|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
Wracajac z d guardow ciagnac lootbaga napotkalem noobka ktory mi chcial ukrasc lootbaga... pobieglem szybko do mailboxa wyslalem i pochodzilem za nim chwilke...
Kilka ssow ![]() ![]() ![]() No I efekt końcowy ... sami zobaczcie (sorry za przekleństwa) ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
Buahahaha Dobre to
Ale masz racje, jak mi loot baga za****za jak wracam np z POH albo BH to musze boltowac :/ a tego nielubie bo jak bedzie szedl jakis higher lvl. to mnie zczapi. Raz taki za***al 8 knight to zaczelem boltowac i przechodzil akurat jakis wyzszy lvl. Ale uratowalo mnie to ze noobek muwil sorry i wyzucal mi wszystko ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
No poprawnie
. tylko Zamiast sie rąbac trzeba bylo wyslac pare hmm czy czym ty bijesz;]. Gratzz;P |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
hehhe niezle
ale ty nie dotrzymales obietnicy miales zropbic screnna tylko dla niego a jak mi by ktos ukradl loota ubijam ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Spoko fajnie jest bawić się z noobami heh
![]() |
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
@Lolek brat Bolka """No poprawnie . tylko Zamiast sie rąbac trzeba bylo wyslac pare hmm czy czym ty bijesz;]. Gratzz;P""" czemu mialem sie rabac... on bil dwarf soldiery a ja takiego dwarfa na hita biore z gsa.. bez problemow a hmm to waste zanim on go trafil to dwarf byl dead szybko oproznialem ciala ... a na non pvp przekonac noobka zeby niekradl to trzeba miec talent... niektorych sie neida :/
Ostatnio edytowany przez customer17 - 27-12-2004 o 19:55. |
|
|
|
|