|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Witam!!!
16lvl knight skill 50/50 szukam miejsca gdzie mógłbym wyskillowac więcej a potem zacząc expic(na PACC) EQ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Ale to jest temat gdzie expić a nie gdzie trenować! Jest pełno poradników i tam pisze gdzie i jak trenować, wystarczy poszukać do jasnej cholery!
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
Ostatnio edytowany przez Dinebel - 12-06-2008 o 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8263 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2008
|
![]() Siema. Mam 73 lvl pala ze skillami 89/69 z PACC.
Moje pytanie to gdzie szybko expic i byc choc troche na +? Piraty juz mi sie znudzily, dragi ciagle zajete... Ponawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8264 |
Użytkownik Forum
|
![]() BB Island?
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Imię: Ziutek mlon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 70
Poziom mag.: 57
|
![]() Ponawiam:
Mam 49/51 sorca, gdzie expic szybko, zeby wychodzilo na plus, lootbagi mogę robić. - Oprócz piratów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Świat: Menera
Poziom: 87
Skille: 62/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja do 20 expie na foldzie (bez pacca), lub na scarabach na pustyni, w jaskini na Edron (z paccem). Póżniej dobrze się przenieść do zamku obok Ab', lub na na dwarfy. Następnie w podziemiach cylops mountain, Tiguanie, zalezy od pacca. W końcu na 60+ mozna spróbować na POH, i tak już do końca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8268 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() A więc mam 3 pytania 2 niezbyt do tematu:
1. Mam 16 knighta (jak wyskilluje to aktywuje PACC'a) Skill narazie 51/51 P armor, P legs, Tower shield, BS, fur boots Gdzie bym mógł expi na PACC'u na levelach 20, 30, 40, 50 (proszę dokładnie napisać)Najlepiej by było dużo kasy (na 45 lvl zrobie postmana) 2. Gdzie mógłbym skillowac(Facc, na stworach) do 65+/65+ 3. Kupiłem PACC'a i narazie nie chce go aktywować a koledzy mówia że po 3 dniach znika (przepada) Czy to prawda a jak nie ile czasu moge nie aktywować biorac pod uwage ostatni update |
![]() |
![]() |
![]() |
#8271 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Opłaca Ci się grać na PACC Area od ok. 50 poziomu (bo inaczej marnujesz PACC'a). Przykładowo ja expiłem Palladynem od 20 poziomu (oczywiśćie był "wyskilowany") do ok. 60 poziomu - potem kupiłem Premium Account. Ale jak już tak bardzo chcesz to ja bym Ci polecił expić na małpach, dużo kasy leci i spokojnie możesz do 40-45 poziomu tam biegać. 2. Slimy? 3. Widocznie koledzy chcą specjalnie Cię namówić abyś aktywował PACC'a ![]() NIE - PACC nie znika po 3 dniach, możesz go aktywować kiedy chcesz - nawet za rok. Ostatnio edytowany przez Dinebel - 12-06-2008 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
|
![]() Ponawiam
Na czym expić knightem 76lvl skille 82/80. Expiłem teraz na lizardach na tiquandzie ale tam jest za dużo graczy z 100+lvl.Z góry dzieki za odpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#8274 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8275 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może napiszesz jaką masz profesje, jakie EQ, skille? Plix?
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Pally 8 lvl skille 40/30 (dist/shield) PACC
do ilu wbic dista i gdzie pojsc expic no i z czym (speary,bow,crossbow) dodam ze chce zrobic mass expa (mam okolo 100 k na amunicje i runy/potiony) loot sie nie liczy tylko EXP. Ostatnio edytowany przez malyjanek - 13-06-2008 o 05:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8277 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Radzymin
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Knight skille 60/60 20 lvl. eq: dsm, soldier helmet, meduse shield, plate armor, leather boots i serpent sword.
Myślałem, żeby spróbować poexpić na cycach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No spróbuj na tych Cyklopach, polecam Mount Sternym - dobry exp. Ew. możesz iść na Katedre na POH'u na -2 - tam to jest świetny exp jeśli nie będziesz miał waste.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
|
![]() Na czym expić knightem 76lvl skille 82/80. Expiłem teraz na lizardach na tiquandzie ale tam jest za dużo graczy z 100+lvl.Z góry dzieki za odpowiedź
|
![]() |
![]() |