|
|
#1 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Witam wszystkich. Tutaj podajecie zgłoszenia do gry, która będzie podobna do D&D, ale nie będzie trzeba podawać żadnych statystyk, ani rasy. Będzie to gra teraźniejsza.
Dobra zgłoszenie powinno wyglądać następująco Imię: Nazwisko: Wiek: Płeć: Charakterystyka: (wzrost itd...) Charakter: (głównie zachowania, stosunek do otoczenia) Krótki opis: Powiedzmy, że będzie to 4-5 osób. btw. Kiedy skończy się miejsce, dalej zgłaszać swoje postacie, bo napewno nie będzie to jedyna gra. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 08-06-2008 o 20:12. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Słitaśny Krulik
|
Hehe dajmy przykład, takie najprostsze.
MG:Zgubiliście się w Supermarkecie Tesco. Jest was czworo, chcecie wyjść. Co robicie? Gracz:Idę spytać o drogę do wyjścia najbliższego kupującego. 2 Gracz:Idę do stoiska z nabiałem 3 Gracz:Idę razem z 2 Graczem do stoiska z nabiałem 4 Gracz: Siadam na ziemi i zaczynam płakać MG: -GR:Najbliższy przechodzień nieodpowiada ci, tak jakby cię nie widział. -2GR Podchodzisz do stoiska, ale nie widzisz nic ciekawego. -3GR Po głębszym pooglądaniu widzisz same przeterminowane sery. -4GR Siedząc na ziemii i płacząc zauważyłeś drzwi. Oczywiście poszczególne wypowiedzi są w postach. I jeszcze jedno. Nie piszcie w grach tak. Siadam na ziemi i widzę drzwi. NIE! To co widzicie, robicie i czy wam się to udaje mówi MG. Wy tylko piszecie co zamierzacie zrobić. Myślę że zrozumiałe. Jak by było jakieś ale to nie spamujcie tutaj, tylko piszcie na Gy Gy/Tlen/PW |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
ja tez
imię: Deidara Nazwisko: Ray Wiek: 20lat Płeć:facet Charakterystyka: waga 71kg , wzrost 180cm?[nie wiem], krótkie ciemne włosy,błękitne oczy..nosi okulary Charakter:miły spokojny,nie agresywny, Krótki opis: nie chce mi sie ; / niema
|
|
|
|
#6 |
|
Słitaśny Krulik
|
Tak w sumie, jakby ktoś chciał mieć własną grę tego pokroju, Ja zapodaje postacią.
Imię: Piotrek Nazwisko: Kałwak Wiek: 16 lat Płeć: Mężczyzna Charakterystyka: Waga-67 Kg, wzrost-1,76 cm, Jasny blondyn, na krótko obcięty, zawsze nosi czapkę z daszkiem zwróconym na wschód (>). Charakter: Nie szukający zaczepki leń. Jeśli nie jest zagrożone coś co bardzo ceni, ma to gdzieś. Opis: Od dziecka wychowywany na wsi, jednak woli miasto. Zawsze nieszczęśliwie zakochany. Ma myśli samobójcze. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
|
Ja się mogę pobawić. Pozwolicie, że postać dam jutro ? Meczyk
![]() Albo daję już teraz. Imię: Dominika Nazwisko: Waligóra Wiek: 17 Płeć: Kobieta Charakterystyka: 174 cm., waga nieznana, bo kobiet się o nią nie pyta, blondynka, spory biust, trochę otyła, niezbyt ładna Charakter: Zawsze uśmiechnięta, miła dla innych, jak ją uderzysz, to nadstawi ci drugi policzek. Lubi się całować, ale nie ma z kim, bo nie jest ładna i nikt jej nie chce, toteż czasem, gdy o tym myśli, zaczyna płakać i nie da rady jej uspokoić Krótki opis: Dominika to typowa nastolatka, dobrze się uczy, jest z "dobrego" domu, miła, sympatyczna, pomaga innym. Tyle tylko, że nie jest atrakcyjna. I ma na tym punkcie kompleks.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 08-06-2008 o 21:15. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
a czemu kobieta? oglądało sie Magdę M. nie?.
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
|
Facetem jestem na co dzień. Mam chęć pobawić się w kobietę.
Ad. 2 - nie ![]()
|
|
|
#10 |
|
Arbiter Elegantiarum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
|
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
19 lat Mężczyzna Charakterystyka: 186 cm, 80 kg, brunet, wysportowany, włosy sięgające do ramion, zawsze ubrane w czarne spodnie 3/4, czarną koszulkę. Charakter: Towarzyski, otwarty, ma skłonności do kradzieży i kombinowania Opis: a po członek męski jak charakter styknie? ;o Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 08-06-2008 o 22:31. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Imię: Jacek
Nazwisko: Wyrwak Wiek: 9 lat Płeć: Mężczyzna Charakterystyka: 141 cm wzrostu, 37kg wagi, łysy (:<), wyjątkowo zniekształcone ucho Charakter: praktycznie ma wszystko w nosie: kolacje ma w nosie, mycie się ma w nosie, oddychanie ma w nosie, koszulkę dziadka ma w nosie. Arogancki, o niezwykle rozwiniętej sile małego palca prawej stopy (potrafi na nim nieść torbę z zakupami). Opis: osoba "swobodna" w pełnym tego słowa znaczeniu. Rodzice pozwalają mu na to,co chce pod warunkiem, że nie rozniesie chałupy. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
Waszko, chyba coś nie tak się u Ciebie napisało...
Imię: Sasaki Nazwisko: Koojiro Płeć: Mężczyzna Charakterystyka: Japoński adept sztuk walki, który przybył do Europy w celach turystycznych. Wiecznie zamyślony nad pięknem wszystkiego, uprzejmy, grzeczny, szarmancki. Często wpada w kłopoty z racji swojej ciekawości i naiwności. Trenuje technikę walki kataną. Opis: 192 cm, 70~kg, szczupły, czarne włosy opadają mu zazwyczaj do pasa, czasem przewiązuje je rzemieniem. Ubiera się w tradycyjne stroje rodem z Japonii - często jest przez to wytykany na ulicy.
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
@up
Ok, to ja się zgłaszam. @postać Imię:Johm Nazwisko:Nordic Wiek:23 Płeć:Mężczyzna Charakterystyka:185cm. wzrostu, długie, białe włosy, niezbyt dobrze umięśniony. Charakter: Neutralny, bystry, jest spokojny.Każdą decyzję musi przemyśleć co najmniej 3 razy.Kiedy jest zły potrafi narobić wiele szkód.Jest bardzo honorowy. Krótki opis:Napisałem już wystarczająco ; ) @ Czekam, aż zwolni się miejsce ; ) @down K ;d
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 12-06-2008 o 15:54. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
Imię:Jan
Nazwisko:Kapusta Wiek:72 Płeć:Mężczyzna Charakterystyka:165cm. stary, schorowany starzec, z długą brodą. Charakter: Były rolnik, mało bystry, mało spostrzegawczy, raczej nie przyciąga ludzi, mało interesujący, mało zabawny. Krótki opis:Beznadziejna postać, ale Dwarfik lubi wyzwania.
|