![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Czlowieku nikogo tam nie bylo deska sama najebala viluma
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: WARSZAWA
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glorfin
Gildia: Triple Entente
Poziom: 80
Skille: SOM GIT
Poziom mag.: 59
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Wizz;2115233]O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
O wiele czesciej?Chyba na nob charze. A bany mam w pizdzie tak samo jak chara. I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D[/QUOT Owszem owiele czesciej niz ci sie wydaje ![]() a sory ledwo ban zniknal i deska jak mi przykro :/ bot ci nie wzucil gran hura czyzby?? zalosny jestes dzieciaku i zapewne jebnalbys matke krzeslem jak by neta odciela, pozdro dla Jolki I Floova ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Warszawa
|
![]() AAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAA WRACAJCIE TERAZ TAKIE CWANIAKI JESTESCIE WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Wszystkie akcje fachowe dopinguj na sto procent bo nikomu nie w smak chyba na dołku spędzone noce!'
![]() |
#1345 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Czekal;2115240]
Cytuj:
Jaka deska po banie? Cry =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A na kogo czekałeś? W końcu nie przyszedłeś na te piwo =/ A ja tyle czekałem, dzwoniłem a Ty nic... To się zdenerwowaliśmy i to my do Ciebie poszliśmy xD Czy to nie Pixsika widziałem w pewnym momencie jak Ci powiedziałem przed jakimi sklepami byłem? EDIT bo zapomniałem DZIĘKI KURDE ZA SZKLANKE Ostatnio edytowany przez glorfifififiiiii - 15-06-2008 o 02:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() My przyszli, my zabili i my poszli.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cala historia od czasu az bylismy w siedlcach
Glorfin dzwoni do Viluma : Wyjdz na piwo przejezdzam i chcialem sie spotkac pogadac Vilum: Okey poczekaj Sam Jestes? Glorfin(15 min potem) : no za ile bedziesz Vilum : Poczekaj 10 min jeszcze a jestes sam? Glorfin:Sam jestem czekam 5 min potem Vilum : Zaraz bede ale jestes sam ? Glorfin : Tak 20 min potem Powiedzialem seqowi zeby pojechal do okola i po ogladal sie po czym dzwoni telefon Seq : Dawajcie widziałem go pomaranczowa bluza dosyc wysoki 90% on Ja : Okey Seq : Tu jestesmy wsiadajcie tu wysiadajcie i tam po prawo Po czym zobacyzlismy ciebie i (chyba )pixika, poszlismy do was nie bylem pewien bo bylo po 22 wiec podszedlem sam do was jak Cie zobaczylem zrobiles zdziwiona mine powiedzialem siemasz ty tez i zajebalem ci 2 razy po czym skrapi z kolana i ja znow 2 razy (deski nawet nie uzylem choc ja mialem) po czym odbiegles na 15 metrow +/- i zaczeles pierdolic poczkeajcie 10 min po czym ja krzyczlem ze jestes kozak podejdz domnie i dalej sie klepiemy po czym ty odparles nie poczekaj 10 min to poszedlem czekac na twoich ziamkow nie bede zebys mogl mi cos zrobic z 10 osobami 2 na 2 nie daliscie rady bo twoj kolega stal jak by go zabetonowali. Wiec zapewne czekales na pare osob bo bales sie samego Glorfina i potrzebowales kolegow zeby spokojnie znim sie ustawic z czego nawet sie nie pojawiles w umowionym miejscu tylko jakies 500m dalej po 30 min czekania. Skoro bijemy jak cioty to czemu odbiegles na 15 metrow zeby cos powiedziec i czemu sie prawie wyjebales po 2 strzalach jak to ponad 3 osoby powiedzialy z twojej wiernej gildi jestes 1-2 strzalowcem i sie okazalo prawda nawet nie stawiales oporu. (Jestes ciota nic wiecej ELO WARSZAWA TARGÓWEK CZEKA) a to co mialem napisac Dotrzymałem Obietnicy i Nie zrobielm tego z powodu gry tylko z powodow osobistych o ktorych Vilum Dobrze wie wiec Wizz psiocho jak nie masz sie do czego przyczepic to lepiej zamilcz ja sie nie kloce z rlami oto ze gra jest wazniejsza od nich
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 02:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() Bochnia is next!
![]() |
#1354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
|
![]() @up.
zapomniales kiko dodac - 'ja jestem z heat ale ty fajny facet jestes' XDDDD vajlum - do wesela sie zagoi =)
![]() |
#1355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie padl bym bo bylem w trapie z 5 sekund od nobow a dopiero wy podbiegliscie
![]() @Kirshna - Poprawia mnie osoba ktora nie skonczyka podstawowki? Nie osmieszaj sie Bolter - gz fraga , nie zapomnij napisac na forum, kto most damage? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Podstawowka skonczona ; ) Ale przynajmniej umiem sie wypowiedziec w ojczystym jezyku.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Użytkownik forum
|
![]() Etam, rozmowa wyglądała truszkie inacziej, ale prawdą jest, że pytał się pare razy czy jestem sam. Czy skałamałem? Pixsik sam widział jak mnie obspajowywał, że nikt nie stał xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz ja to top frager most dimajdze i last hit XD
chodzi oto ze obiecalem i dotrzymalem i okazalo sie kto jest ciota ktora jest mocna przez kabel a jak co do czego anwet ryja nie potrafi bronic i dodatkowo kolegow ma takich kozi ze zamiast mu pomoc to sie stali i patrzyli End of Story
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 03:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jechal Mercem za to ty nawet maluchem nie prowadziles. Bo nie wystajesz za kierownice.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |