![]() |
#1581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Nie obrazaj mnie...
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
Lokacja: WARSZAWA
Imię: Glorfin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Triple Entente
Świat: Titania
Poziom: 80
Skille: SOM GIT
Poziom mag.: 59
|
![]() No vilum to ma pasującą mordę do kolana Skroopiego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Sk-ce, RwT <3
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie ma.
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wygrają lepsi.
Poziom: 26
Skille: 11/10
|
![]() OKEJ! Wiesz i tak rybko, że jesteś moją kobietą ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bolek XXX - 16-06-2008 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może miec dwóch!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eh żal dupe sciska jak zwykle WSZYSCY WSZySTKO WIEDZA tylKO NIKOGO NIE BYLO
Byłem ja i scroopy vs pixik i vilum Jak juz napisalem Vilum po 2 strzalach podnosil sie z gleby po cyzm dostal 1 raz z kolana od scroopa i znow 2 strzaly na ryj odemnie po czym zaczal s*******ac jakies 15-30m ale nie, my ekipa go lalismy, gowno wiecie duzo piszecie i wiecej sluchajcie od Viluma. Wiadome ze nie powie przeliczylem dostalem po ryju i nic nie moglem bo jest za glupi zeby to zrozumiec ze powinien sie przyznac do porazki a nie gadac jak to on sie wybiera do Wawy z ludzmi (takimi jak pixik OKEY) nie nasza wina ze pixik kumpel od wielu lat of vajlum stal i sie jopil jak Vilum dostawal po ryju i darl morde EJ , ALA a gdys spojrzalem na pixika stal jak zabetonowany. Kamarro N/c an twoje posty (daj zdjecie zaczniemy gadac) Vilum tez tak pisal i jak juz co do czego nawet nie umial bronic wlasnego ryja. ( to Nie Bochnia to Nie Siedlce to Warszawa tu sie zyje inaczej) I co do mojego zdjecia jest z przed 4 lat wiec huj mozesz wiedziec jak teraz wygladam ![]() to tyle z relacji Jak to vilum dostal wpierdol I NIE PRZEZ TO ZE NIE MOGE EXPIC BO JA NIE Ty WIZZ ZE SIE POPLACZE ON DOBRZE WIE ZA CO I INNI TAK SAMO TYLKO TY JESTEs ZBYT GLUPI ZEBY TO ZROZUMIEC bo ty takiej akcji w zyciu na oczy nie widziales nawet nie w Tv bo niemasz zapewne lub nie ogladasz. Żegnam prawdopodobnie dostane bana za wulgaryzmy wiec cyu nie robie nowego konta bo szkoda tu pisac CO DO BOCHNI ja mam na was wyjebane xD jak Albi chce to moze jechac zabiore sie znim jak bedzie to pewne. Moj Cel Spelniony ! Obiecane I Dotrzymane vilum lecz swoj nos bo zapewne teraz jest wiekszy niz moj ![]() Ja osobiscie okazalem ze nie proboje byc kims tylko na forum.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 16-06-2008 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() OK
to tak KiKO - WY*******AJ Z FORUM WIZZ - WY*******AJ Z FORUM ALBERT - WY*******AJ Z FORUM DIXYRA - Y*******AJ Z FORUM ALBERT - WY*******AJ Z FORUM SEQ - WY*******AJ Z FORUM FLOOV -WY*******AJ Z FORUM EMOK - WY*******AJ Z FORUM BOLEK - -WY*******AJ Z FORUM WOJTEMO - WY*******AJ Z FORUM XIRODAN - WY*******AJ Z FORUM OKMON - WY*******AJ Z FORUM VEDOOR - WY*******AJ Z FORUM SCROPY - WY*******AJ Z FORUM I WOGOLE TIBIA.PL TO KURWY I HUJE i koncze postowac bo skoro kiko i wizz koncza postowac to koncze razem znimi haha =) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koston <3 Ostatnio edytowany przez Floov - 17-06-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Imię: Kamarroo
Gildia: Para Squad Forever
|
![]() Cytuj:
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Użytkownik Forum
|
![]() macie powod do radosci piciem sie chwalicie Gz WAWA;]
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie chodzi o picie, tylko o wychodzenie z domu, swoją drogą dzięki, ale wielki wysiłek to dla nas nie jest
![]() Chodzie na to piwo ze mną plis ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To chyba debilu osoby pomyliłeś xDDD Czemy kurwa zdanie zmieniasz częściej niż dziewczyna skoro jeszcze kilka postów wcześniej mówiłeś, że mam zupełnie inny głos (podobno jak gej ale za dużo się starego nasłuchałeś jak jęczał w nocy i teraz masz traumę z dzieciństwa). Z kilkoma osobami z tego forum byłem na ventrilo i może niech oni się wypowiedzą. Ale wgl jebie mnie to, be lepiej mieć wgl głos a nie tak jak ty wlepić mordę w ekran i zaniemówić na kilka dni. I nic im debilu nie przejąłem, Jola zna prawdę a ty możesz się tylko domyślać i pisać kolejne bajki jak całe twoje zasrane komputerowe życie. I oni chociaż mogą sie pochwalić "piciem", bo wy daliście jakieś swoje grupowe zdjęcie gdzie 4 tibijczyków usiadło na ławce po nocce zarwanej an expieniu się podniecają, że coś pili. W podstawówce na balu jescze nie słyszałeś o czymś takim jak alkohol to czego ściemniasz? Weź jak to Koston powiedział największy retardzie jakiego zna idź się utop, albo mi nie odpisuj. Jeszcze niedawno pisałeś, że mi już nie odpiszesz? Z każdym postem się tylko pogrążasz ![]() Ostatnio edytowany przez Bolek XXX - 17-06-2008 o 07:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2008
|
![]() Bolek ty krzywy ryju masz morde bardziej krzywą niż jacek krzynówek i zabierasz tutaj głos <palant> a co do picia , piłes pewnie raz w zyciu i na*****łes sie jak działo i dostałes potem wpierdol w domu od starego czy od starej patelnią wiec nie zabieraj na temat picia głosu jebany lamerze , pewnie jeszce masz świadectwo z paskiem jebany kujonie
![]() a co do seq to raczej z ciebie by było mydło ale nie dla całych niemiec tylko kurwa dla całego swiata gużcu jebany xD seq aj lof ju pro xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
@abg~ pokaz fotke przystojniaku, plsss
![]() |
![]() |
#1596 |
Użytkownik forum
|
![]() Zgadzam się z Mikiem, i dorzucam, że nie dzieciĄ, tylko dzieciOM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty w koncu przyjezdzasz do bochni?
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak, a co? Chcesz iść na piwo?
Wojtemo też ma racje, napinacie się, napinacie, a jak na razie to jest 1-0 dla nas na wyjazdach do innych, to jednak my coś robimy a nie tylko gadamy. Nawet nas stać na te wyjazdy i nie musimy sprzedawać K na allegro. Siedlce zdobyte, teraz Bochnia ;] |
![]() |
![]() |