![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Tibia jest grą dla niepełnosprawnych umysłowo jak i ruchowo, więc nauka opuszczania palca na klawisz jest absolutnie konieczna.
Absolutnym faktem jest to, że grają w nią osoby w wieku 6 - 8 lat, dlatego obrazowe przedstawienie samouczka jest standardem (nie można dyskryminować potencjalnych klientów nieumiejących jeszcze czytać). Pogratulujmy dzielnym twórcom, którzy nie potrzebowali żadnych statystyk, by odkryć, że ich gra jest dla upośledzonych dzieci bez silnej woli i opanowanej sztuki czytania, myślenia oraz chodzenia. ![]() Wjal
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() @Tom
słuszne spostrzeżenie, nie rozumiem po co ten tutorial....dodali by cos szałowego ;p a swoją drogą...up cholernie mi sie podoba.... ta wyspa to ciekawy pomysl i fajne te itemki dla magow i palladynow ![]() no ale nic nie przebije porządnego wyglądu kazz...no i mapperzy OTS beda mieli wieksze pole do zabawy ;> tylko żeby niczego nie zjebczyli >.> bo to akurat jest prawdopodobne |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @Ryba
Cały czas za mało? Użytkowników czytających ten temat: 445 (zarejestrowanych: 54, gości: 391) Lord kasztanowiec, popolz, Triq, Royal Rutek, K4R0L, Soferim, Tom The Tanner, Marianos, Fleshu, Aron_Tim, Gargoin_rtn, Szymi_11, Kanilis, tomekkot, Vicious, Kasia_enra, Nevilek, -Ami-, MeryZara, Thean, Sir Dark Archeon, Nutaharion, Xendo, --Cienius--, W.e.s.t.e.r, yocomi, Paciuch, Anitaaa, Sage, szymcio, Iros, Fred Druid of Pacera, SH1R0, Davidin, Sleatherek, Serious Sam, Shai, Saviour, Jirit, laxiu, xXx_Master_xXx, Ukaszek0622, bajerfull, Regulus, pawel-1994, Mega_RobalXXL, wahibi, Kucza, Dharell, Zabster @topic Mam mieszane uczucia...i co z rookstayerami? (bo chyba nic o nich nie napisali ?) |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Imię: Thor Kolegzinha
Profesja: Elder Druid
Gildia: Motomyszy
Świat: Lucera
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
@teaser do dupu |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
also Użytkowników czytających ten temat: 443 (zarejestrowanych: 67, gości: 376) Ostatnio edytowany przez Lenrock - 13-06-2008 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 186
Poziom mag.: 99
|
![]() Bardzo fajnie ze takie cos bedzie !
Jak zaczynałem grac w tibie to nie wiedzialem do czego jest lina ![]() LOve cipy <3 ! |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Thoria
|
![]() Dobrze, że robią ten samouczek, na pewno nikomu to nie zaszkodzi.
Mogliby też trochę bardziej sie wysilić ze spritami, no bo jak można przerobić ruthless axe na broń dla newbie? ;F @Bemo nie chodzi o to, że dadzą ruthlessa dla newbie tylko o to, że przerobili go trochę z wyglądu i już mają nowa broń Ostatnio edytowany przez Pr0'N - 13-06-2008 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Chełm
Stan: Zbanowany
Imię: Razz of Kyra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bushido Rangers
Świat: Kyra
Poziom: 29
Skille: 66/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Ten Tutorial to będzie dobra rzecz może jak będzie eq na start to nie będzie tekstów typu "Fri Itanz plz" (...)
