![]() |
#1402 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co piszecie znow o tym samym skoro to bylo przez 20 storn?
Takie ograniczone umysly? sylwek>tibia > udana impra ok seq? XDD bolter + forum + tibia + rl = tgk fail pz camp + kirshna =" ja juz nie jestem takim nolifem jak bylem kiedys , teraz jestem pozadnym smieciarzem i zarabiam 1zl na h." Kto bedzie lidowal sneaka na bochnie?Samozlo ?XD czy bolter Seq - bedziesz musial kupic nowe auto chyba bo z twoimi ciezarami nie dojedziesz do krk nawet |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Sad but true
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Bochnia
Imię: Jola
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 105
Skille: 90/70
Poziom mag.: 22
|
![]() Chlopaki nie wiem jak wy ale ja juz mam lopate i kopie sobie bunkier hahahaahaha jak cos to floov wbijaj sie tylko komputer na plecy kupimy sobie neta bez przewodowego piec ton delicji , budke z kebabami oraz wazeline haahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1408 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra to pierw sie pochwale towarem ale wazelina na wasz koszt bo ja nie bede tylu ludzi moja smarowal haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Warszawa
|
![]() Teraz to mnie w*****łeś, tyle buły co skrapi zarabia to ty w życiu nie widziałeś.
![]() |
#1410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czytam wszystkie Wasze posty i naprawde szkoda mi Was wszystkich xDD co gra moze zrobic z ludzmi??? xDD a noc jest od spania jeszcze sie nie nauczyliscie?
![]() |
#1412 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiborov mowi ze jak bedzie mocny wiatr i spotka xira to go wiatr z Mounteveresti zepchnie huehue nie wiem o co chodzi ale git haha
BTW STOJAK TY ZAJEBABY RETARDZIe! Ostatnio edytowany przez Koston - 15-06-2008 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiborov to duzo gada malo robi jak narazie
![]() Co do Wizza hmm ja fail ? jak narazie jesli chodzi o tibie nie mam kompleksow typu nic nie moge co ja zrobie zesram sie pod ssiebie niemam juz zycia jak to ty masz Co do rl mam wiecej kumpli ,wiecej wlasnej zarobionej kasy, wiecej Polski i zagranicy zwiedzilem niz ty, mam dziewczyne i normalnych rodzicow za to ty masz Floova, kase w tibi, zwiedzasz codziennie mape biegajac msem po niej zeby odlosnic kazda wyspe calkowicie,a co do zagranicy to zwiedzisz jak cie moze kiedys wywioza do psychiatry bo unas niema takich fachowcow zeby tkaie stadium choroby wyleczyc. A dziewczyne to ty na plakacie widzisz albo w cosmopolitanie. I przestan postowac wiem powtarzamy sie ale co mamy pisac to sa fakty to jest prawda zreszta jak tylko to sie w okol ciebie dzieje to niema co opisac innego.Bo kazdy twoj dzien wyglada tak samo PS. Zobacyzmy jakei ty argumenty bedziesz mial jak zaczniemy wygrywac wojne juz nie bedzie ze nie mozemy nic i ze jestesmy skonczeni jak narazie ostatni open 16:1 wiec no niewiem jak to bedzie ciekaw jestem ile razy jeszcze Xoo was obsra grajac na Valori zanim ockniecie sie ze was wyhuja
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: WARSZAWA
Imię: Glorfin
Gildia: Triple Entente
Poziom: 80
Skille: SOM GIT
Poziom mag.: 59
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze Vajlum nei pisze juz, co na vencie naopowiadales a na forum nie piszesz jaka szkoda pixik pewnie ze strachu nie pamieta jak to bylo i mozesz pierdolic sobie farmazony, masz kompleks zapraszam z twoja ekipa tylko ze nas tez nie bedzie 2
![]() @ Ale z niego taki informatych pr0 hacker ze wiesz on zrobi sobie w kompie taka laske ze jak zywa sprzeda i zarobi miliardy. Wiec wiesz nei zaczynaj znim bo on ci stara z hackuje i ona mu przeleje caly chajs z banku
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja "laska" napisala list do bravo(o tej kaszance) xDDD
Fakt , ona jest wyjatkowa hahah Jakos jak bylem w gildi na vencie to mowiles calkowicie co innego jak i 90% osob wypowiadajacych sie na forum no ale nie ma to jak propaganda na forum. Juz nie bede mowic jak skrzata stary pobil jak prowadzil akcje na tb xDD prawdziwy Patolog squad Skoro masz normalnych rodzicow to dlaczego zrobili ci taki nos ? :S Kolegow masz takich jak w moim podpisie( ten w okularach ) XDD A ta laska za toba jest twoja xD Szkola dla uposledzonych ;D ? Ostatnio edytowany przez Wizz - 15-06-2008 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: WARSZAWA
Imię: Glorfin
Gildia: Triple Entente
Poziom: 80
Skille: SOM GIT
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
Wygrana 1-0 na wyjeździe to jakby u siebie wygrać 2-0 ![]() @reszta OWNED ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro masz takich rodzicow to czemu wygladazz na 12 lat majac 19? bo jestes uposledzony?
Nie moja dziewczyna nie wyslala tego do Bravo to chyba twoja stara bo jak zobaczyla jakie dizecko urodzila to wolala kaszanka uspokajac swoje zachcianki Propaganda skrztaa stary nie pobil tylko wyjebal mu neta jak zwykle lubisz koloryzowac sw2oje wypowiedzi tak zeby wygladaly dramatycznie( to nie on chodzi na cmentarz pic) Bo jest wyjatkowa przynajmniej dla mnie ty masz tylk owyjatkowy ryj zato na ktory patrzysz w lustrze i ciekaw jestem kiedy sie zastanowisz a kiedy to ja bede mial kogos po za mama kto mnei przytuli. AhahhhhaHAhh ty tyo ytylko chyba monitor calowales chyab ze jest cos czego niewiem o Valorku xD nie ja chodze do szkoly prywatnej ( tzn poprawnie dla uposledzonych) ![]() ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Chorzów
Gildia: Castus
Poziom: 91
|
![]() Przykro mi Wizz, ale wątpie żeby ktokolwiek od nas czytał takie coś jak Bravo =\
![]() |
#1420 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak to sie mowi (nauczyl sie gowniaz chodzi i powtarza) Cos jeszcze do zazucenia panie Wizz czy moge isc juz na dwor do kolegow posmiac sie z wczorajszej akcji z twoich wypocin i z tego jak by to bylo jak by Cie Albert dopadl. A co do Viluma powtarzam bylo nas 2 vs 2 ale z przeciwnej strony byly 2 cipy uwazajace sie za kozakow NIE ZAPOMNE MINY VILUMA JAK MNIE ZOBACZYL AUIHSAHSUAHSASUAHSUAHSUHAUHSAUHSUHASUAHUS
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 15-06-2008 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |