| 

| 
		#1 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 05 12 2004 

| 

Po wielu trudach, nieudanych próbach i atakach nerwicy  

udało mi sie wreszcie zamieścić( i stworzyć )moje itemki.Devils armor> ![]() Devils legs>      ( według mnie najlepszy item, przeze mnie wykonany-świetnie pasuje do devils armor   )Barbarian hammer>   Elemental sword>![]() Storm hammer>  Chaos armor> Devastator(sword)> Centurion helmet>![]() A oto nowe( lepiej przycieniowane    ):Monkey shield>     Monkey armor>   Archon helmet>  Cass>    Chaos legs>![]() Jeszcze dorobie, prosze o komentaże i porady  .A tak jakby co poprawiam cieniowanie...      ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 30-12-2004 o 21:15.  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | ||
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 08 06 2004 
				Lokacja: 19°58'E 50°05'N 

Stan: Na Emeryturze 
                Imię: Komandor Tarkin 

Świat: Secura 

| 

Cytuj: 

@Topic Mało kolorów, legs'y kiepskie, to nie są sprite'y do tibii. * * * Cytuj: 

WON DO PRZYKLEJONEGO TEMATU NA PIERWSZE PRACE Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 28-12-2004 o 20:35.  | 
||
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 04 06 2004 
				Lokacja: Z nienacka:P 

| 

Doktorek ty kapusiu 

Pewnie ci ostrzeżenie dadzą  A co do itemków to są:1.Obrzydliwe 2.Nie tibijskie 3.Nie wycieniowane 4. Użyłeś maks 2 kolorów. Sorki, mówiłem tylko o zbroji i legsach, jak zaczęłem pisać tego posta, jeszcze ich nie było. Ale i tak wszystko jest brzydkie... 

"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 28-12-2004 o 20:18.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

wiem, wiem legsy mi trochę nie wyszły  

. Armory duużo lepsze  . Ale jeszcze coś dorobię. A obrazków nie było na początku bo miałem problemy z ich wklejeniem ale wyszło  . A ty Roland tak nie krytykuj    bo mówie-TO MOJE PIERWSZE PRACE. Mam takie pytanie odnośnie cieniowania-jak to robić w paincie, tak żeby ładnie wyglądało? I nie wyskakujcie mi tu z jakimiś super programami itd. bo jeden artycha( Mogster ) odwalił kawał dobrej roboty w paincie. A tak wogule wielkie dzięki dla Gtyka za logiczne wytłumaczenie odnośnie wklejania grafik   .Ostatnio edytowany przez Randlemen - 28-12-2004 o 20:26.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 27 06 2004 
				Lokacja: dom (Łódź) 

Stan: Niegrający 

Profesja: Sorcerer 

Świat: Calmera 
                Poziom: 30 

Poziom mag.: 44 

| 

Słabe, nie wycieniowane... Zbroja nawet fajna ale szkoda że nie wycieniowana i nie 32x32. Legsy przypominają mi dwie rakiety podczepione pod kubeł ;/ 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 04 06 2004 
				Lokacja: Z nienacka:P 

| 

Najładniejszy jest chyba Chaos Armor, ale pamiętaj, rób obrazki w 32x32 i nigdy nie zapisuj w PNG, zobacz jak niszczy się jakość obrazka. Najlepiej zostawiaj w *.bmp, albo *.jpg 

"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..."  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 12 09 2003 
				Lokacja: Pustków City 

Stan: Aktywny Gracz 
                Imię: Asieks 
                Profesja: Master Sorcerer 

Świat: Lunara 

| 

@Chaos armor-Zbroja wzieta żywcem z Mu<Divine armor for Elf>nawet ten sam kolor, bardzo podobna jak dla mnie. http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/elfholly.htm 

@devastator-przetworzony Thunder Sword równiez z Mu <<http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/miecze.htm >>20 od góry Reszta moze byc ![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 24 10 2004 
				Lokacja: Tibia city 

| 

Ciekawe, ciekawe, ale podsumujmy : 

Devil armor - moim zdaniem za ciemne i za dużo szczegułów Devil legs - pasują do armoru, ale takie, hmmmmm nie wiem jak to powiedziec   Jakiśtam hammer(nie pamiętam nazwy) - za bardzo taki "drewniany" , jakbyś zrobił inny kolor chwytaka    i ostrza to by było o wiele lepiej    Elemental sword - może być, ale to ostrze ma takie dziwne kształty Storm hammer - przypomina mi kształtem zwykły młotek   Chaos armor - tutaj Cię pochwale, bo ładnie wyszedł ten armorek, lepszy od moich badziewi   Devastator(dobrze napisałem ?   ) - nie obraź się, ale mi to wogóle miecza nie przypomina  ![]() 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Za ładne to to nie jest..ale nie najgorsze..staraj sie dalej a kiedyś bedziesz dobry  

![]()  | 
| 

| 
		#10 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 26 10 2003 
				Lokacja: Kolacja 

| 

Tylko ten pierwszy armor jako taki. Ale tak czy tak piękny nie jest. W każdym razie czeka Cię dużo pracy zanim zaczniesz robić ładne grafiki. Pracuj, pracuj, pracuj i kup sobie okulary. Nie zauważyłeś przyklejonego tematu?? 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#11 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 14 08 2004 
				Lokacja: Wrocław 

Stan: Aktywny gracz 
                Imię: Tineloze 
                Profesja: Knight 
                Gildia: Inmortal Guys 
                Poziom: 34 
                Skille: 70/69 
                Poziom mag.: 4 

| 

WEDŁUG MNIE : 

Itemki ładnie, wymagają dobracowania (niewiem czego się pozatym inni czepiają)          ![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#12 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 05 09 2004 
				Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k 

Stan: Aktywny gracz 

Profesja: Sorcerer 

Poziom: 9 

Poziom mag.: 5 

| 

Ten chaos armor... WYobraz sobie ze zaklada go druid i... WYGLADA JAKBY PAKOWAL NA SILOWNI Z 2 LATA! Lol DO kitu itemki. 

Hail Metal Militia!  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#13 | |
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 27 08 2004 
				Lokacja: Uwiędły Las 

| 

Cytuj: 

A jeśli chodzi o cieniowanie... Na forum w propozycjach poradników był mój i Doktora Unknowna poradnik. PS Mogę dać parę prac, żebyś zobaczył jak cieniować.  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#14 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Poprawiłem jakość wielu itemków, głównie jest to skrupulatniejsze cieniowanie ale nie tylko. KOMENTUJCIE PLZZ  

-Devils armor -Barbarian hammer          -Centurion helmet       -Chaos armor    -Chaos legs    -Devastator    -Elemental sword    -Storm hammerJeszcze będe dorabiał nowe itemy, PROSZE O KOMENTAŻE (PLZZZ) ![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#15 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Absolutna nowość -Green robe >>> 

<<< oraz coś z zupełnie innej bajki   -Double gold spearOstatnio edytowany przez Randlemen - 31-12-2004 o 19:27.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#16 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Ok, bluzgamy... 

