|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: W mieszkaniu...
Stan: Niegrający
Imię: Qozettos
Profesja: Knight
Poziom: 42
|
Witam... No to jest mój nowy Fake po formacie... Niestety nie mam takich samych materiałów, aby kontynuować poprzedni Fake :/ No i chcę wspomnieć, że nie mam Fake font Conventer, a więc czcionka jest prosta i tyle.
*Prolog: Wspomnienie* 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Na końcu chcę podziękować Wujowi z Afryki ;> On wie o co kaman.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
O zapomniałem o forum ;p. No tu dopowiem, że walka jest dziwnie chaotyczna. Dziwnie znaczy mało z niej rozumiem najpierw jest koło 5 a na następnym zdjęciu już tylko 2.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
To mogę Ci zdrzdzić, że jak oni "giną" to znikają niema po nich żadnego ciała i na następnym obrazku jest takie coś niebieskiego
Jest ciemno więc trudno to zauważyć dobrze.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Jeśli nie lubisz czytać to ten Fake nie jest dla Ciebie.
*Pierwsza Część: Drow* * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
Fake fajny i baaaardzo ciekawy. Niestety ale niektorych rozmow nie rozumiem z jednego powodu - nad tekstem nie ma napisane jaka osoba co wymawia. Jakos mniej wiecej do tego doszlem (niewiem czy prawidlowo xd) ale gdybys to zmienil i dozucil nicki postaci nad dialogami owiele milej by sie czytalo. Sklejka ladna, widze ze niektore elementy takie jak ziemia czy drzewo robiles sam co mi sie podoba. Outfity niektore sa z lekka dziwne ale i tak ladne. Efekty ok i calosc git.
Ocena: 9/10 P.S. Ten konik jest ladny ^^ @edit Aaaaa jednak drzewko nie jest twoje bo zauwazylem go w Teasterze na jednym ze screenow. ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-06-2008 o 15:38. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
|
Konik inny niż wszystkie a skad? Jeszcze raz krew mało żywa.
|