|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Fake na poziomie oroga czyli ... piaskownicy.
@Postanowiłem napisać więcej Właściwie to zrobienie takiego fake zajmuje bardzo mało czasu jedna lokacja z jednum łużkiem i tarczą wklejenie jakiś śmiesznych potowrów i napisanie czegoś głupiego i bez sensu takie coś powinno być oceniane na 0 jedno okrągłe 0 bo na nic więcjek nie załuguje. Wykonanie - 0 Humor - 0 Wszytko inne- 0 0+0+0= hmm... 0 ! 0/10 I tyle.
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 10-06-2008 o 00:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I agree. Kiedy ten Orog dostanie banana? :< @down Biednemu Koprowi to dali BAN'a a potem im się znudziło! Hańba! Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 10-06-2008 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @Up, 2up
Nie dostanie, bo modkowie opuścili ten dział. Tylko my wiemy, co tu się dzieje. Jak na bezludnej wyspie, z taką różnicą, że nieszanownego pana Oroga nie możemy usmażyć ani zjeść. :< @Edit Orog sam o sobie.
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 10-06-2008 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Zniżasz się do poziomu Lolnego. Te linki nie są ani śmieszne ani fajne. @topic Minusów od groma. Bezdenny humor, gówniana sklejka, brak jakiegokolwiek wkładu własnego poza sklejką, zrzynanie żywcem. Plusy... ... mimo najszczerszych chęci nie mogę żadnego znaleźć. Temat podpada pod regulamin. ("minimum formy i treści")
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie było mnie kilka dni i co się stało!?G***o!Reaktywacja Noobów!
Jak to coś można nazwać fejkiem!? Jak już Kashek powiedział to bezludna wyspa.Żyje tu kilka(no może troche więcej) ludzi.Reszta to UFO,Trolle,i nooby. Autor tego tematu należy do tych ostatnich. Dla nieszanownych modernatorów to miejsce nie istnieje.Na mapie forum.tibia.pl nie ma tego działu! Dziękuje.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Jedyne co mi się podobało w tych Fake'ach teraz, to: "Fire Debil ma racje"
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @up2
Ty też jesteś noobem. Co do fake'a to zdania nie zmienię. Dno i zuo.
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem jak dać bana Orogowi, trzeba tylko przestać:
-komentować jego fake. -komentować jego wypowiedzi. -odpowiadać na jego prośby w dziale grafiki na zamówienie. -z nim gadać. To trudne, bo zapewne zawsze znajdzie się ktoś, kto skomentuje, ale wiecie... W ten sposób Orog przestanie robić fake i w ogóle zniknie.
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dyngi_rtr:
Jak możesz być return skoro dostałeś bana, a nie odszedłeś? Zostałeś wygoniony, więc Twój powrót jest nie możliwy... Po za tym nie było Cie... 2 tygodnie? Ahh... jak było wtedy pięknie =] @topic: Aha, nie umiesz wykonać równych screenów, to zganiasz na "inny wymiar" ? 10/10. @mod: A gdyby przybył tu taki... ... który wszystko zmieni.
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Top: 10/10, more more more! :<
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
|
![]() Pedziej - Nawet dobry wasz ten plan. Przekaż go tym którzy nie lubią mojego fake i mam ich z głowy. Dalej komentatorami zostaną Vasu,Garg,ten pierwszy komment i michoss choć ma bana. Ale fajnie
![]() i btw. to żadna prowokacja. To fake dla takich którzy dobrze komcą ten szajs xD Nie obchodzi mnie że to publiczne forum, bo co mi zrobicie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrząc na twoje fake i posty można by cię oskarżyć o posiadanie broni masowego rażenia...
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() w całym tym gównie fajny był moment jak sie kłócili o ciało tego kurczaczka. Ave 1+/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Wiesz... Jak się zgłaszałem do tego fejka bo swego czasu mnie śmieszył. I tak mam najlepszy out z nich wszystkich.
PS. Masz coś do mnie to pw, szkoda spamować na forum. ciąg dalszy... Poza tym udawanie dyslekcjii wcale nie jest fajne. Uwierz mi. @ Go Go Go tak ps. ile ci tych starych partów zostało? 2? 1? xD Niedługo będziesz musiał na nowo zacząć robić. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 10-06-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |