|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Dokladnie.. Ciekawe jak wygladala by ta cala wunderteam bez Podolskiego, Klose, Trochowskiego, Borowskiego, Gomeza, Neuvillea, Asamoah, Odonkora, czy Kurany'ego...
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() to są dowody że mamy dobrych piłkarzy ale nie potrafimy tego docenić, a co do meczu : to mi sie podobała gra bo walczyli i widziałem zaangażowanie na twarzach Polaków ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Szacun dla Podolskiego.. On chcial grac dla polski i sie staral o to, ale hail pzpn.. nic nie robili w tym kierunku no i w koncu sie wnerwil i przyjal paszport niemiecki... Nie cieszyl sie po zdobyciu bramek.. i sie wypowiadal, ze on chcialby strzelac bramki z usmiechem na twarzy a nie ze lzami w oczach. Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale Podolski jako jedyny podczas grania hymnu niemiec nie spiewa go. w 06r. mowil ze jak wygraja MŚ to przebiegnie dookola boisko z flaga polski ;>
Co do meczu ja jestem dumny z naszych.. byla walka, bylo pare okazji, bardzo dobrze sie pokazal Roger.. i chuj! jebac tych co wysmiali!
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahah, to jest oficjalna wersja, że to pzpn zjebał, ale to tak było, ze podolski jako szara mysz liczyl w niemczech na bycie gwiazdą w polsce, ale jako ze niemcy wyhaczyli podolskiego to temu nie bylo w smak juz wracac, bo i po co? euro lepiej pachną. Podolski spierdoli coś mega ważnego, karny przez którego niemcy przegraja i podolski bedzie nedznym polaczkiem, takim auslanderem w niemczech;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 08-06-2008 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Zgadzam się! Roger to dobry zawodnik , powinien grać cały mecz!!
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Co do Podolskiego można wyrobić sobie dosyć interesującą opinie. Jako że jest to Polak z dużej litery lecz z powodu potrzeby zarobków pracuje dla niemieckich piłkarzy to i tak jeśli przypadłoby dla niego MŚ to to MŚ przypadłoby dla Polski nie dla kraju przepełnionego po brzegi turkami i innym łachmaństwem. Podolski to prawdziwy piłkarz nie aktor malowany na Kena z barbie.... a co do meczu... wiadomo nie jesteśmy najlepsi ale nie najgorsi... graliśmy honorowo i z wytrwałością gdy oglądałem mecz razem z moją dziewczyną wzruszylismy się widząc reakcję Podolskiego... ale cóż życie... może kiedyś zagra jeszcze dla nas ? Bo wiem że jakbyśmy dali mu szanse napewno by chciał.
Pozdrawiam Okrs... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Nic sie nie stało, POLACY nic sie nie stało
![]() a tak na prawde auf wiedersehen, auf wiedersehen, POLSKA POLSKA auf wiedersehen |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() a to dobre ( i zabawne w hooy...) niemiecka druzyna nie byla niemiecka, polska nie byla polska? HAHAhxD
Pilka nozna pod tym wzgledem jest zalosna ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Przed nami 2 mecze! musimy je wygrać i liczyć że Niemcy wygrają je też.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() Przynajmniej Hamilton wczoraj zjebał
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() prawda jest taka ze najlepszym polakiem byl roger, a najlepszym niemcem podolski. o ironio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Lokacja: 3miasto
Profesja: Rookstayer
|
![]() Prawda taka ze dla niemcow gole strzelaja polacy bo sami nie umieja HAAHAH Jebane cieniasy .. A Podolski sam nie wiedzial czy sie cieszyc czy plakac..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Lokacja: 3miasto
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Wyobraz sobie , ze w wieku 10 lat niemiecki trener mlodzikow proponuje ci kase i gre w ich reprezentacji Juniorow , jego rodzice zabieraja go do Niemiec i od wieku 10 lat gra dla Niemiec. Dziwisz mu sie ? skoro w PL sa tacy zajebisci trenerzy ze nikt nie zauwazyl jego talentu to CLAP CLAP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pierwszy gol padł na spalonym i im zaliczyli, a jak my kurwa strzeliliśmy to uznano spalonego, a podobno nie było grrrr Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() ale polska dostala po dupie
od razu stawialem na niemcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() haha żal..a to co wcześniej zrobił dla drużyny to się nie liczy?pokaż mi lepszego trenera od niego(no oprócz Kazimierza Górskiego).To Beenhakker grał czy piłkarze?Niemcy byli poprostu lepsi,szybsi,bardziej precyzyjni z lepsza kondycja (pod koniec meczu widac bylo ze polacy resztki sil a niemcy nadal biegali jakby dopiero co wyszli).Najlatwiej jest zwalic wszystko na trenera ,wywala go jak jego poprzedników ,przyjdzie kolejny, Polska znowu dostanie po dupie,wtedy kolejny trener i tak koło się zamyka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() tak na następny raz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
świetny z niego trener
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() łooo no nie przeszedles samego siebie...te argumenty..te przyklady..te,te,te teksty z BASHA !! nie ma to jak konstruktywna opinia..ehh ..a to ze wystepuje w reklamie za ktora na pewno zgarnął okrągłą sumkę nie decyduje o jego umiejetnosciach szkoleniowych..
Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 09-06-2008 o 19:50. |
![]() |
![]() |