|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#8222 |
Użytkownik Forum
|
![]() wes zamknij pysk pierdolony prowokatorze podajacy sie za kobiete pokemonie jebany emowcu pokkklikashhh kurwa ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Poklikam poklikam poklikam ale nie z toba Ostatnio edytowany przez Sienx - 11-06-2008 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8225 | |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() @Ymy dopisuje się do prośby o rehost, ponieważ mi również ta strona nie działa ;< @down thx @film BUAHUAUHUAH to jakis nowy owner? ;d Ostatnio edytowany przez Swiety - 11-06-2008 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8226 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak ten jołen ogarnia !!!!!1111
tu macie rechost http://www.***********.com/622956493.html szypkiszare jak cos Ostatnio edytowany przez Karolyouenlegionista - 11-06-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8227 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHHA OWNED xDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 1
|
![]() Elo,
Dlugo sie tu nie logowalem: mala przerwa od Tibii a dokladnie CS i WoW Male pytanie: Ma ktos movie z ostatniej openki ? Jezeli tak bylbym wdzieczny za link ![]() Pozdrawiam,
![]() |
#8229 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() @FILM
SRRY ALE MUSZE... KURWAAAAAAAAAAAAAAA JA PIERDOLE JAKI PWNED O KURWA! Mi sie wydaje ze on moze juz nie mial sie czym leczyc i akurat wracal do DP po potiony, albo siedzial na kiblu zesral sie po kostki ze mu z pradem srania odplynal laptop i jedyne co zdarzyl napisac, rzucajac w przyciski wlasnym zebami to "I POAY" xdd BTW. Aaaah... Aaaah... Aaaah... EXANA POX... KURWA PWNED IDE SIE ZESRAC, jakie czubki jeszcze w tibie graja xddd
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 11-06-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8232 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Ten film poprostu poprawil mi humor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
|
![]() buahahahaha,to sie w glowie nie miesci ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() ; / rzal i buul
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8235 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ile pamiętam ostatnia openka to porażka Vis&dusk na svar dzień po zwycięstwie, a filmik był podzielony na 3, ponieważ "rambo" padł wtedy 2 razy. No chyba, że Ci chodzi o deady Katrili Imy Zwida itd. to jest kilka stron w tył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
|
![]() Jun 11 2008, 20:07:52 CEST Killed at Level 124 by Draco Karste
and by Sasho Pansa Doom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Motoxmanka
Profesja: Elder Druid
Poziom: 105
|
![]() Kolejna udana akcja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8238 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratuluje! czekamy na nowe lepsze fragi!
![]() |
#8239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Nie przepadam
Stan: Usunięty
Gildia: Warszawa
Świat: Urszula
Poziom: :)
|
![]() n!e $pEłNiłE$$$ mEj prOo$bY pAn!E z VeNoRe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111 1111111111111111111
![]() ![]() ![]() ![]()
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!! !!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8240 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnia openka na Svar to było druzgocące zwycięstwo Dusk&Vision. Później już nie było umawianych openek.