![]() |
#181 |
Zbanowany
|
![]() Piszę w imieniu Michossa, który ma bana(na).
""" @Scartex Niestety, ale widzę że jesteś proeloeloeloziomkiem, który stara się być fajny, ale mu nie idzie, więc naśladując innych, zrzędzi na co popadnie, a skoro się nie zna, pada na update. Po pierwsze pimo, "Najfienkrzy buond cipuf" to było właśnie 7.6, czytaj uważnie, zanim zaczniesz gadać. Po drugie primo, "Klimat w tibii" CHUJ ma się do grafiki. Po trzecie primo, Posty o stworzeniu servera 7.5 RÓWNIEŻ NIE ODNOSZĄ SIĘ DO GRAFIKI, a do sposobu rozgrywki, który 7.6 pozytywnie4 zmieniła (wg. mnie-na dobre) I po czwarte primo, Suprimu, Używaj przecinków. Dziękuję, pozdrawiam Michos """ |
![]() |
|
![]() |
#182 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Michos poprosił mnie o wrzucenie tej wiadomości, bo Orog jest niedorobionym perogiem i nie chce zamienić jednego, głupiego błędu.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() I ja I ty michoss, wiemy że im dłużej jest się na tym forum tym trudniej załapać gdzie jest ironia a gdzie nie...
Macie rację, dzieci WoW'a, WoW jest mega muskiem i on wymyślił wszystkie Krasnale i Elfiaki ;/ A co do tego że "Tibia nie ma własnej Historii" Odsyłam na stronę Cipsoftu "Tibia Genesis" i Wpizdu książek w samej Tibii A ja lepiej niech się nie odzywam bo znowu z siebie kretyna zrobie ;p ---------------------------- A takim lekkim offtopem wie ktoś-coś na temat Filmu "Dzieci Hurina"? książke przeczytałem ale mam niedosyt ;/ nie mam co czytać, a fantastyk w bibliotece mało, Trylogie mam całą, silmarillion i "Tam i Spowrotem" też przeczytałem, Przygody Toma Bombadila, i tą całą zgraję( a jeżeli ktoś zna jakąś inną ciekawą fantastyke to niech mi Tytuł zapoda na PW) ;/ ---------------------------- // Primo z tego co JA wiem to "Po pierwsze" Secundo to "Po drugie" a Tertio to "Po trzecie" ;/ ale nie wiem // Łeb mnie boli plx Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 10-06-2008 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#185 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Michoss:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Taaaakiee buty
![]() Ostatnio edytowany przez Triq - 10-06-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: zapewne z domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dudziu of menera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 1xx
Poziom mag.: 6x
|
![]() a jesli chcesz cos wiedziec klimacie to moge ci powiedziec ze stracil sie on po tibii 7.6[/quote] (Scartex)
Co do tego sa to swiete slowa. Gram w tibie gdzies od 7,2 nie pamietam dokladnie bo to bylo juz jakis czas temu ale jest to prawda ze kiedys klimat byl inny, czulo sie to cos... teraz tego nie ma przez ostatnie Barby edition, te wszystkie update jedno po drugim niszcza tibie coraz bardziej. PS do wszystkich, jesli sie nie myle jest to temat o summer update a nie o to kto elfa czy krasnoludka wymyslil, jakbym chcial to wiedziec to bym google otworzyl, chodzi tu o to by wymieniac swoje poglady na temat update i dowiadywac sie o kolejnych newsach. Jak ma ktos cos nowego to wklejac. PZDR Ostatnio edytowany przez Dudziu - 10-06-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie chodzi mi tylko o grafike - przynajmiej nie tylko powstanie tego twojego pro update 7.6 to jest poczatek wejscia w tibii trybu easy mode ... a posty o tworzeniu servera 7.5 pokazuja tylko jak wiele osob jest osob ktorym sie nie podoba tryb easy w tibii A jesli tobie sie podoba to ze wprowadzono wandy i rody to powiem ci tylko tyle ze z tego wynika ze przed tymi update nie umiales wbic pewnie nawet 20 lvla. ktory wbic dzisiaj to jest kwestia 1 dnia maksymalnie
Ostatnio edytowany przez Scartex - 11-06-2008 o 10:27. |
||
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flipmaster
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: spore
|
![]() szczerze to tibia mogłaby być już w 3D
![]() osobiście już nie gram, ale jak jest jakiś up date to na tydzień wchodze... ...wchodze ale tera nie wiem kiedy będzie? powiedzmy, że się bardziej znacie, więc jakby ktoś mogł to niech odpowie ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() 'musk' masz 3d.
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Inteligencja postu 100%
co wyrabiasz sobie 10 postow zebys mogl keye wklejac ?
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: zapewne z domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dudziu of menera
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 1xx
Poziom mag.: 6x
|
![]() Cytuj:
Jest wersja tibii 3D, ale jednak wolalbys jej nie widziec ;D. Co do grafiki tibii nic nie mam. Jest slaba ale tu chodzi o to jak sie gra a nie jak wyglada. W wersjach 7+ byla slabsza i nikt sie nie skarzyl @Scartex W sumie w ostatnim poscie nie napisalem o najwaznieszym ;>. Mysle ze jednak wydanie wandow bylo dobrym pomyslem, bo sorciem/drutem z fsem ganiac troche lipa. Jednak hotkeye i najpopularniejsze sd combo juz nie bardzo ;p. Bo gracz zaznacza use on target i tylko spam f1. Ostatnio edytowany przez Dudziu - 11-06-2008 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() @up. W wowie masz to samo, zaznaczasz mobka i tylko naciskasz przyciski od 1-9 lub myszka na widocznych spelach, jak kto woli.., i wy mowicie, że w tibi nie ma pvp, a co dopiero w wowie gdzie jest identycznie... a jak nacisniesz zly przycisk w nieodpowiednim czasie to deada zaliczasz.. lub jak bylo wczesniej wsopmmiane, przeciwnik ma 2--5 lvli lepszy to juz ma sie w dupe i to jest bezsensu.... A wy tam gadace łoooo w wowie to jest dopiero pvp pokazane, hahahaha jak wy nazywacie pvp wciskanie przyciskow od 1-9 to wam gratuluje....gdzie kolwiek sie ruszysz i tak ci trafi bo masz kolesia zaznaczonego... W tibi jak i wowie nie mozna powiedziec ze ktos ma dobra pvp no chyba, że jest super w poruszaniu sie, wie jak i gdzie uciekac jak balansowac postacia.. Ciekawe jak by w wowie usuneli ta możliwosc(zaznaczanie mobka i naciskanie odpowiednich speli) tylko tak jak za czasow tibi 7.6 gdzie nie bylo hotkeyi i celowanie ze speli w mobka lub kolesia... na chybił trafił...w tedy to bym to nazwał pvp i byly by widoczne czyjes umiejentosci..
|
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() A wie ktoś może dokładniej kiedy ten update bedzie??
|
![]() |
#196 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
31 czerwca, idź zaznacz w kalendarzu ^^ Przekazuję wiadomość, czyli jestem fajny. Cytuj:
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() @up. Ok zaznaczylem;]
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() A tak poważniej - zauważ, że WoW jest w 3D. Gdyby usunęli hotkeye w WoW - wtedy to byłaby strzelanka/rpg. W wowie nie można kogoś trapnąć, nie ma podziału na kratki...można nawet przechodzić przez siebie co jest w pewnym sensie potrzebne. W tibii nie ma, że knight to mocarz w zbroi płytowej, a mag to mistrz w posługiwaniu się zaklęciami. W tibii sorc/druid biegają w ciężkich zbrojach (knight armor/plate armor itp) i są szybsi od knightów (UGH) za to knight chodź klepie z bliska, to i tak nie jest przystosowany do pogoni za magiem...co jest największą bzdurą w tibii - mag biega szybciej od wojownika, żart? |
|
![]() |