|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8041 |
Zbanowany
|
![]() Ja bym Ci radził pala robić w protection, z tego wzgledu, że można fajnie grindować aoe, oraz tank i healer nie kiepski.
@Monsz - Gram na veku, priestem. Fakt, rogali jest w chuj ale w obydwóch stronach. Osobiście nigdy nie grałem rogalem, jakoś mnie niezbyt pociągał. @druiT - to jest Tier 3. Nie opłacalny w ogóle do noszenia, lepszy set możesz sobie wyquestować/wycraftować/kupić. Talenty znajdź na wow-europe.com tylko mówie Ci w protection. A na youtubie radze pooglądać filmy hobbsa (wowhobbs), naprawdę świetny pall. Ostatnio edytowany przez $eetho - 06-06-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8045 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Pionki
Świat: Furora
Skille: 11/12
Poziom mag.: 1
|
![]() ![]() brakuje kasy ? -.- Ostatnio edytowany przez sniegi - 06-06-2008 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() Rambo i tak jest bohaterem, jak Leonidas
![]() ![]()
![]() |
#8048 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do talentów to dzieki, poczytałem troche i w sumie doszedłem do wniosku, że Protection/Holly chyba nie bedzie taki zły, chodź może Pro/Ret zrobie ;p Ale dzieki za stone ![]() A co do Tier 3 (wnioskuję że to jakiś build seta klasowego czy coś) to no może i słaby ale ładnie wygląda ![]() Cya |
|
![]() |
![]() |
#8049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2008
|
![]() Dziesięćje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8050 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej slyszeliscie ploty chodza ze spaaw lize dupe teraz br'om zeby miec pro na Dolerze!! Robicie tam hary i nie dajcie sie mu wybic bo tam wbije 300 zamiast na furo !!
![]() |
#8051 |
Zbanowany
|
![]() Tier 3 to był epicki set dropiacy z Naxxramas i innych instancji, które były, że tak powiem "heroic" przed wyjściem The Burning Crusade. Tier 3 wtedy był najlepszym setem, o ile pamietam dropał z Sapphirona, Kel'Thuzada i paru innych bossów. No ale jak wspomniałem, teraz to już syf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Cytuj:
Duzo ci pallem nie doradze bo nie gralem nim nigdy, ale mam duzo ziomkow z gildii i wiem z rozmow, ze pal jest bardzo trudna postacia to pokonania w PVP (leczy sie + plate + absorb damage). Build: 41:20:0 Jak chcesz daj znac na prv podam ci gg i powiem cos wiecej elo
![]() |
![]() |
#8053 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8054 |
Zbanowany
|
![]() Tak jak kolega 2up powiedział. Imperial set cały się craftuje, a jest bardzo dobry na poziomie 55+. Mining też nie trudno trenować, bo starczy, że rozkładał każdego veina. Prócz tego mining daje na low levelu niezłe zyski (rough stony, shadow gemy i copper ory schodzą jak świeże bułeczki na AH).
@Ymy -ja tam pallem bym robił "Hobbs way" ale każdy orze jak może. Ostatnio edytowany przez $eetho - 07-06-2008 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8055 |
Guest
|
![]() /\ nie pomyliło wam sie forum?
|
![]() |
![]() |
#8057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Ale mimo wszystko to jednak forum.tibia.pl więc i kłótnie i gadanie o WoWie ( czy o czym gadacie bo jeśli chodzi o takie gry zatrzymałem się na tibii ;s )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8058 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() gadasz czy nie pomylilo im sie forum , to pytanie zadaj tym osoba ktore sie ciagle obrazaja i pierdola o nie wiadomo czym xD
Ostatnio edytowany przez Couranger - 07-06-2008 o 11:43. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Jak cos to ja moge doradzic w sprawie 3 klas, ktore cos tam ogarniam
-Warrior -Priest -Rogue (wstydze sie go bo to klasa dla naabow) Jak ktos ma pytania prv me podam gg na prv;] Do kogos tam @up wlasnie chociaz sie nie klócimy, ludzie gadaja normalnie, a przypominam ze to forum bylo 3 razy zamykane i inne fora przez bluzgi.
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 07-06-2008 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|