|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8002 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
|
![]() Uswiadom mnie moze teraz kto to jest rayl -.-?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Poul the Pall
Poziom: 145
|
![]() @Bulbazaur
Pasterz ciągnie za sznurki. Koleś co Ty wygadujesz... Po twoich wypowiedziach myślę że twój poziom zatrzymał sie na pokemonach o czym świadczy twój avatar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8004 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Poziom: 115
|
![]() Nie tylko avatar ale i nick
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krokodylek
|
![]() Wdalem sie w glupia rozmowe z bulbasaurem moja wina@ ale nie odpisujcie mu bo tylko niepotzrbny spam z tego wychodzi. Trzymajcie sie cieplo pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8007 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG Każdy zna Rayla!
![]() |
#8008 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Mam pytanie
Czego spaaw gra na innym swiecie? Czyzby mu sie znudzilo expienie na furorze czy inna sprawa? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8009 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Duri
Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił |
![]() |
![]() |
![]() |
#8010 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8011 | |||||
Guest
|
![]() Cytuj:
A i jeżeli uważasz, że te 5 czy ileś osób mnie pojechało to zaczynam uważać, że dla ciebie słowo "kurde" jest wulgaryzmem. Cytuj:
Cytuj:
Po 1 napisałem, że jak glaca chce forumfightera to go dostanie -.- orient koleś. Cytuj:
![]() Cytuj:
@baltazar Twoich postów nawet nie czytam (choćby dlatego, że masz zjeba.ny avatar ![]() Widzę że baltazar i bulbazaur mają dość ciekawą datę ząłożenia konta. Boicie się zaryzykować bana swoimi rl kontami z tibia.pl <lol> n/c @hyehhr45 "Orzech zapłacił mu duży hajs za to żeby nie expił" lol? Ale trzeba mieć nasrane w głowię, placić zeby ktoś nie expił. No to już ładnie na psychice ;/ [moje kondolęcje fistaszek] PS. Koniec z obrażaniem kogo kolwiek na tym forum z mojej strony. Było to conajmniej dziecinne, to ostatni taki post. Już raczej nie będe udzielał się z tego konta na tibia.pl (pewnie mi usuną je niedługo). BYe BYe |
|||||
![]() |
![]() |
#8012 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8013 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8014 |
Guest
|
![]() A wiec...
Może sie uspokoicie bo zaraz skończy sie mila rozmowa. I powiem wam ze kurwa jebac ............ i kurwa dupa stasia bo zal dupe zaciska. Wiec powiem wam tak .... Furora Śmierdzi i kurwa dupa jasia ja pierdole. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WIec pamiętajcie ze dupa stasia to jest wasze zycie i poejbalo was zeby sie tak kłucić o tibie kurwa az zal dupe zaciska mowie wam kurwa wiec .... pamietajcie moje słowa i dupa stasia ma byc tu spokój bo az sie zaraz zesikam wam na twarze bo zal dupe zaciska YOURESTE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8015 |
Guest
|
![]() MonszTfojejRzony A ty kurwa awart zmień bo smieszny nie jestes a zal dupe zaciska kurwa. kozak jestes z tym avartem a jak widzisz cipke to ci kutas opada wiec zmien to natychmiastowo bo zal dupe zaciska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8017 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Apropo, może to tylko mnie sie tak wydaje, ale mam dziwne wrażenie że jesteś transwestytą, (Nick, a sposób pisania, forma męska), bądź osobą nie kochaną tak mocno że doprowadziło to do silnych zaburzeń i niezrównoważenia psychicznego. Ocena jurorów twojego mózgu. Ewa Pavlovicz -1 (bo nie umiesz tanczyc) Twoj stary 2.999999 (bo za mało dajesz) Bradd Pitt 0 (bo zna cie tylko ze stron o pokemonach) Gej zza rogu (bo dobrze ssiesz) Wszystko w skali dziesięcio-stopniowej. Pa Przepraszam, jest to ostatni mój post w takim stylu, dzieci czasem trzeba sprowadzic na ziemię. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 06-06-2008 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8018 |
Guest
|
![]() Awięc DROGI Macku nadajesz sie jedynie do tarcia chrzanu w Rosji a wiec uprzejmnie cie prosze zamknij jape kurwa jego wasza mac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gradzia - 06-06-2008 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#8020 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Cytuj: