![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() wez pierdolisz jak bys cwiczyl to bys wstawil fotke jak mowilem nie mamy o czym gadac ignore
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2008
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Rookstayer
Gildia: Old Sexy Team/Gazenbelger
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
![]() Cytuj:
zamknij pysk xd i idz z tad ![]() Ps. Mów do mnie mistrzu. Bo.... Jestes dla mnie CIOTA xD Ostatnio edytowany przez najbardziejPro - 14-06-2008 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() kurwa dziecko zrozum ze nie bawi mnie wrzucanie fotek na jakies fora dla dzieci ktore wyzywaja swoje matki ;/ powiedzialem ze mozemy sie na realu spotkac bo ja spraw przez neta nie zalatwiam
![]() wy wrzucacie fotki i tylko sie osmieszacie w ten sposob :> zapytalem jak trenujecie bo moze mnie czegos nauczycie :> |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
|
![]() Speedy ja tylko sobie rozmawiam :>
|
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 197
Poziom mag.: 85
|
![]() Up
Tak tak Mowisz Wpadnijcie Do mnie na realu to zalatwimy Nie rozszmieszaj mnie xDD i Jak cie to nie bawi To juz pisalem co zrob Zamknij MOrde!! |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie otwieram mordy tylko pisze :> nie potraficie normalnie pogadac tylko zamknij morde?:> bo co? bo reszta nie wie ze anie nie jestescie ,,jak 4 szafy" ? Tu wrzucaja ssy albo porzadni gracze albo 12 letnie dzieci co ledwo sie nauczyly konia walic.
Zadalem wam pytanie jak cwiczycie czy to kurwa takie ciezkie odpowiedziec? |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wogole nie cwicze Jestem kozak Przez neta i lubie Najezdzac Takim jak ty na stara ze jest dziwka Chodz w twoim przypadku to prawda
|
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
|
![]() Traiz nie rusza mnie to i nie kozacz , bo kozaki to kozy ruchaja.
Ponawiam moje pytanie o wasze treningi :> i z tego jak gadasz to nie ma podstaw aby stwierdzic ze co kolwiek dla zdrowia robisz :> |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty kurwa nie umiesz czytac Idioto ze zrozumieniem jasno sie chyba wyrazilem ze nie cwicze?
|
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() to po co sie udzielasz?:>
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo chce zebys zamknol MOrde w koncu
|
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down nie lap mnie za slowka ![]() tak cwicze cwicze...chyba niewidziales ludzi co nei cwicza ![]() Ostatnio edytowany przez Don_Kustosz - 14-06-2008 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja chce zeby tu znowu wrzucano ssy anie zdjecia ?:> i jak mam zamknac morde skoro porozumiewamy sie pismem <mysli>
up Don Ty serio cos cwiczysz bo wnioskujac po fotkach to nie ![]() ok ustalamy ze nie wyrazamy sie wulgarnie tylko rozmawiamy pokojowo ;> Ostatnio edytowany przez Wrocziom - 14-06-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() <brawo> Gratulujemy dzieciom... Speedy taka swinie jak ty bym roz*****l w kilka sekund na solowie konska spierdolino bo widac ze miesnie na lapach masz bo jakos Ci sie udalo na suplementach czy huj wie czym [nie znam sie] przetworzyc na jako takie miesnie ale kurwa jebana bulka jestes i zanim bys podniosl ta golonke to bym ci ak oklepal morde ze blacharz by nie pomogl wiec juz kurwa nie pierdol jaki jestes pro bo cipsko wielkie jestes ^^ Kustosz tez kurwa pierdoli najwiecej a ma kurwa bica jak kanarek konska spierdolina... tak wiec prosimy o wyjscie z tego tematu i s*******anie na inny dotyczacy swojego swiata, a ktorym jednak tez nie jest w stanie przekroczyc magicznej bariery 42 lvla bo grube lapy przeszkadzaja mu w uhnieciu sie -.- to smutne... krotko na temat: WSZYSTKIE BULKI KTORE MYSLA ZE SA FAJNE ZAMKNAC JEBANE RYJE !!
ps. specjalnie pisze jezykiem speediego i uzywam kupy wulgarzymow z nadzieja ze niedlugo tu modek zawita i zamknie tn syf w pizdu a ta kurwa Speediego bedzie banowal tylko za to ze zrobi nowe konto -.- |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro cwiczysz to powiedz mi jak moze cos pomoge
![]() up Hansu owned ![]() modek zamknie temat to powstanie nowy ;P Ostatnio edytowany przez Wrocziom - 14-06-2008 o 23:10. |
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vaderik ja po to z nimi gadam
![]() Don nie masz lapy wiec po co sie udzielasz? ile masz lapie 35? myslisz ze to duzo? ile na huntle wrzucisz? 12k chociaz? ;/ watpie .. na klatke ile wezmiesz? na rozpietki? Ja na twoim miejscu to zanim bym sie czyms chwali to bym cos osiagnal masz wakacje chodz na silke i nie wrzucal tu swoich fotek i nie ignoruj nas ![]() FORUM TO SLUZY DO WRZUCANIA SS |
![]() |