Devil Armor ![]() Średnie. Czemu ma służyć te poroże? Kiepskie cieniowanie, kanciate strasznie... Devils Legs   Cienkie. U góry wyglądają, jakby były ucięte. Chyde takie w jednym miejscu. Barbarian Hammer   E, bardzo fajny przedmiot! Wygląda nieco jak tłuczek do mięsa, ale przez to fajnie... Taki młot idealny dla barbarzyńcy. Elemental Sword ![]() Średni. Elemental znaczy żywioł. A to z żywiołem nie ma wspólnego wiele. Ale cieniowanie ładne i jest to najlepszy przedmiot zaraz po Barbarian Hammer. Storm Hammer ![]() Dziwny. Fajny młot, ale zbyt futurystyczny. No i ma beznadziejną rękojeść, taka koralikowa. Chaos Armor ![]() NAJLEPSZY item, zdecydowanie! Fajnie wycieniowany, klimatyczny... Tylko kolorek taki pedalski, lepszy byłby czerwony. Devastator Sword ![]() Wiesz, co mi przypomina? Miecze łańcuchowe szturmowych marines z Warhammer 40.000: Dawn of War. Beznadzieja, jakiś taki pogryziony, kanciasty... No i kolorki kiepskie. Centurion Helmet ![]() Kiepski. Kanciasty, ten pióropusz ucięty... Ale cieniowanie fajne. Monkey Shield ![]() Kolory marne, ale fajnie wycieniowane. No i ta małpa przypomina gąsienicę. Monkey Armor   Fajny pomysł.... Ale wykonanie średnie. Cieniowanie ujdzie, ale ta zbroja bardziej przypomina mi Combat Armor z Fallouta... No i ta małpa głupio wygląda. Archon Helmet   Fajny. Taki anielski. Ładnie wycieniowany, miałeś pomysł... Cass     Co to jest? :/ Szabla? Nóż Do Krojenia Dużego Chleba? -_- Ale jest fajny, muszę przyznać. Ładnie wycieniowany, i WoGle... Chaos Legs ![]() W przeciwieństwie do armora, średniak. Strasznie chude, i również ucięte. NO I KOLOR! Green Robe ![]() Fajnie wycieniowany, ale popracuj nad wyglądem. Bo to przypomina maskę tudzież potwora niż szatę. Harpoon ![]() Dziwaczny, takie połączenie wideł z włóczni... Dobrze zrobiony, wycieniowany, ale rękojeść jest niestety słaba. Nie wiem, co chciałeś osiągnąć tymi białymi kropami, ale ci nie wyszło. 

*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-12-2004 o 21:49.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#17 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 10 11 2004 
				Lokacja: Jastrzębie Zdrój 

| 

powiem ze jak na poczatkowe prace to niezle, ale wiesz, przypomina mi sie hb, bo gdzes juz tego barb hammerka widzalem, dev takze swita mi w pamieci... Lecz ta zielona czesc powinna byc "po lewej stronie" 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#18 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

A oto nowe itemy 

Coś ze zbrojowni minotaurów   :  -    Minotaur guard armor                minotaur guard legs(do setu. Wiem że armor lepszy ale te minotaury noszą takie legsy   )                   -Archon armor do Archon helmet'a ![]() Poprawiłem mino g legsy ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 02-01-2005 o 20:16.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#19 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 27 08 2004 
				Lokacja: Uwiędły Las 

| 

Niby fajne, ale... brak im charakteru. Czegoś, co przyciągałoby wzrok. I popracuj nad legsami i dynamicznym cieniowaniem. 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#20 | 
| 

Użytkownik Forum 

| 

Na początek - prośba.  

Nie oddzielaj tych itemów w ten sposób, jak to teraz robisz, bo wygląda to beznadziejnie, jest nieczytelne, i źle się potem to wszystko rozdziela podczas oceniania. Rób tak: Nazwa rysunku rysunek opinia (jeśli chcesz) Minotaur Guard Armor      Fajny. Ładnie wycieniowany, oryginalny pomysł... Ale jest jeden feler - naramienniki. Wyglądają, jakby szybowały w powietrzy. Popraw to. Minotaur Guard Legs ![]() Facet, beznadzieja! Wyglądają jak czułki. Nie sugeruj się wyglądem minotaura w grze, nie znamy ich wzrostu. Zrób je nieco dłuższe i bardziej odchylone, bo minotaury mają nogi koni. Archon Armor ![]() Najlepszy item w tym wydaniu Grafik Randlemena. Ładnie wycieniowane, kolorki ładne, takie anielskie... No i wyszczególnienie klatki żebrowej w zbroji, tego się często nie spotyka. Ogólnie - nie jest źle, ale mogło być ZNACZNIE lepiej,. 

*+10 punktów do lansu  | 
| 
		 |