|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Crouch
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Elysia
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 12
|
![]() Panie Patryku, nie wiem co żałosnego widzisz w nazwie naszej gildii, bo jest mało oryginalna? Może i tak, ale co z tego skoro nam się podoba i odpowiada. Proszę abyś skupił się na sobie, swojej "rodzinie" na Guardii i przestał spamowac >:
Pozdrawiam, Croucher. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko pare osób umie korzystać z forum.
Nauczcie idiotów jak edytować posty/nie spamować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Nazwa adekwatna do typu serwera, aczkolwiek bardzo wymowna i obrazowa. Jest nawet nawiązanie do polskiej polityki
![]() &Edit Robicie jakieś meetingi z degustacją browarów czy to tylko tak dla jaj? Ostatnio edytowany przez Krajzel - 10-06-2008 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Międzyrzec Podlaski
Gildia: Spartaa
Świat: Nerana/Luminera
Poziom: 143
Skille: 90/84
|
![]() @ Ravin
BEZ NERWOW! @ Panie Patryku skad wiesz ze masz wieksze IQ ? znasz mnie? widziales mnie? to nie mow glupot. Zalosny to jestes Ty :* Chodzisz do szkoly? Jakis przelom? Nowosc? w czyms to zapisac? tak wogule to 2 bardzo znanych lludzi zyje do teraz co byli w PPPP podaj ich imiona i nazwiska jak chodzisz na wos ;] ja o 2 pytam bo bardzo znane postacie ![]() Jeszcz jedno avatar zmieniles jak menczester wygral lige ;<? A TY wogule kiedys piwo na oczy widziales ? czy jak koledzy otwieraja to odrazu spisz? i na drugi dzien sie przebudzasz i nie wiesz co sie dzieje.
Kamil nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy. Kamil nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen. ![]() 19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate 19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : ) 19:48 Butcher palek [148]: twuj stary 19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d ![]() "bUj" "twUj" "Zeczy" Ostatnio edytowany przez Iks_De - 10-06-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Cytuj:
Kochanie własnie pokazujesz jaki jesteś inteligętny i mądry ![]() Avantar mam hmmm od ponad pół roku? a ManU kibicuje od 12 lat :> Czemu na mnie jedziesz? brakuje Ci argumentów? Często śpie jak piją koledzy piwo w nocy, przykro mi mam 9 lat ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() tez myslalem ze jak mowisz o swoim wysokim IQ jestes bardzien inteligĘtny
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ 2 up
robisz burdel z forum wypie***laj stad. nie podales 2 nazwisk i imion slawnych ludzi ktorzy byli w PPPP przykro mi to znaczy ze nie chodzisz na wos ;f, moze na necie nie bylo ;/ ? Ale jestes bardzo inteligętny przyznam ci to ![]() ![]()
Kamil nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy. Kamil nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen. ![]() 19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate 19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : ) 19:48 Butcher palek [148]: twuj stary 19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d ![]() "bUj" "twUj" "Zeczy" Ostatnio edytowany przez Iks_De - 11-06-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2008
Lokacja: Sto(L)ica
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40+
Skille: dobre:>
Poziom mag.: ;(
|
![]() Cytuj:
btw. gz ss chlopaki !
07:02 Thundersztyc [12]: You advanced from Level 11 to Level 205. 14:57 Neranas Knight [34]: kto ma silnego sworda 17:41 Dael Abar [8]: czy mozna zalozyc skore minotarla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Soul Ozzi de'Bringer
Gildia: Ewenement
Świat: Nerana
Poziom: 100
Skille: 94/81
Poziom mag.: 19
|
![]()
Hail Ewenement Ostatnio edytowany przez SoulOzzi - 11-06-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiho!
Witam wszystkich po długiej przerwie, jaką jest 7 dni ;p. Mam 3 wiadomości, 2 dobre i 1 złą (bynajmniej dla mnie). Zła, to taka, że dostałem bana :< : ![]() 1 dobra, to to, iż ban kończy się już dzisiaj ; D 2 dobra wiadomość to zdjęcie, które przedstawia otrzymanie przeze mnie dostępu do konta premiowanego na 90 dni (: : ![]() PACC aktywuje po powrocie z wczasów, 7.07 bodajże, pewny nie jestem. Pozdrawiam, Croucher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: jest nieokreślona
Imię: Kay'ek
Świat: F(ajt)rora
![]() |
![]() Cytuj:
a, I jeszcze psiakowi nikt nie napisał jak często piwo wąchacie... Ostatnio edytowany przez Nemabias - 18-06-2008 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja np teraz... Zywca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ 2up czy ile
nom rozgryzles mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kamil nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy. Kamil nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen. ![]() 19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate 19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : ) 19:48 Butcher palek [148]: twuj stary 19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d ![]() "bUj" "twUj" "Zeczy" Ostatnio edytowany przez Iks_De - 19-06-2008 o 08:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę moderatorów o zamknięcie tematu, nie widzę sensu dalszego prowadzenia go.
Pozdrawiam, Croucher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosil bym o zamkniecie tego tematu nie ma sensu prowadzenia go poniewaz nie ma juz tej gildi. Pozdrawiam.
Kamil nie kradnie - bierze, co mu sie nalezy. Kamil nie klamie - przedstawia swoja wersje wydarzen. ![]() 19:36 Butcher palek [148]: masz wjazda na chate 19:48 Butcher palek [148]: to sie buj : ) 19:48 Butcher palek [148]: twuj stary 19:46 Butcher palek [148]: pisanie niema nic do zeczy :d ![]() "bUj" "twUj" "Zeczy" |
![]() |
![]() |