--> | --> |
![]() |
#1501 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: WARSZAWA
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glorfin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Triple Entente
Świat: Titania
Poziom: 80
Skille: SOM GIT
Poziom mag.: 59
|
![]() Jasne. Za ile K kupiliście tych swoich kumpli?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia
Imię: Kamarroo
Gildia: Para Squad Forever
|
![]() ok 16k max 20
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca Ostatnio edytowany przez Kamarroo - 16-06-2008 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Użytkownik Forum
|
![]() mniej wiecej tyle co za twoja stara
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Albi - ja nie bede komentowac tego co ty opowiadales o swoich "kumplach" bo seqa i boltera jechales z gory na dol.
A co do erakira to komentowalem jego sytuacje na fotce gdzie lezal zajebany w 4 pizdy XDD Co do twojego wygladu - [drings style]OKz menz [/drings style] pierdolisz ze ja wygladam na 12 lat a to ty jestes chudym rudym jedno strzalowcem ![]() My nie wpadniemy bo to trzeba byc idiota zeby bic kogos dla mozliwosci expienia na titani xDD ale skoro wam tak sie nudzi i chcecie wyladowac na oddziale specjalnym to wpadajcie. Bolter adres ma i nawet posty pisal na forum zeby do mnie wpadli bo jestem "wizzard" uhahaha Ostatnio edytowany przez Wizz - 16-06-2008 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz co wizz jak ja mial bym taki ryj jak bolter nie ruszal bym sie za chuj z tego tgka =P
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik forum
|
![]() Oh kurwa, prawie śmieszne, pewnie Ci stanął z wrażenia?
Wyobraź sobie, że mnie te dowcipy nie ruszają, bo poziom wiejski mam głęboko w dupie, więc niedługo też tam się znajdziesz. CZESHĆ JESTEM KOMAR DLA PRZYJACIUŁ KAMARROO MAM 75 ED NA TITANII I PODNIECEJOM MNIE DOFCIPY O TFOJEJ STAREJ!!!!!!!111 BONDĆMY PRZYJACIUŁMI? A tak na serio, to ile Ty masz lat? 12? Że tylko tak umiesz, komuś po rodzinie jechać? A może jak wpadniemy to ja Ci wpadnę do domu i zrobię z Twoją starą to co z Tobą? Teraz podobają Ci się te gówno warte dowcipy pierdolcu? Dziecko wyjęte z dupy zamiast tradycyjnie. Tak a propos tego adresu, zapomniałem wspomnieć, świetny jest. Na co nam kod pocztowy skoro znamy zadupie już od dawna i potrzebujemy tylko tej zasranej ulicy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jasne że totalny wpierdol, od nas dla Was, od serca. Wybijam do szkoły, wpisik jeden sobie odebrać do indeksu, mam nadzieję, że wiecie co to, widzieliście kiedyś zdjęcia? Albo może nawet przekroczyliście próg... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Chyba rope zion! _/
![]() |
#1511 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() seq ty spasiony turoniu nie pierdol o twoim koledze ze najebie kamarroo tylko przyjdz ty tez ;p
a zapomniałem ze zanim ty sie dotoczysz to miną 2 dni sry bro :* A Vilumka w kilku lali pizdy jebane <wielcy bandyc> legła legła warszawa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiem ci tak sam wyzwal kika ze to cipa itp. to tak napisalem. Viluma lalismy w 30 osob tylko szkoda ze samochód jest 5cio osobowy. I szkoda ze Viluma kumpel Pixik go nie obronil. Wkoncu bylo 2 na 2. Zreszta byles tam ze tak pierdolisz? @Edit: Ale zapomnialem Bochnia to hakerzy i weszli na miejski system monitoringu w Siedlcach (O ile takie cos u was istnieje) i zobaczyli jak to cala banda (lacznie z deska) bija Viluma.
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() ty gruby huju ty sie ruszyłes z domu??
przeciez ty w sylwestra siedziałes na kompie i masz taką wielką dupe ze pasek zakładasz bumerangiem a co do hakerów to nie hacze i tego nie popieram idioto zajebany :******************** |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit: ANGELYSO! <3 MOJ BROOOOOOO
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 16-06-2008 o 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Seq <3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Kamaro
Człowieku, naprawdę chyba w tej Bochni macie słabą opiekę medyczną, bo takiego debila nie doleczyli (już się chyba nie da ![]() To tyle ode mnie. Yours sincerely, Emok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUahuahuaha przypomniala mi sie jedna anegdota o Chrisie.
Kiedys mial w opisie na gg ze jest na dyskotece. Wszyscy na vent szok ze on wyszedl z domu i to na dyskoteke. Co sie okazalo: zrobil taki opis zeby matka sie nie przyjebala ze poszedl z kolegami pic na cmentarzu. Pozdro Chris <3
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() naprawde nie chce sie w to mieszac, bo dla mnie dwie strony ostro sie blaznia, ale mam propozycje. <oze spotkajcie sie w neutralnym terenie, w polowie drogi z warszawy do bochni, po 5 osob z kazdej ekipy i sie na*******ajcie, a nie tutaj jebiecie fermenty kto komu dojebie. Kurwa jak ja to czytam, to jestem pewien, ze polowa fajterow z bochnii jest na jeden strzal, tak jak paru z tgk co sie napinaja na forum, a chuja tak naprawde zrobia.
@ 'legła warszawa' wy tam u siebie macie klub jakis na poziomie, czy waflujecie nozownikow? (o ile wiecie o co chodzi 'kibice') wchodzicie sobie na starych non stop, w pewnym sensie jak sie o tym zartuje to jest smieszne, ale 3/4 z was mowi to na powaznie, myslicie, ze naprawde to jest fajne? do chuja nie mam zamiaru sie bawic w psychologa, ale wam naprawde odjebalo. viluma to nawet nie chce sie komentowac, pokazales na co cie stac poprostu. bez pozdrowien
LEGIA WARSZAWA Ostatnio edytowany przez Miku - 16-06-2008 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Seq aka Bambaryla
LOL? uhahahahah , wez , jesli nie masz nic do pisania to przynajmniej nie pisz takich bzdur. A co do twojego wychodzenia z domu to wychodzisz bo nie mozesz expic na wrl. A przypomnialo mi sie tez cos Kiedys miales opis " z sidhe media na plazy" i wszysscy polew bo powiedziales starej ze idziesz z laska po byles w mcdonaldzie o maj gat o bosze |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() |