--> | --> |
|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serovon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
|
![]() @up : takich leni do niczego sie nie zacheci...
Wg. mnie mod powinien miec co najmniej 16 lat. Musi miec ogarnięcie w sprawach tibii i co najmniej 50 lvl. Powinien tez umiec pisac po polsku. Wątpie by była jakakolwiek szansa na coś takiego. Co myslicie o stworzeniu topica : Chcemy nowych modow ! ?
![]() |
#22 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Po głębszym przemyśleniu(jestem zmęczony więc robię coś zanim pomyślę). Dochodzę do wniosku że moderatorów chyba nic nie zachęci do powrotu tutaj. Poprostu mają nas (przepraszam za ordynarne słowo) w dupie. Poza tym mają jakiś strajk czy coś takiego.
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 06-06-2008 o 22:56. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bo? Powiedziałem prawdę? Jak TWOIM zdaniem administrator i kadra moderatorska ma skutecznie walczyć z "wrogiem", skoro ten zresetuje modem/odczeka 15 minut czy ile tam trzeba i będzie pod świeżym IP? A spamboty już można zauważyć, nawet na tym forum.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() W końcu niedawno był nabór do supportu, więc może liczba moderatów się niedługo powiększy...(?)
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serovon
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
|
![]() Smieszne... Ok. NIE ROBMY NIC Niech dzieci sobie hackuja noobkow nam to powinno latac u dupy. Co do modow to faktycznie robia tak zajebiscie duzo ze nawet Twoj przyjaciel z avatara robi mniej... Chce zobaczyc namacalne wynikii ich pracy. Chce widziec jak hacklinki sa usuwane a ich autorzy banowanii... Chce widziec jak spam na forum jest karany.
W dupie mam co teraz robia bo tego nieodczuwam. CHCE WIDZIEC EFEKTY ICH PRACY.
#26 |
Redaktor
|
![]() Ludzie, moderatorów aktywnych jest już tylko kilku - chyba na palcach jednej dłoni można ich policzyć. I nie mają was gdzieś, tylko wynika to z innych nie domówień tam na górze ... Więc z wami ma to tyle wspólnego iż forum przestaje być moderowane.
Co do innych waszych pomysłów ... Blokada IP nie pomaga - wiemy to nie od dziś. Nowi moderatorzy nawet jeśli się pojawią to w ilości hmm 3 ?? To, że ktoś jest w supporcie kilka miesięcy raczej nie pomoże mu zostać modkiem, bo nie na tym zabawa polega - trza się wykazać, a support w przerwach między upami ma bardzo mało pracy ... więc ciężko tak. No i przecie są w supporcie ludzie dłużej niż kilka miesięcy i nadal są supporterami. Nie rozumiem też ograniczeń wiekowych, a tym bardziej ktoś zapodał, że trza mieć 50 lev w Tibii ... i co to ma dać ?? Wiek nie gra roli - to ma opinia. Zamiast zakładać takie tematy, weźcie się w garść i sami zadbajcie o forum. Pisząc raporty, skanując pliki i infomując w poście poniżej by nie ściągać tych plików bo mają wirusy ... Za bardzo liczycie na innych a nie na siebie i potem jest bałagan. Zobaczcie ile jest użytkowników a ilu jest aktywnych moderatorów... |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() @Up
Za dużo chcesz człowieku. Nie masz prawa od nich niczego wymagać. Pełnią te funkcje ZA DARMO. To forum również takie jest. Więc nie miej pretensji do moderatorów, bo równie dobrze bez nich wogóle nie mógłbyś tu pisać. A co do hackerów. Akcje uświadamiające powinny pomóc, ale debilowi i tak nic nie pomoże. Jak się jest kretynem to tak czy owak cię shackują.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 07-06-2008 o 10:29. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
I nie mylcie pojęć - bo na tym forum jakoś nie widzę żadnego Hackera ... nie wiem jak wy ... |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Moderatorow jest wystarczajaco, ale czy ktorys z nich tu zaglada? Jak modek nie spelna swoich zadan, to chyba powinno sie go usuwac, a nie archiwizować.
Ale jak dla mnie to Uterek moze byc ![]()
![]() |
#30 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zeby rozwiac watpliwosci - tak, mamy "strajk" z powodu "niedopowiedzen" na gorze
![]() Ale jednak Bosal sie stara - ostatnio skolowal zalegle kubki, a i sam usunal prawie 650 raportow ![]()
#31 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jak jest zapotrzebowanie to i mody się znajdą... w supporcie mają tyle luda chętnego na to stanowisko, że z rekrutacją nie byłoby problemów IMHO. Cytuj:
Po 1. Po ch*j mody są przypisywani do działów? Jak i tak każdy robi gdzie mu się widzi. Po 2. Co za problem wziąć gro ludzi z supportu o niesplamionej opinii i dać im moda na dział zdjęcia/filmy? Pewność że nie zniszczą forum masz, bo mają władzę ograniczoną, a jak coś spieprzą to tylko w jednym dziale, więc nie ma katastrofy. Skoro banowanie i prewencja im nie wychodzi, to trzeba zwiększyć wydajność "sprzątania"... innego wyjścia nie ma. Widzę fora na których spam-topic zostaje usunięty po 12 minutach! A forum zaledwie ok. 30% mniej liczne. Więc nie mówcie, że się nie da. Cytuj:
![]() |
#32 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() No to jak wybieracie mnie na tego modka czy nie ; p?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ashlon daj sobie spokój. Już tyle razy pisałem, że na tym forum nie pracuje aktywnie żaden moderator, a ludzie dalej swoje, że moderatorzy są do niczego.
![]() To administracja (a raczej administrator, bo ten też jest tylko jeden w gruncie rzeczy) was olewa, bo wie, że my dla niego nie chcemy robić, a mimo to jakoś nie kwapi się do znalezienia frajerów, którzy zechcą dla niego pracować.
#35 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Z racji, że obecnie panuje spory zator na linii Bosal - moderatorzy, praktycznie wszyscy modkowie zawiesili swoją działalność.
Proszę przestać wyzywać moderatorów! Maja prawo odmówić pracy kiedy będą chcieli, w końcu nic za to nie dostają. A ile to razy Ty drogi użytkowniku, wyzywałeś modków bo zamknęli Ci temat ze zdjęciami, czy też skasowali posty z kłótni i zbanowali 50 osób? A teraz nagle jak ich brakuje to też ich wyzywasz, że się obijają? Można powiedzieć, że macie to co chcieliście. Jakoś zawsze jest pełno głosów krytyki, a nigdy nikt nikogo nie chwali... W obecnej sytuacji, prawdopodobnie zostaną ogłoszone wybory moderatorów. A jeśli widzisz post łamiący regulamin - po prostu go zgłoś. |
![]() |