|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich serdecznie.
Zauważyłem, iz nie ma w liście światów najlepszego z nich (Keltery ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Sewer Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Keltera
Poziom: 35+
Poziom mag.: 43
|
![]() Hehe nie zauważyłam, że założyłeś temat o Kelterze, dlatego też to zrobiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Profesja: Druid
Poziom: 25
Skille: 21
Poziom mag.: 23
|
![]() Jakis czas temu pytalem juz o to czemu nie ma dzialu Keltera ale zero odzewu ;p. W koncu ktos z Keltery sie pojawil. Faktycznie malo tam Polakow a jak juz sie spotyka to lvl ~6-12 niestety
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Legionowo - Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wiele ich było
Świat: PvP
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Jeśli chodzi o wydarzenia ... to oto wczorajsze wydarzenie (patrz zdjęcia), a jeśli chodzi o polakow to prawie wszyscy którzy robili ten banshee quest to byli polacy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety jak widać tylko 11 osób go ukończylo. Quest trwał 4h, najdłużej męczyliśmy się z szybko respiącymi warlockami ubiliśmy ich naprawde sporo. Niektórzy afkowali, jedna osoba padła, niektórzy musieli lecieć bo byli potrzebni rodzicą, albo coniektórzy się pogubili w wykonywaniu questu itp. Dlatego tylko 11 osób dotrwało do finall room'u. Sorka że nie zrobiłem sesów z innych teleportów. Pozdro dla wszystkich uczestniczących w quescie ![]() #Sano |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Profesja: Druid
Poziom: 25
Skille: 21
Poziom mag.: 23
|
![]() Faktycznie jak tak sie lepiej przyglądnąć to jest troche wiecej polaków niz sie na pierwszy rzut oka wydaje. A wiecie może dlaczego nie ma keltery w tych podforach na górze tego działu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Van Sadhus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends
Poziom: 82
Skille: 87/68
Poziom mag.: 17
|
![]() Fakt, tydzien temu wreszcie banshee quest zostal ukonczony przez (prawie) polska ekipe. Robilismy go chyba z 5 h, ale warto bylo.
![]() P.s Na Kelterze gra wiecej Polakow niz mogloby sie wydawac ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Co racja to racja ... dopiero teraz to dostrzegam. Polacy trzymają się razem ... i jak poznasz jednego to później reakcja łańcuchowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Polacy powinni sie trzymac razem. Idealnie ukazują to szwedzi na innych serverach, ich zgranie jest godne naśladowania. Niestety polacy mają jakies wrodzone hamstwo, zawiść i dąrzenie do wygranej nieuczciwymi metodami. Niektórzy napewno wiedzą o jaką sytuacje chodzi gdzie 2. naszych rodaków na Kelterze zdecydowało sie na ztrapowanie innych polaków. Swoim kłamstwem nic nie udowodnili, ponieważ łatwo sie nabrali na mały haczyk i wszystko wyśpiewali innym graczą. Przestrzegam przed takim zachowaniem. Jest nas mało i powinniśmy sie trzymac razem, leczy gdy ktoś wpuszcza na mine innych z którymi na przykład wykonywal wyzej wymieniony Banshee Quest - to jest to rzecz która będzie tępiona przezemnie i osoby na których zawsze moge polegać.
#Sano |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ciekawe ze photobucket.com zmienil adres na http://photobacket.za.pl ... pomyśl noobie
Pozdro&Poćwicz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obiecany ses
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak pewnie wiecie, mamy niemały problem z Trevours. Rasizm, botterstwo (o którym mowią byli członkowie trev), a w szczególności PA (Karsho i nie tylko) ukazują że trevy czuja się bezkarne. RR nie maja zbyt wielu członków, bodobnie jak sojuszników. Mimo to prowadza w satystykach fragów ponad dwókrotnie. Świadczy to o przemyślanych akcjach pevarcka i noobingu Trev & Spirit. Niestety Spirit maja od h^&@ graczy i gdy zaatakuje sie jednego to w minucie wpada 3-5 innych. Rozwiązaniem są mass logi. Pevarck mówi że nie ma problemu miejsce mass logów i czas. Wystarczy na team speaku powiedzieć o danej akcji i 20 ludu sie pojawi. RR liczy na pomoc Perfect State i True Oneness ponieważ sporo osób z tych gildi ma problem z trevours. Także all zależy od was ... ilu polaków stanie po stronie RR. Licze że sie nie boicie ... każdy level 45+ w pvp dużo znaczy. Wiadomo że samemu zabicie 120+ graniczy z cudem ale sporo takich lv + dobry trap = frag.
Czekam na odpowiedzi w grze i na forum. Licze na wsparcie rune makerów. 21:07 Pevarck [161]: wont let u guys down "nie pozwole aby twoi koledzy padli" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() pevarck zna moje zdanie na ten temat. Ja znam jego ale nie chce mi sie noobchara robic 45 lvl... od zera... jak juz to zaatakuje zarim
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: West Bridge Water/Warsaw
Imię: Mistress Ruby
Profesja: Elite Knight
Gildia: Visionaries
Poziom: 118
Skille: 86
Poziom mag.: 7
|
![]() Witaam was serdecznie bardzo ^^
(Przenioslam sie tu z forum tibia.org.pl x.x') Bardzo milo widziec posty znajomych twarzyczek ^^ Co do Keltery, to zapraszam wszystkich PL ktorzy maja aspiracje aby wbic wiecej niz 60 lvl =x jestescie nam potrzebni, a pomoc i protekcje moge osobiscie zapewnic ^^ Z doswiadczenia wiem ze ten swiat nie jest taki zly =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ja mam takie pytanie czy sa wolne respy ??? i jak z pa? czy po wbiciu 50 lvl zaraz nie doczepia sie paru miłych panów
![]() |
![]() |