|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#20981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kargonessi
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
|
![]() Ej roo :\
Ale 6 strzebel drabinki to nie 6 piętro :\ :\
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#20982 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: NIEWIEM ZNAJDZ MNIE
Stan: Usunięty
Świat: Harmonia
Poziom: 99
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() lol na te focie "zostałem złapany w locie" x/
a kazdy wie ze dzesiek to ziom ![]() Gohan ek sux ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: w dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lili Riper
Poziom: 100
Skille: sŁabe
Poziom mag.: 7
|
![]() @Gohan
Starałem się :< btw. fajny filmik >.> to nie było śmieszne xDD http://img231.imageshack.us/img231/7119/trippn7.swf << to jest fajniejsze ![]() @Roo Bot Smasher to noob bo mnie zbanował za luring xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#20984 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Kones'er
Profesja: Paladin
Świat: Eternia <3
Poziom: 46
|
![]() Cytuj:
i kto to mówi, ten co na początku swojego tematu na cultach wklejał gorsze rzeczy i chwalił się jaki to on loot nie zebrał ![]() oj Yakoob, jesteś dalej takim pustakiem jakim byłeś zaczynając grę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() Nikt nie chciał ze mną iść na Hydry to skoczyłem sam :>
I dobrze na tym wyszedłem na 9 bp smp i 2h softów loot to bohy, meduska, wh, 4 rohy, 8 kamyków 9k w kasie i śmieci :> Jeśli ktoś chce kupić bp rohów za 20k to pisać w tibii ![]() @Kargo Naab ale ty się nudzisz :> Ostatnio edytowany przez Shass Enre - 12-06-2008 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Kargonessi
Gildia: Legendary Friends
|
![]()
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
![]() |
![]() |
![]() |
#20987 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wester
muwisz że naskakuje na roo ?? nie robie tego lóbie go przynajmniej dla mnie był jednym z moich najleprzych kumpli rok temu tyle że szpanował nieprawdziwymi żeczami (jusz o tym muwiłem i nie bede tłumaczył o co hodzi) muwisz o doczepianiu sie do kogoś ?? prawie każdy z tego forum sie do kogoś doczepia przykłąd ktos dostanie bana / dileita to jusz teksty typu : dobrze ci tak noobie ja sie doczepiłem do tego że roo ma 16 lat ty sie doczepiłeś do mnie i wjeżdżasz na mnie )powiedziałeś równie że widac z rozmowy pm jakim jestem zjebem widać w niej kto zaczoł pierwszy na kogo naskakiwać w pierwszym poscie do mnie zatytułowałeś go tak :re:idiota napisałeś go bez powodu lub z pomyłki @ktoś tam up według mnie będzie 1:0 dla polski zarówno z austriom jak i z chorowacją (na tom drugą jade 20.06.08) wester jako pierwszy powiedziałeś do mnie wyjdż i nie wracaj -- na to czekałem xD
![]() |
#20988 |
Guest
|
![]() @up. A ty majsz kujwa wyjembiscia ojtografjem, kotkó ;*
|
![]() |
![]() |
#20989 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
da sie to czytać jak nie to sory jak ktoś chce napisać coś typu mordarik noobie używaj opcji edytuj to niech sobie tego oszczędzi bo wiem że moge ale tego nie zrobiłem
![]() |
![]() |
#20990 |
Użytkownik Forum
|
![]() znam różne zasady pisowni ale jak szybko pisze nie stosuje sie do nich chociasz bym mugł <--- tak wiem ,że popełniłem pare błędów
naUka pisania dla dyslektyków <-- nie wiem jak to sie pisze -stawiaj zawsze , przed że -cząstka róż pisze sie zawsze tak jak napisałęm nie ma czegoś takiego jak rusz (prawie nie bo są wyjątki) -ó wymienia się na o np móc - moge -ż wymienia się na g np może - moge -rz wymienia się na r np morze - morski -na początku i końcu każdego wyrazu piszemy u otwarte (z małymi wyjątkami ósmy -osiem ów itp. ) -Imienia , miejscowości nazwy ulicy piszemy z durzej litery np Dominik <--- tak sie nazywam Myślenice <--- tam mieszkam Tarnówka <--- tesz tam mieszkam -rz piszemy zawsze po spułgłoskah pbtdkghjw ![]() jest tego jeszcze dużo ale jeśli ktoś chce to na początek powinno wystarczyć tak wiem pisząc to tesz napisałem dużo błędów (ale nie w regułkach one są prawdziwe) Ostatnio edytowany przez Mordarik123 - 12-06-2008 o 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @up
edycja postów plax ![]() @topic gz screenów! P.S. @up jak nie stosujesz i nie wiesz jak cos napisać to po co to piszesz? Tak wogóle to po co pisać zasady, skoro i tak celowo się kaleczy język polski... Ostatnio edytowany przez LordTrotyl - 12-06-2008 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() Hiya!
Gratz all ![]() Moje początki na Harmonii. 8 lvl. ![]() 4 mlvl. ![]() 70 shield. ![]() 70 axe. ![]() 5 mlvl. ![]() Niedługo wrzucę więcej ![]() Ostatnio edytowany przez Ruces - 27-10-2008 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Ninja Brave
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Earth Promised
Poziom: 50+
Skille: 75/60+
Poziom mag.: 14
|
![]() Gratz all wszystkich adwensow zapraszam do mojego tematu link w podpisie.
![]()
![]() |
#20994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Nagravision the Summoner
Profesja: Druid
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() Świeży level
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20995 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ng ![]() @down Sry, musiałem nie zauważyć ![]() Ostatnio edytowany przez ripus - 12-06-2008 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Bercik from Fire
Świat: Harmonia/Iridia
Poziom: 100
|
![]() @Up
Teraz zauważyłeś? W pore... Już dawno dawał ssy na faccu a miał różdżkę do maga xP. Nie ma to jak syf na djinnach, było więcej xD ![]() Po czym 1 avalanche i śpi wszystko ![]() Pozdro DARK I THÓL
Ostatnio edytowany przez _BERCIK_ - 12-06-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20997 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Nagravision the Summoner
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Ja wiem gdzie
Imię: Torit Druid Dwa
Poziom: 40
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
|
![]() lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Don Miradov
Profesja: Paladin
Gildia: Wilderness
Poziom: 130
Skille: 90
Poziom mag.: 21
|
![]() lvl:
![]()
13:39 You see a dwarven statue. You read: Honour and glory to Don Miradov, the mighty Warlord! |
![]() |
![]() |