![]() |
#4101 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() ...jest gorszy.
Co do postu Maggica, to śmiem twierdzić, że Rooney powoli się wypala. @Edit Sekundy ;[ @Euro Grupa A 1. Portugalia 2. Czechy 3. Turcja 4. Szwajcaria Grupa B 1. Niemcy 2. Chorwacja 3. Polska 4. Austria Grupa C 1. Holandia 2. Włochy 3. Francja 4. Rumunia Grupa D 1. Hiszpania 2. Szwecja 3. Grecja 4. Rosja Ćwierćfinały Czechy W:L Chorwacja Portugalia L:W Niemcy Holandia W:L Szwecja Włochy W:L Hiszpania Półfinały Czechy L:W Niemcy Holandia W:L Włochy Finał Holandia W:L Niemcy Ja tak typuje, ale znając los, to nawet fazy grupowej dobrze nie odgadłem. Ostatnio edytowany przez Ditto - 08-06-2008 o 08:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Szkoda go. Koniec początku turnieju dla niego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Dramat Frei'a, cóż, taka gra.
EDIT GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, Szwajcaria 0 : 1 Czechy!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Zbanowany
|
![]() Wkutfilem sie...co za syfusy ...
70min bezbarwne Czechy, przypadkowe podanie i gol. Cala ekipa Czech niby taka pro evul, a tak naprawde moze 2 graczy posiadalo pilkarska osobowosc. Szwajcarzy bez wielkich nazwisk [oprocz Freia, ktorego nie licze] staraja sie jak moga. I co poradzic na zesranego pecha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4106 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W tej grze liczy się przede wszystkim SZCZĘŚCIE.
A tego akurat nie brakowało Czechom w 70 min. Trudno, life goes on.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Więc, bardzo dobre spotkanie drużyny szwajcarskiej. Wyraźna poprawa w drugiej części gry, mimo straty wielkiej gwiazdy - Freia. Czesi grali trochę niepewnie, często czegoś jeszcze brakowało. Ich bramka była bardzo przypadkowa, ale taki już futbol jest. Helweci stanęli na wysokości zadania i zaprezentowali świetną grę, której prawdę mówiąc, się nie spodziewałem. Ta młoda drużyna, złożona przez Kobiego Kuhna, może jeszcze namieszać w tej grupie.
Szwajcaria - Czechy (0:0) 0:1 [Vaclav Sverkos '71] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Frei
![]() Mecz dobry, choć było w nim trochę za dużo chaotycznej gry z obu stron. Szkoda Szwajcarów, byli lepsi, niesieni wspaniałym dopingiem kibiców. Jak trochę poukładają swoją grę i będą skuteczniejsi z przodu, to mogę się okazać rewelacją Mistrzostw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4111 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak samo jak Grecja 4 lata temu
![]() Także liczę na ciekawe widowisko ;-)
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 07-06-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za 6 minut gra Portugalia, miejmy nadzieję, że Portugalczycy zaprezentują przemiłą dla oka piłkę. Liczę też na Turków, którzy także potrafią nieźle grać. Szykuje się bardzo dobre widowisko.
![]() |
#4113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Spodziewałem się więcej ze strony Turków. Jak przejdą połówke to nie wiedzą co zrobić z piłką... a kilka kontr mieli. Zjebaną taktykę mają.. powinni mieć kogoś wysuniętego na szpicy.. na obrazku może i mają, ale każdy angażuję się w obronę no i Portugalczycy to wykorzystali.. Pepe, który ściągnał za sobą tych napastników. Klepa i gol
![]() Co do tych napastników... Pippo Inzaghi <3 to jest kozak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Gdyby Turcja zagrała śmielej w ataku, sprawdziłby się mój wynik :<
Turcja - Portugalia [0:0] 0:2 (Pepe '61, Raul Meireles '90+2). Ostatnio edytowany przez Emok - 07-06-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() SZWAJCARIA
vs CZECHY Piękny, ale pechowy mecz w wykonaniu Szwajcarów. Szybka i miła dla oka piłka, niestety zabrakło szczęścia. Bardzo szkoda Freia, mógł zostać katem Czechów, no ale... Podsumowanie: -dobry mecz w wykonaniu Szwajcarów oraz duża strata kadrowa; -słaby mecz Czechów, bynajmniej nie tego się od nich spodziewaliśmy... Zakończony jednak powodzeniem; PORTUGALIA vs TURCJA Dominacja Portugalczyków nie podlegała dyskusji, Turkom brakowało kogoś z przodu... Grali bardzo ospale, tak jakby od niechcenia. Dobry mecz Pepe, nie spodziewałem się tak ofensywnej gry tego obrońcy, bardzo mnie zaskoczył. Podsumowanie: -Dobry mecz Portugalii; -Nijaka Turcja;
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 07-06-2008 o 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wielki Pepe. Wreszcie szersza publika zobaczyła, na co go naprawdę stać. Bo zawsze, jak jakiś mecz Realu był w TVP, to akurat kaszanił.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Turcy starali się wciągnąć Portugalię w kopaninę, jednak podopieczni Scolariego zagrali bardzo mądrze. Turkom brakowało kogoś z przodu, kto by uspokoił grę, zmieniał jej tempo. Momentami miażdżąca przewaga CR7 i spółki, gdyby nie Volkan, mogłoby się skończyć o wiele wyżej. Turcja mnie zawiodła, spodziewałem się czegoś więcej po nich, mimo kontuzji w formacjach defensywnych.
Jakie typy Panowie na dzisiaj? Austria - Chorwacja 2 Polska - Niemcy X2 Ostatnio edytowany przez Thomisson - 08-06-2008 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4119 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziś mecz Polaków, mam nadzieję, że coś pokażemy ;-)
A co do gry Portugalii, Nie brakowalo słupków i poprzeczek, miła dla oka piłka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Austria - Chorwacja 0:3
Polska - Niemcy 2:0 Miałem sen, że zremisowaliśmy 8:8 ![]() Dziś piękny dzień.. najpierw Austria z Chorwacją, międzyczasie Kubica później Polska - Niemcy a o 3 drugi mecz finałowy NBA ![]() |
![]() |
![]() |