|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Kosior de'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @Hielbi
albo inaczej ;d jak cie widza tak cie pisza ;d jestes slaby to cie zniszcza ;s cie poniza jesli mysla ze obniza tym nasz poziom ; ) @XOuen dalej slabo ci myslenie idzie ;s
|
![]() |
#21282 |
Guest
|
![]() @kosior
oj widze ze jestes taki głupi jaki byleś zawsze |
![]() |
![]() |
#21283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Olsztyn
|
![]() @up
Nie... po prostu Kosior jest z policji ;/
![]() |
#21284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Imię: Cebool of pall
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 178
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21285 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
TibiaBot NG ma opcje ogladania pieter nizszych i wyzszych tak jakbysmy tam byli, wiec wystarczy ze sobie stanie w odpowiednim miejscu gdzies chyba na poh zejdzie mapka 2 poziomy nizej i widzi czy boss jest zrespiony czy tez nie. ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21286 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Imię: Van'Palladin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 63
Skille: 80/57
Poziom mag.: 16
|
![]() Ej roo naucz się pierw pisać a potem z kimś gadaj pewnie jak widzisz napis 13:11 Achon Elaw [209]: yo co tam kupiłem bossa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21287 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: NIEWIEM ZNAJDZ MNIE
Stan: Usunięty
Poziom: 99
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() up
ze mnie nie ubił to ja mam musk a on go niema tak samo mnie na dl poi nie ubił kolejny asslicker pr0 GILDI mhm ktos tam up HERG LOKA BOSSA BOOTEM NG SAM SIE KIEDYS CHWALIŁ -,- jaki hunt : 97 ek vs Jurg <dał rade > ![]() Dzakhal ![]() i poziom ;| ![]() rose smiejesz z herosa a heros wtedyz jakis ice arrows był bez ass stars i bez shielda trap by go 2 hf i zgon no ale ty wiesz lepiej a sam up stałes i kazałes raportowac pozdro Ostatnio edytowany przez Roo123 - 17-06-2008 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21288 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#21289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Przy Hergu to Ty jestes ciota, nie mowcie mi ze lize dupe Hergowi ale to jest jedyna osoba na Harmonii co cos osiagnela i ma jakakolwiek "wladze" na serverze n-pvp. Heross jest najwiekszy pod wzgledem, lvla skilli i mlvla. Ale co z tego? Czy Graeme grinder pomimo swoich zajebistych skilli mogl dorownac Tediemu? Nie Skille, lvl, mlvl - to tylko czas wlozony w to. Osiagniecia to zupelnie co innego. Co Heross zrobil takiego czego Herg nie zrobil? <tylko nie mow mi ze wbil wyzsze skille bo padne na ziemie> nic afaik. Ani 1 bossa na poi, nie zrobil tylu pomyslnych poi servicow, mial praktycznie latwo - tibia 7.8 potem era 8.0 i zawaliste assassin starki i royal spirki ktore pomagaly pallom szybko wbijac lvle. Btw. Sanor, jesli Heross niebylby twoim rl bratem kuzynem czy kimkolwiek tam jest, nie bylbys takim kozakiem na forum i wydaje mi sie ze na 80% bys nie wiedzial co to Tibia i wogole bys nie gral. Przemysl to. Herg>Heross , sorry. a no i jeszcze roo ![]() Duzo zostalo wymienione powyzej, osiagnal wiecej nie gra od tibii 7.8~ tylko od poczatkow Harmonii, nie wiem jaka to 7.4/7.5 bodajze moze i nawet wczesniej.[2003r.] Wlada 2 jezykami biegle, 1 ojczysty (szwedzki) i 2 angielski + troche polski na poziomie 10% naszego spoleczenstwa (czyt. byki, bledy i ubogie slownictwo) Co do Herossa (nie zebym sie czepial) Polski jako ojczysty i angielski na poziomie no ok. ponadpodstawowym (duzo bledow nie zbyt bogate slownictwo) nie kazdy moze sie uczyc jezykow, no ale roo prosiles o to pod jakim wzgledem herg jest lepszy, to jest 1 z nich.. A mozna znalesc wiele. Pozdro obroncy Herossa jak i lizodupy takze :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21290 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tylko tyle...
Heross jesteś najlepszy szkoda że jak powiedzieliśmy ci dziś kilka słów pod naszym GH to siedziałeś cichutko poszedłeś i zacząłeś po nas jechać na forum ![]() zawsze to powtarzałem.. prawda boli... i nic nie możesz z tym zrobić ![]() Pozdro! ss dla nowych 200 lvl+ którzy nigdy nie zasmakują starej Tibi ![]() ![]()
![]() |
#21291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() Zal mi was ludzie...
Heross pod żadnym względem nie dorównasz dla Herga ani go nie przewyższysz ponieważ nie dokonałeś niczego oprócz wbicia paru pixelków :| I nie mówcie ze podlizuje sie dla ruhtlessów bo mam ich w dupie... A poza tym nie zrobie sobie poi bo mam ,,hantet" http://patrz.pl/filmy/sila-przyjazni |
![]() |
![]() |
![]() |
#21292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Tarnów ;)
Stan: Niegrający
Imię: Raiwaighter ;*
Profesja: Paladin
|
![]() @Kaer
Święte słowa ;> I na tym o to poście Kaera kłótnie powinny się szybko skonczyc...Kaer "Miszczu"Venore ;DD
12:25 You see Pole zaorane (Level 12). He is a sorcerer. 10:38 Carlo fear [46]: pls tp 10:38 Kudlaczov Master [18]: nie mam Ostatnio edytowany przez LaX - 17-06-2008 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Szwecja
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Stan: Usunięty
Imię: Leciu / EK/MS
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
Poziom mag.: 8
|
![]() @Kaer
JU ŁIN! Ale i tak ja rzadze w VENORZE o/ @KosiorQ91 Naucz sie edytowac posty : )) Najlepszy najt i pallek >: ) Za starych dobrych czasów ( : ![]()
![]() 23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise// 23:26 Meril Furakine [92]: ? 23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle Tirios 23:37:48 kurwa gadam z toba Tirios 23:37:50 i mnie chcica zlapala Tirios 23:37:52 xDDDd |
![]() |
![]() |
![]() |
#21295 |
Użytkownik Forum
|
![]() kozacze bo moge
![]() i tak jestem lepszy niz herg pozdro ______________ No to jazda dalej ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#21296 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21298 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
|
![]() Cytuj:
mają check chary ![]() Nie wyszło Ci ![]() @down on ma 17 (tak ktoś mówił, albo 18 nie pamiętam) ale te dni/miesiące/lata przed komputerem mu nieźle dojebały widzisz jaki jest. Btw roo ... Przestań już bo tylko bardziej się pogrążasz xdd Ostatnio edytowany przez Alily - 17-06-2008 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21299 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21300 |