![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Wyjdz kurwa debilu, wieki temu bylo mowione ze bot to nie temat tego forum i jak cos masz to zachowaj to dla siebie, ale pewnym debilnym kretynom trzeba to powtarzac co i rusz bo ich mozg ma za mala pojemnosc -.-
|
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() @Azkabańczyk
Tak jak powiedział Hansu, bot to nie temat na tym forum. Przez takich ludzi jak ty robi się burdel na tym forum szukasz zadymy wy*******aj na stadion. (Nie każdy ofc). Nie odzywaj się na ten temat jeśli Ci to nie odpowiada idź na tibi.org.pl będziesz tam miał więcej obrazków z napisem BP-1. Szczerze wali mnie to czy Arhen używa bota czy nie przynajmniej umie go używać i reprezentuje coś sobą w przeciwieństwie do Ciebie. Czy ja widziałem już jakiś ss od Ciebie chyba nie, więc skończ pierdolić i wrzucaj ss.
#423 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na wczesniejszych tematach wrzucalem pare SS'ow. Teraz tego nie robie, gdyz nie ma sie chwilowo czym az tak chwalic. Wczoraj bym wcisnal SS'y, ale 3 razy padlem na kickach (kochany internet). Ale skoro chcesz SS'y od 26 ED, to moge ci dac z super hiper fajnym awansem na 27. Pozniej 28, 29 itd....
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wstydzisz się swoich awansów no trochę mi Cię szkoda.
#425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
![]() |
![]() Cytuj:
Osiagnij cos chociaz z botem -.- Nie lubie cave botow bo to przesada, ale do leczenia, zbierania kasy, robienia mlvla, trenienia itp to nie widze w tym zlego ... |
|
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu od razu wstydzisz? Moim zdaniem wbicie 26~ lvla nie jest osciagnieciem i nie ma zbytnio powodu do dumy. I ja sie mego lvla nie wstydze, taki jak kazdy inny. Poprostu uwazam, ze takim lvlem nie trzeba sie chwalic, to bo nie jest wielki wyczyn ktory mozna wykonac w 3-4 dni (przy maniaczeniu moze nawet 1 dzien).
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, do lapania kasy i do pokazywania ile do lvlu owszem. Nic przeciwko... Ale do robienia mlvlu na afk to tak samo jakbys Cave Hunt odpalil... :/
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra skończmy tą bezsensowną dyskusje bo tobie nie da się nic wytłumaczyć.
Przy okazji naucz się edytować posty.
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Wlkp
Imię: Nieuchwytny Uchwyt
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 45
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
a i tak btw. używałem NG tylko do zmieniania amuletów do tego mogę się przyznać bo leczyłem się sam ;]
"...Zróbcie Przejście Bo Nadchodzi Anioł Zemsty..." ![]() Ostatnio edytowany przez Diuk - 08-06-2008 o 12:32. |
|
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Imię: Almighty'Biesio
Profesja: Master Sorcerer
|
![]()
![]() 17:34 Salyn Nolandrion [15]:So... How old are you? 17:34 Alliex [8]: thais Ostatnio edytowany przez Ehlyn'ek - 08-06-2008 o 12:55. |
![]() |
![]() |
#432 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @up
twoje eq czy od marcela ? ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() No to jazda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Hrubieszów
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 89
|
![]() Ja pierdole czy ty kurwa jakis tepy jestes do huja czy cie matka nie kocha ? Widziales kiedys Stepera na bocie ?? To ze Steper sie przyznal ze uzywa NG to nie znaczy ze za*******a tak jakt y na Rotwormach. Zal ci ze ma taki lvl ? On chociaz wie do czego ta Ng uzyc a ty pierdolisz jakies Farmazony
idz lepiej kurwa wycwicz ten swoj 8 lvl bo cie raty rozpierdola
#436 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Lokacja: Krotoszyn
Imię: Kitthix
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kitthix - 08-06-2008 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Hrubieszów
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 89
|
![]() nie wiesz co mowisz a pierdolisz glupoty
ty na widok tibi auto orgazmu dostajesz probojesz byc inteligentny a jestes totalna cipa!!
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Old_Distsu - 08-06-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#439 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#440 | |
Użytkownik Forum