![]() |
#8661 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kicek of Pacera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hardcore Lovers
Świat: Pacera
Poziom: 92
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Polska - Austria Już kupiłem sobie bilet i ide z kumplami do multikina na meczyk 2-1 ![]()
Ostatnio edytowany przez KicekofPacera - 12-06-2008 o 18:49. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Poland, Wloclawek
|
![]() ![]() JEBAć HAKERóW ! Za jakie grzechy ? Wydaje mi się, że się możemy pożegnać Będę zaglądał na forum pisał czasem nawet, życzę bardzo miłego i spokojnego grania ! Jak ktoś może mi pomóc to proszę o E-mail do Cipsoft. (CM)
![]() |
#8664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Silvix
Profesja: Elder Druid
Poziom: 52
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Koniec Tayi Asty ^^
@aran Chyba 2x up ale wiem o co chodzi Taya cu nie bede płakał ![]() Jeszcze dzis pojde na malpy:> @down ;>
Ostatnio edytowany przez *SiLvX* - 12-06-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8665 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Aran Gala
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 84
|
![]() @taya asta
hahahahahaha zal mi cie jeszcze sie frajerze pytasz za jakie grzechy hahahahhahaha @up napisalismy w tym samym czasie posta i nie wiedzialem ze byles pierwszy xD Ostatnio edytowany przez Arann - 12-06-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Stan: Niegrający
Imię: Palladyn Javier
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sharkss
Poziom: 35
Skille: 64/43
Poziom mag.: 10
|
![]() osz kurwa ale ostre komenty ;>
Dang Dions [26]: kurwa you mom Auster Mirak [27]: twuj starz[WIKI][/WIKI] 16:21 Palladyn Javier [32]: Pisz Buy Dragon Shield 16:21 Adrus Cagi [16]: Pisz Buy Dragon Shield 16:21 Adrus Cagi [16]: Pisz Buy Dragon Shield Life of Palladyn Javier http://youtube.com/watch?v=oAqff_3DL-M ARAN BARAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#8667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Poland, Wloclawek
|
![]() ARAN GALA TY SKURWYSYNU JEBANY W DUPSKO KURWO ZERCA ZUJ GNUJ
jesteś szambonurkiem i żeby ci matka chrzestna do oczu nasikała. ty podtarty zaropiałą pałą przez stado bezpańskich psów z podwórka, stolcolubny psojebco. jesteś zjebany jak koń po westernie. chuj ci na grób. ty wiejski, wyjebany dziwkarzu z gównem na mordzie. SPALE CI KURWO CHALUPE, MASZ SKURWYSYNKU PRZEJEBANE CIECIU ZJEBANY NA MORDE NIECH CI STARA ZGASNIE SKURWYSYNU NIE DOJECHANY DZIECIAKU, KURWA!!!!!!!!!!!!!!!! ROZJEBIE CI RODZINE SZMATO/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 MASZ PRZEJEBANE SKURWYSYNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1 ty napalony szczylu bez mózgu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteś capiącym bucem, musiał cię puknąć owczarek niemiecki w dzieciństwie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdy byłeś mały, to zapaliła ci się kołyska i twój stary gasił ją łopatą. zachujały pieńku, powyrywaj sobie włosy z dupy. znudziło ci się oddychanie prostym nosem??? spierdoliłeś z wiadra podczas skrobanki ty walący konia żulu. KURWA MYSLISZ, ZE TO ZART, JEBANY OPSRANY DZIECIAKU TERAZ TO PRZEJEBALES MATKE NA OSTRO. mASZ BEZ KITU TAK SZCZENIAKU ROZJEBANE ZYCIU OD TERAZ, ZE SZOK LEPIEJ PATRZ PRZEZ OKNA OD KOPALNI CZY NIKT DO CIEBIE NIE IDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWO ZDYCHASZ W NAJBLIZSZYM CZASIE !!!!!!!!!!!! KURWO ZGINIESZ!!!!!!!!!!!!!!!! GON STARA SMIECIU ZAJEVBANY MORDOBIBCLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWKO JEBANA DO*****AJA MNIE TWOJE WIESNIACKIE W STYLU "ZAMKNIJ MORDE" ITP. NO KURWA MAC MASZ ZJEBANE ZYCIU JUZ, A IWEC KURWO MUDL SIE ZEBY NIKT CI JAJEC NIE OPCIOL BO NIE DLUGO BEDZIESZ JE MIAL NA PLECACH KURWO! I PROSZE CIE NIE KOMENTUJ JEBIESZ NA ODLEGLOSC TO CO TERAZ NAPISZESZ TO BEDZIE SMIESZNE, KAZDY WIE, ZE NAPISZESZ COS GLUPIEGO, TWOJA STARA SIKA W BOZE NA BOSAKA, GIN!!!!!!!!!!1
![]() Ostatnio edytowany przez Good-natured - 12-06-2008 o 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Czarny Bloker Pacery
Poziom: 107
|
![]() taya
bluzgator rox ale to ty jestes bez mozgu :< trzeba nie bylo sciagac tych twoich zasranych botow itp tego bluzgatora to nawet sie nie chce czytac lepiej idz na dwor ;] P.S co tam u bretusa?
