![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() @Walekifa
Nie pozwalasz mi poczuć władzy ![]() @topic Dokonam selekcji członków klanu, kilka osób się zapisało, a ani razu nie grało. Co do osiągnięcia maksymalnej liczby osób w dzisiejszej grze, to .hobnail mógłby załatwić dedyka z większą ilością slotów. To tak, jakby ktoś chciał koniecznie się jeszcze dopisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pemek33
Gildia: Tibia.pl Clan
Świat: Soldat
Skille: dobre;]
Poziom mag.: ;E
![]() |
![]() No to, jeżeli będzie więcej osób niż osiem, to przesiadamy się na dedyka .hobnaila ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2008
|
![]() Ja chcę dzisiaj grać !
![]() Dzisiaj przegrałem z pemkiem33 ![]() ale tylko 3 pkt ![]() Ostatnio edytowany przez Wojteo - 15-06-2008 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Ja mogę pograć, ale zależy jaki tryb :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() może mi ktoś wyjaśnić jak zagrać w tym turnieju zapisaniu sie?
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Cytuj:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company i stamtąd się wybiera server. Edit: To znaczy, tam będziesz miał podany IP do servera. A tak btw. Wczoraj pierwszy raz bawiłem się nagrywaniem Demosów. Co prawda nie wiem za bardzo jak to przerobić na *avi, ale jak ktoś chce to niech sobie obejży. Takie 3 krótkie akcje. Osobiście bardzo zawiodłem sie co do tych filmów, bo nie ma możliwości w trakcie oglądania zrobić "zooma" barrettą, a przede wszystkim nie widać lotu pocisku, a właśnie o to w tych scenkach chodziło ( w jednym udał mi sie taki świetny rykoszet, że pocisk przeleciał prawie przez całą mape, odbił się od ściany skręcił prawie o 90stopni w dół i odstrzelił gostkowi głowe ;p ) =/ Ale mimo wszystko jak ktoś chce to lapcie: http://odsiebie.com/pokaz/206028---7981.html Ostatnio edytowany przez Glacial - 15-06-2008 o 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
|
![]() czym odtworzyć ten filmik ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A robicie ten klan? trochę się ostatnio opuściłem w temacie bo mnie nie było. Zgłaszam się jakby co ; p Nie ma tutaj drugiego takiego nożownika ^^
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz przenieśc je do folderu soldat/demos, później zrobić skrót na pulpicie i kliknąć właściwości. W ścieżce "element docelowy" wpisz PO "cudzysłowie"
-demo demo1. Powinno to wyglądać tak: "F:\gry\Soldat 1.4.2\Soldat.e xe" -demo demo1 Kliknij na skrót, włączy ci się pierwsze demo. jak skończy to przeniesie cie do zakładki internet. W polu na port bedzie "0", a na IP "demo1", zamień "demo1", na "demo2", kliknij join i włączy ci sie drugie demo. Tak samo zrób z demo3, itp. @up Nie ma nic bardziej irytującego jak ktoś mnie z noża zabija xd Edit: Jutro o 12 na czacie będę czekał na kogoś, kto miałby chęć zagrać duelka. Poczekam do 12:15 Ostatnio edytowany przez Glacial - 15-06-2008 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Glacial, czekam aż się wytłumaczysz z tych cheatów, jutro jak będę miał czas to obejrzę dokładnie film Zalgadisa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2008
|
![]() Ten co wie, ja dzisiaj dopiero po 13 będę więc nie zagramy
![]() A chętnie bym cię zpwnił cheetah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tu bym się kłócił.
![]() A to mi się podoba ![]() Kiedy gramy? Edit: hobnail daj ip servera dam do ulubionych na xfire (użwa ktoś?). Ostatnio edytowany przez <8>Borys<8> - 16-06-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zbanowany
|
![]() Rofl.
Dzisiaj serwer tylko na 10,5h mogę postawić. Możemy to oczywiście rozłożyć na więcej meczy. Jak coś to mi się chat zwalił, wszystkie pokoje działają normalnie, tylko NC mi nie działa. Loguję się, spoko, ale nikogo nie ma, a Ważek wysłał nawet skrina, że siedzi z nim pare osób :< Więc prędzej na GG do mnie albo nowy chat założyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Arcan nie będę się z niczego tłumaczył noobkom, którzy we wspaniałej większości grają w tą grę przeszło od tygodnia. To byłoby dla mnie po prostu upokarzające. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() E, panowie, jak tak się kłócicie o te noże, to może zrobimy "TDM only knife"? :>
Co o tym myślicie? Mój filmik o Soldacie, który wstawiłem jakiś czas temu. Chceta to zobaczta i obowiązkowo skomentujta ^^ Link: http://youtube.com/watch?v=XNcwHcN36-0 Ostatnio edytowany przez pemek33 - 16-06-2008 o 11:50. |
![]() |
![]() |