![]() |
#4161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
@Meathi Teraz idę spać, bo jutro do szkoły, ale jak wrócę, to odpiszę. Ostatnio edytowany przez Emok - 08-06-2008 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4162 |
Użytkownik Forum
|
![]() SraĆ Na Euro /////// Kubicaaaaaa <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Pozdrawiam Wszystkich KtÓrzy OglĄdali Mecz Na Bydgoskim Starym Rynku I Okolicach. : Dd GdaŃska Obudzona.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Oczekiwania jak nigdy, wpierdol jak zawsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: GK: Cech DEF:Cetin Pepe Rozehnal Simunic (Stranlz) MID:Ronaldo Barnetta Meireles Ivanschitz (Lewandowski) ATK:Olic Podolski (Frei) Portugalski obrońca wciąż pozostaje nierozpoznany. Jednak przeczuwam, że jest to Pepe. @Legenda niebieski - Czechy (2/0) różowy - Szwajcaria (1/1) czerwony - Portugalia (3/0) czarny - Turcja (1/0) brązowy - Niemcy (1/0) zielony - Chorwacja (2/0) żółty - Austria (1/1) szary - Polska (0/1) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie. @@@ Indywidualnie wypadamy najgorzej... Ostatnio edytowany przez Ditto - 09-06-2008 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Na temat meczu Polaków wypowiedziałem się w przyklejonym temacie, choć sam nie wiem po co on powstał, skoro jest ten.
btw. Deco jedną nogą w Interze, a Barca poważnie obserwuję prawdopodobnie jego następce Joao Moutinho. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Po to powstał, żeby odciążyć trochę ten temat. Zresztą tu jak się chce podyskutować o meczu EURO to trzeba przewinąć się przez posty o transferach et cetera. Tam się piszę tylko o euro i jest good ;p
Moutinho chętnie bym widział w Barcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() a ja wam powiem, że w ten weekend będzie BMW Pit Lane Park znowu na Bemowie ale teraz jest trudniej się dostać bo trzeba mieć bilet ale składa się, że moja siostra będzie Hostessą i mi załatwiła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Widzę, że słynne powiedzenie "Leo why?" weszło również w slang Wojtka Kowalczyka xD. Dobry mecz Rumunia - Francja.
Co w tej jedenastce robi Barnetta? On zagrał beznadziejnie z Czechami...
![]() |
#4170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Phi, nie ma co pisać o Euro w jakimś przyklejonym temacie, który przeminie po kilku tygodniach. Ten topic ma ponad roczną historię i tutaj powinniśmy o tym gadać
![]() Francuzi oczywiście rozczarowali. Liczyłem na Benzemę, ale coś nie był dziś w formie (tak jak Gomis). Dobrym posunięciem było ustawienie Rata na Ribberego. Widać, że ten obrońca radził sobie dobrze z francuzem. No, jednak teraz Francja na własne życzenie ma przekichane- swój teoretycznie najłatwiejszy mecz zakończyli w nie najlepszym stylu. Nie chce wiedzieć co będzie w meczu z Włochami/Holandią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Włosi dostają w rzyć 2:0. Pierwszy gol ze spalonego. Ale drugi to cudo, piękna akcja Holendrów. Takie mecze chcemy oglądać !
![]() |
#4172 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
3:0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Włosi na kolanach! Ten wynik podwójnie mnie cieszy, bo zawsze kibicuję Holandii, a Włochów nie lubię. W zasadzie to nawet potrójnie - ze względu na rozmiary zwycięstwa. Oby tak dalej i Holandia powalczy o mistrzostwo. Żałuję tylko, że nie mogłem obejrzeć całego meczu <sniff>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!
![]() |
#4176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() sam jestes drewno.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() powiedzial Dzepetto z Pinokiem w avatarze
![]() |
![]() |
#4178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cieszy mnie bardzo wygrana Holandii, i to do zera, bo jakość defensywy przed turniejem pozostawała wiele do życzenia. Radość tym większa, że nienawidzę włoskiej drużyny, w szczególności Materazziego.
P.S Van der Sar to chyba teraz najlepszy bramkarz świata. I nie mówię to tylko przez wczorajszy mecz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
Dzisiaj gra mój faworyt Hiszpania i mam nadzieje że zaprezentuje się równie dobrze jak Holandia. btw. Jak na razie na boiskach rządzą piłkarze Realu(Pepe, Van Nistelrooy, Sneijder) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit: http://pilkanozna.pl/news.php?ID=91609 United byli w ogródki, już witali się z gąską...
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 10-06-2008 o 11:55. |
|
![]() |
![]() |