![]() |
#4061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Piszczek już został za Kubę powołany... Łukasz raczej nie ma szans zagrać.. nie uczestniczył w zgrupowaniu.. wątpię, żeby tak szybko chwycił koncepcje, zresztą nie uważam go za dobrego piłkarza a z Błaszczykowskim to nie ma co go porównywać ;]
Ciekawe jaki wariant wybierze teraz Leo.. czy zagra Łobo czy Smolarek przejdzie na prawe skrzydło i przed Żurawskim zagra Roger? czy znajdzie się miejsce dla nich obu? Dziś rozpoczynają się mecze finałowe NBA ;-) Lakers@Boston. za 4 godziny pobudka ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Fuck, liczyłem na Kubę i jego dryling przy nie najlepszej postawie niemieckich defensorów w ostatnim czasie
![]() ![]() @DOWN: Niby tak, ale jak sam Piszczek mówił, siedział sobie na urlopie jak Leo zadzwonił, tak więc wydaję mi sie że np. Majewski który był na zgrupowaniu w Niemczech był by lepszym wyjściem. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 06-06-2008 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wspomniana trójka nic by nie dała. Potrzebowano jakiegoś ksrzydłowego lub psuedo skrzydłowego, który ma byc "zapchajdziurą" lub kolesiem na "wszelki wypadek".
A więc Celtics, jednak ja wciaż jestem nieco za Lakersami.
![]() |
#4064 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i po ptakach, Giovanni w Tottenhamie
![]() Najpierw wiadomość o Kubie, teraz Giovani, jedyne co mi teraz może poprawić humor to widok oficjalnej informacji że Alves został graczem Barcy ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 06-06-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @UP: Załośnie, toż to Aston Villa daje za Sidwella 4mln, a Chelsea chce 6...
A miedzy nimi kompletnie zadnego porownania nie ma. A z 2 strony fajnie, bo pilkarze kosztują mająąąąąąąątki i tak dosc "niska" cena jest ok, tyle powinny kosztowac wielkie gwiazdy, max 20 mln, nie więcej, bo to glupota..
![]() |
#4066 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() no tak w końcu tylko Ral Madryt płaci powyżej 20mln...muhahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Barcelona kupuje po "normalnych" cenach i przynajmniej nie zakochała się w jakimś Portugalczyku.
@Down: A kto za Messiego oferował 120 mln? ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 06-06-2008 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4071 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to znaczy "normalna" cena ? Stać ich, to tyle oferują. Zazdrość się w tobie odzywa ? Mówiąc szczerze, ja bardzo bym chciał, żeby w tym okienku transferowym Wenger wydał całe 70 mln. funtów, które ma na transfery.
![]() |
#4072 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Arsenal nie kupuje przecież doświadczonych piłkarzy tylko młodzików do szkolenia. Wydał większą kasę na Reyesa i sie sparzył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Użytkownik Forum
|
![]() mój kumpel jeszcze wczoraj chciał sprzedac bilety 1600 za 1 na mecz Polska-Niemcy
![]() |
#4074 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie, wcale. Bo Sagna i Eduardo to przecież hokeiści. A Reyes nie jest niewypałem - nie jest winą Wengera to, że nagle mu pogoda zaczęła nie odpowiadać. A co do jego gry, to ja żadnych zarzutów nie mam. Gdyby u nas został, pewnie grałby teraz 2x lepiej, a tak kisi się w Atletico, w którym jego występy są takie sobie.
![]() |
#4075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Na pewno tylko dlatego odszedł. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no, bo gość, który najpierw zostaje wybrany najlepszym prawym obrońcą Ligue 1, a w swoim pierwszym sezonie w Premiership staje się najlepszym prawym obrońcą tej ligi jest zielony, kompletne zero jeśli idzie o doświadczenie. A Eduardo tak samo - no bo czym jest najlepszy strzelec swojej reprezentacji na kwalifikacjach do Euro, czym jest gość, który strzelił 34 bramki w 32 meczach (pal licho, że to Chorwacka liga) ? Pewnie, zero doświadczenia.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz, bycie najlepszym obrońcą najlepszej ligi na świecie to jednak jest spore osiągnięcie. A Sagna i Eduardo regularnie grali w swoich klubach i rozegrali w nich sporo spotkań, nie możesz powiedzieć, że są niedoświadczeni. Bo niedoświadczony to jest - ale taki Walcott. Ale nie Eduardo i Sagna.
![]() |
#4080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Uuuu Kuszczak wypadl ;/
Jakis uraz grzbietu. Ostatnio edytowany przez Kubon - 06-06-2008 o 22:27. |
![]() |
![]() |