każdemu newbie sie przyda taka pomoc |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Shic Siro
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 54
Poziom mag.: 48
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 427 (zarejestrowanych: 60, gości: 367)
Radzio95, Zly'Adam, Wylansowany, Michoss, Valdemar, Bartek_88, KubaIkapi, Pr0'N, Lenrock, Valdezito, Gargoin_rtn, Arvalius, Sesef, Ikilan, Misiuuu, Anoj, Szymi_11, Sir Dark Archeon, Kuczwi, caniks, MuTii, Lukasz193, Maciuk22, Tom The Tanner, Mozart, Soul's, popolz, kryszek123, Kasia_enra, Momus, Sir Deziom, Avee, Marianos, psitajak, kenin, Valisha, Kanilis, Ddamianek11, Scopa, Royal Rutek, Byles, ywemytus, yocomi, Fibo1991, grzesio512, Agressywny, Xendo, Lord kasztanowiec, Soferim, Aron_Tim, tomekkot, Vicious, Nevilek, -Ami-, MeryZara, Thean, Nutaharion, --Cienius--, W.e.s.t.e.r |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 436 (zarejestrowanych: 58, gości: 378)
@upup nikt nie pwoiedzial ze ruthless axe bd dla newbiow
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Spore ulatwienie = wiecej dzieci umiejacych w pixelki grac=WIECEJ PACCUF a co mysleliscie?
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() z tymi itemami to moim zdaniem przesada , nie wiem co mam o tym myslec...
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
|
![]() Ooops! Sory za double post, ale coś net mi się zaciął i myślałem że post się nie napisał.
Mów mi WAzeliniaz! http://www.otwieramy.pl/?p=161854 <-- Owieramy http://www.nexto.pl/?p=161854 <-- Nexto FASOLE Chciałbyś PACC'a lub inne fajne rzeczy? Nie masz na to kasy? To żaden problem, KLIKNIJ i zarejestruj się. Tu fasole są na wagę złota! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez tarangoul - 13-06-2008 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2007
Profesja: Paladin
|
![]() @Spamerzy/Osoby którch działań sensu nie widzę
Czy ktoś mogłby mi wyjaśnić dlaczego piszecie ile osób czyta ten temat bo wygląda to jak spam. Podzielcie sie ze mną tą wiedzą i wyjaśnijcie dlaczego nas tak rozpieszczacie, sami umiemy zobaczyć na dół strony, i co to kogo obchodzi? @Nielubiaki update'a Cześć. @Topic Zapowiada się fajnie, dobrze że nie gram w Tibie To chyba wszystko
Mów mi WAzeliniaz! http://www.otwieramy.pl/?p=161854 <-- Owieramy http://www.nexto.pl/?p=161854 <-- Nexto FASOLE Chciałbyś PACC'a lub inne fajne rzeczy? Nie masz na to kasy? To żaden problem, KLIKNIJ i zarejestruj się. Tu fasole są na wagę złota! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez tarangoul - 13-06-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Nie podoba mi sie to. Zbyt otsowo będzie. Dobrze, że dodadzą tutorial ale co to za materiał na teaser? Cipsoft dostaje tyle kasiory i nic nie robi, mogliby zatrudnić więcej pracowników obiboki jedne :S
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() ciekawie ciekawie
zobaczymy co z tego wyjdzie ;] |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Woozie Woo
Świat: Nova
Poziom: 95~
Skille: 85/83+
Poziom mag.: 6
|
![]() Pomysł fajny szkoda tylko że nie dodano żadnych innowacji jeśli chodzi o sposób tutoriala, a wręcz zwalono wszystko żywcem z gier takich jak: Ragnarok... tyczy się to również otrzymywania doświadczenia za wykonany quest... jak dla mnie kolejny mało znaczący teaser.
![]() Ostatnio edytowany przez Spidderr - 13-06-2008 o 20:14. |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 359 (zarejestrowanych: 47, gości: 312)
Ja wkońu naucze sie obslugiwać "łopatom i linom". |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cały temat dla początkujących czyli nic ważnego dla ok 80% ludzi
![]()
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
Lokacja: szczecin
Imię: Gienek Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Niedługo flying pigs
Świat: pacera
Poziom: 90+
Skille: 79/76+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Pomysl jest super tylko najbardziej ciekawi mnie to kiedy to bedzie dodane ;]
|
![]() |