ARAN GALA&CZARNY THREAD 14:22 Dragslayer [65]: no k**wa co tu duzo mowic, smierdze xD 18:34 Szczaf [21]: pomocy jesu jakis polak pomoz mi jestem na orcach wlazłęm gdzies jest tu lawa plz HELP Ostatnio edytowany przez Czarny_Bloker_Pacery - 12-06-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Profesja: Knight
|
![]() O jejku skasowali mi konto, oj nie będe miał co robić, chyba sie zabije.
Piksele |
![]() |
![]() |
![]() |
#8672 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i zaczyna sie znow klutnia... ja umywam od tego rece !
Dang Dions [26]: kurwa you mom Auster Mirak [27]: twuj starz[WIKI][/WIKI] 16:21 Palladyn Javier [32]: Pisz Buy Dragon Shield 16:21 Adrus Cagi [16]: Pisz Buy Dragon Shield 16:21 Adrus Cagi [16]: Pisz Buy Dragon Shield Life of Palladyn Javier http://youtube.com/watch?v=oAqff_3DL-M ARAN BARAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#8673 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP
to sie najlepiej nie odzywaj ;0000
ARAN GALA&CZARNY THREAD 14:22 Dragslayer [65]: no k**wa co tu duzo mowic, smierdze xD 18:34 Szczaf [21]: pomocy jesu jakis polak pomoz mi jestem na orcach wlazłęm gdzies jest tu lawa plz HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#8674 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sie nie odzywam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Polska
Imię: Imus mard
Gildia: Legendary people
Poziom: 83
Skille: 82/82
|
![]() I znowu kłótnie ... żałosne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8677 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakby taya byl cicho nic by sie nie stalo
![]()
ARAN GALA&CZARNY THREAD 14:22 Dragslayer [65]: no k**wa co tu duzo mowic, smierdze xD 18:34 Szczaf [21]: pomocy jesu jakis polak pomoz mi jestem na orcach wlazłęm gdzies jest tu lawa plz HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#8678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Poznań
Imię: Mag Kropek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nightmare Masters
Poziom: 118
Poziom mag.: 71
|
![]() Hmmm... no to coś ode mnie: buahahahadobrzecitak. ;]
Pozdro taya, wyjdź i drzwiami nie trzaskaj ![]() Kurwa... dla takich chwil żyję...
![]() |
#8679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Destroyer Ryba
Gildia: Demony Dobrego Dextera
Poziom: 139
Skille: 88/82
![]() |
![]() Mwhahahahaa... Krop... 100% racji.
![]() Nie ma to jak strata chara i płacz. Może jeszcze mamę taboretem zabijesz, a potem TVN wpadnie. ![]() K*rwa... Życie jest piękne. ![]() @Down Raczej doświadczenia oglądając TVN :> Posiadam odbiornik telewizyjny , a na nim wspaniały kanał TVN i tam oglądam także wspaniałe programy. ![]()
![]() ![]() 23:54 Destroyer Ryba [80]: Potem to zrobie. 23:54 Destroyer Maatini [5]: Potem to mozna smierdziec : o Ostatnio edytowany przez Destroyer_ryba - 12-06-2008 o 21:57. |
![]() |
![]() |