![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() nie kazdy patrzy na grafike i ubogosc opji ;> sam gram w wowa i brakuje mi niektorych rozwazan z tibi ;> (
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Z tego co piszą to wygląda na to że nie wystarczy poprostu zrobić questa aby dostać expa. Ale fajnie by było gdyby np. po wykonaniu deserta dostawało się 1k expa
![]() ![]() ![]()
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Śmierć takim "czymś" jak ty ! Lól. @@UPdatE Cool ![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() dla facc nowy wyglad kazo, dla pacc reszta... bolesna prawda
![]() ![]()
#105 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() ej to kiedy te samochody w tibii, bo ja mam tyle oleju w depo i nie mam co zrobić, a tak to sobie dorobię jako mechanik u Sama w sklepie.... no szkoda tego oleju, a za viale to tylko 5 gp płacą :/
aha to jeszcze nie ten downdate no to spadam - sory end si ju egejn Powinni wprowadzić wszystkie ałtfity dla biednych faczków (na outfit nk wystarczyłoby przynieść 10 dragon hamuf, a nie łaźić po poi przez kilkanaście miesięcy powodując masskicki), pousuwać minotaury z mino hellu aby newbie mieli łatwiej, no i za szczura dać 100 expa, aby szybko się z rook'a wychodziło no i dla każdej profesji jakiś prezent za opuszczenie rookgaarda na 8 lvlu (do wyboru, łarlord słord, golden helmet, boh, awendżer, grit axe i do każdej nagrody gratis domek). Jeszcze nowe Ankrachmóón dla facc aby mogli się wyżyć na innych potworach za te kolejki na start gry (wystarczy skopiować razem ze svargrondem). No i niech Cipsoft daje losowo co setnej osobie dżi ema (nie chodzi mi o emo ani inne żyletki) to będzie mniej boteruff. Pozdrafjam exura Aha jeszcze dla każdego licencja na tibiacam TV, aby można było uwieczniać niebywałe przecudowne osiągnięcia. Biedny Ryba siedzi przygwożdżony do komputera i musi tłumaczyć te wspólne wypociny Kicksoftu :/ I jeszcze drzwi zaryglowane ![]() Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 07-06-2008 o 01:32. |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() Co do tych demonów z tibia city
google translate (zawsze coś) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 07-06-2008 o 03:47. |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @
Translate.pl rox?:d Ehh i kolejny update co niszczy klimat ktorego juz i tak brak
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() thelolmaker: to ja juz wole chyba po angielsku sobie przeczytac
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Świat: Candia
|
![]() HEEEJ K*RWA! CO TO MA BYĆ?! Ja chcę w końcu poexpic, a nie czekać w 2 tygodniowej kolejce na wrle. Jest o 8x za mało expowisk, a ta banda idiotów tego nie dostrzega i zajmuje się tylko takimi mało znaczącymi pierdołami jakie będą w następnym updacie. Nie można przez cały czas powtarzać, że exp nie jest najważniejszy. Nie po to mam pacc, aby marnować go na stanie pod depo.
Zamiast koszatniczek i nowych demon świnek morskich mogli by przynajmniej zrobić coś z masskickami. SSIJSOFT GMBH http://img107.imageshack.us/img107/4...dragonzxd5.png Mój bardzo skromny projekt mapki. |
![]() |
![]() |
#110 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Uważaj bo się posrasz. ciebie to niestać na granie na FACC. Jak byś niezauważyła to zacytowałem frajera, który obraża Lineage'a on też niema prawa obrażać innych gier. A przepraszam bardzo Tibie można ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Bragon Ball
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 338
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
@ELEAH Heheh |
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
![]() @Libacjan Na tym właśnie polega balansacja profesjii. Kiedyś najlepsi byli magowie i ludzie się buntowali. To dali prostych "w obsłudze" knightów. Z palków zrobili praktycznie najlepszą profesję (ale cały czas nie rozumiem dlaczego płakali kiedy na Tibię 8.1 nic nie dostali mimo, że dlaej byli najlepsi...), a magów...sam widzisz. Pradopodobnie z parę updatów znowu magowie będą najlepsi, a pallkami w ogóle nie będzie się opłacało grać...i tak w kółko... @topic Dobrze, że są nowe questy, ale żeby nie popełnili takie błędu jak ze scrollami do Dreamer's Challenge, które po jakimś czasie można było złapać leżące na ziemi... I ciekawe co z tą wojną z Orcami... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Wykasuj tibie 2. Usun tibia.pl z favourites (tzn: ulubione) 3. Idz sobie grac w tego swojego WoWa Co do tego co napisales, sam gram i w Tibie i w WoWa, i nigdy nie placilbym za to ścierwo jakim jest WoW, nie ma tego czegos. W tibi moge sobie lognac, postac w dp, pogadac z kolegami, czasem gdzies pojsc, ubic kogos, a w WoWie co? Wejde i mam expic i robic questy? Aha, co do tych twoich zajebistych questow w WoWie, 100% z nich opiera sie na zabij x tego, albo przynies x tego, czasami idz tam i tam, rzeczywiscie panowie z Blizzard, odwalili kawal dobrej roboty robiac 1000+ takich questow, ktozby wpadl na fabule do kazdego z nich, oh! Co do update: Mam nadzieje, ze beda questy w stylu jester outfit, ten quest podobal mi sie najbardziej, i zalowalem ze jest tak malo misji. Oczywiscie pod warunkiem ze znamy ang i gramy bez spoilerow, bo mozemy posluchac Bozo, zrobic co trzeba a potem sie cieszyc, i mieć satysfakcje. #PS. Czekam na Test Server, zeby poogladac Kazz i rooka + powiekszony orcland i amazon camp po drodze ^.^ Ostatnio edytowany przez Cashtan - 07-06-2008 o 09:43. Powód: Lubie edytowac. |
|
![]() |
![]() |
#117 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jeśli WoW to ścierwo to dlaczego grają w to ponad 10 mln graczy i codziennie dochodzą nowi? Dlaczego WoW jest uważany za najlepsza grę MMO? Ty chyba nigdy w WoWa niegrałeś jeśli myślisz, że to jest tylko expienie to dlaczego niby expi sie do 70 lvl? Hehe no masz racje tibia to nietylko expienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Smerf pallek
Świat: Secura
Poziom: 115
|
![]() Mamy także wiele świetnych wyzwań dla bardzo doświadczonych graczy. Będziecie mogli stanąć twarzą w twarz ze sługą mistycznej ""Ruthless Seven", a może nie tylko ze sługą?
No ciekawie się zapowiada... |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Jedyny update, ktory podoba sie wiekszosci i mi chyba tez ;p