrownTaifun: niz robienie nowych kont ... 21:58 CrownTaifun: no zrobilem 2 konto Ostatnio edytowany przez Ivex - 06-06-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() ja jebie, ale macie problemy xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Poznań
Imię: Mag Kropek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nightmare Masters
Poziom: 118
Poziom mag.: 71
|
![]() wczorajszy huncik z rybą
![]() @vari, aran, ivex, taya i inne zjeby Zamknąć jebane ryje, coś do siebie macie to się w rl spotkajcie i to załatwcie. Nikt raczej waszego jebanego spamu oglądać nie chce, rozumiem że bachory w waszym wieku się dowartościować muszą ale bez przesady. Więc wy*******ać i nie wracać póki nie zmądrzejecie. Dziękuję za uwagę, dobranoc. edit: jeszcze jeden screen, magic wpadł ![]() ![]() @down Nie dla 20-latków? To dla kogo? Imo lepiej żeby grali ludzie mający 20 niż 12 lat -.- Ostatnio edytowany przez kropus - 07-06-2008 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8518 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2) nie podoba Ci się temat to nie zaglądaj.... 3) jak już pisałem to nie jest gra dla 20-latków... ale chyba Cie nikt nie lubi i w pixelach szukasz pocieszenia 4) sam teraz powodujesz kłótnie... ale masz za mało inteligencji, żeby o tym pomyśleć dół: i Ty też powodujesz kłótnie... bluzgając mnie i pokazując bota, bo się ludzie będą do*******ać następne bezmózgie yeti... Ostatnio edytowany przez pieczar - 07-06-2008 o 10:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8519 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Shizoo
Poziom: 310
Skille: 134/86
Poziom mag.: 24
|
![]() Tępy chuju... kropus ma racje... gdybyś ty zamknął swoja niewyparzoną gębę było by o polowe bezsensownych postów mniej...
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez micke - 07-06-2008 o 09:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2008
Lokacja: exiva
Imię: Mistic Fantactic
Gildia: Mlodzi Gniewni
Poziom: 172
Skille: 100/98
Poziom mag.: 8
|
![]() po 1
gadalem ci juz ze z toba gadac niezamierzam bo tylko szukasz pretekstu do nastepnej klutni "pół sieroto" ;p MOSAHHSSAH po 2 teraz do tai mowilem ci bys se dal spokuj jak chca pisac to niech se psiza a i tak im to chuja da w 2 kozacza na forum z calej apcery lubi ich 5 osob i sie chca pokazac tutaj cya ;* |
![]() |
![]() |