|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Nieważne
Stan: Niegrający
Świat: Czekamy na New
![]() |
![]() Im lepsze Skile tym lepiej
![]() Narazie powinny wystarczyć, wbij 20lvl i treń do 70/70 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Imię: Libatzione
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 57/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Taa, ja uważam ze przed 20 lvlem każdy knight powinien mieć skile 65/65 a dalej to według uznania. Ja np bd trenił do 65/65, następnie expił do 30 lvla i znów trenił do 75/75 lub 80/80
![]() PZDR! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Skille to indywidualna sprawa każdego gracza. Czujesz, że takie skille Ci odpowiadają i przyjemnie Ci się gra, to do niczego się nie przymuszaj i nie zwracaj uwagi na innych. To jest zabawa, a nie wyścig szczurów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() jak ktos pisze ze na 30 lvlu powinno sie robic 80/80 to od razu sie domyslam ze samemu napewno nigdy nie mial takich skili
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Świat: Lunara
Poziom: 61
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Niech się wypowiadają ci, którzy posiadają skille z górnej półki takiej jak 75/75 czy 80/80, a nie ci, którzy mają zamiar do takich skillować bo może na początku skille szybko lecą, ale jak dojdziecie do 60 już nie będzie tak kolorowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Iron Epee
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Mój kumpel 10 lvl wbija sille 60.60, a ja na 23 lvl mam 55.54 i takie mi wystarczają na cycklopy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Imię: Zdepson
Świat: Harmonia
Poziom: 70
Skille: 82/80
![]() |
![]() Tak jak ktoś napisał kilka postów wyżej ,że skille to twoja indywidualna sprawa owszem bo to od Ciebie zależy jakie będziesz miał skille i czy one ci odpowiadają jak patrze jakie teraz skille maja 100lvl+ (70-80)i to im wystarcza. Więc rób jak uważasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() Kazdy powinnien obrac sobie samemu plany jakie skile starcza mu na lv niektorzy maja na 20 lv 80/80 a inni na 100 lv po 70+
wiec sam powinnienes sobie odpowiedziec jakie skile ci starcza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Polska / Dębno
![]() |
![]() Miej takie skille, jakie chcesz. Jak dobrze się expi, to zostaw, jak źle to skilluj. Twój wybór. Po "rozpiski" zajrzyj do poradników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() o jezu ja na 30 lvl miałem tylko 55 skilla i jakos nie płakałem
![]() teraz znowu zaczołem grać i skilluje już od 10 lvl żeby pużniej mieć spokuj ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mateuszek, weź słownik do ręki proszę.. I nie gwałć podstawowych zasad języka polskiego.
Codo skilli. Nie opłaca się wbijać dużych skilli przed 20 lvl. 60/60 wystarczą, bardziej opłaca się trenować na 30. Czemu.? Bo na poziomie 8-30 baaardzo łatwo można zostać zabitym przez PK. I nie chce nawet widzieć komentarzy typu "jak ktoś umie grać to nie padnie!", bo to jest tylko ośmieszanie się. Życzę powodzenia w uciekaniu z kopalni do Kazo chociażby: )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Powodzenia w zarabianiu kiedy Twój bp jest zapchany przez potiony.
Zależy która kopalnia.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Niekoniecznie musi być zapchany potionami. No ale nie będę rozwijał mojej myśli, za dużo osób to czyta...
No to wybierać kopalnie w miarę "nie-rozłożyste", blisko rope place'ów. Crus helmet na niskich lvlach - soldy + dwarfy są fajne. Albo pod miastem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: Nie Wiem!
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nie wiem czy to odpowiednie skille na 10 lvl. Od 10-20 jest bardzo duża szansa że padniesz a skille lecą i 50 godz skillowania na marne. Jest wiele teori na temat skilli. Według mnie taki układ skilli jest wystarczający:
8-40/40 10-45/45 15-50/50 20-60/60 25-70/70 30-75+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Shhizol
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: <
Skille: 6+/4+
Poziom mag.: 8+
|
![]() Latwo sie mowi... Nie jest tak latwo wbic 75 skill... Wejdz na Poradnik Medatora o skilowaniu... Tam jest opisane szczegółowo ile godz miejwiecej trzeba na takiego skilla... zobacz sprawdz i ciekawe co o tym myslisz. A i tak apropo jestem zdania takiego najpierw Trenning a Potem exp jesli chodzi o knighta! i nie lubie takiego czegos jak ktos juz sobie ustala na jakim lvl bedzie mial takiego skilla bo zazwyczaj tak nie jest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() skilluj jak ci wygodnie możesz mieć równie dobrze skill 70 na 20lvl'u albo 55na20lvl'u ja na przykład nie lubie skillować i mam słabe skille 60\60 mi wystarczą i ja już nie skilluje podczas expa wbiją mi sie skillki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Kazdy powinien miec takie skile jakie mu odpowiadaja. Jesli uwazasz ze expi Ci sie za wolno to skiluj easy d;
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() No tak, każdy powinien mieć skille takie, jakie mu odpowiadają, jak najbardziej. Lecz ja osobiście uważam, że jeżeli chcemy sobie przyjemnie pograć to te skille 60/50+ na 20 lv są jak najbardziej odpowiednie, powiem więcej: Są bardzo dobre. Pozdrawiam
![]() |
![]() |