|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() O ja pierd*le! Ten Shabal niezle wyj***l ten pien! o.O
Wywalenie. Fajnie ze dales dluzszy part bo fajnie sie czyta. Co do efektow to mi nie przeszkadzaja, sa ok. Ale strasznie wygladalo to jak ten ziomek Aryn walnol w tego jaszczura ogniem (taki sciety ogien strasznie wyglada). Ocena: 9,5/10 Btw. Avenlight fajnie gada ;< Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 11-06-2008 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() 9/10 jak byk. Nie podobało mi się tylko, że w tym ogródku czy co to tam jest jest tyle blueberry. Tibijskie krzaki z jagodami nie wyglądają estetycznie.
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Długie, ale ciekawe tylko efekty takie ekhmm przesadzone. Fajne strzały, Ta tarcza magiczna, tron zieleni. Ale nie podoba mi się długie gadanie gdzie nie gdzie i flagi z koroną tak dziwnie pomalowane. Lokacje bardzo ładne i ciekawe.
Ps. gdy gargulce się ruszyły to bohaterowie mogli by tez coś zrobić, wyciągnąć broń czy coś.
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 11 Świątynia czy coś więcej? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tłumaczenia: Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-09-2008 o 13:12. Powód: Wyśrodkowanie >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Nie chce mi się czytać, więc ocenie tylko stronę graficzną. Jest prawie dobra, tylko ten koleś co siedzi na tronie wygląda jak połamany. Niektóre światła są zbyt oczojebne.
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Ogólnie fajne, 8/10 , ale co oznacza "dszy" czy to "dyszy" ? a i dlaczego jaszczuroludy nic nie mówią do siebie, podczas gdy avenlight rozmawia ze swoim przyjacielem ? reszta spox
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
|
![]() "Dszy" to dźwięk pękającej podłogi. Tak samo jak "Trhh" czy też
Żebyście się więcej nie czepiali - kolory, a "o co chodzi": Ukryty tekst:
Cytuj:
![]() P.S.: Jakby mi chodziło o "Dyszy" to by było przy człowieku, a nie przy podłodze XD @down: Lul, fajną masz skalę ^^
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-06-2008 o 14:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() Aha. To spox
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo... Nice ^^
Koleś połamany i dwukolorowa flaga w połączeniu ze sobą dają efekt wymioo... daruję sobie xD Żaba rox "Kum" - dopilnuję, aby trafiło to do mądrych cytatów xD Gargoiny umarły. Ten ich Bóg czy co to tam jest jest taki... zuy... Ale leniu, nie chciało Ci się bariery robić Xd 9++/10 ;)
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Zajebioza jak zawsze! Bradzo dobry pomysl z tymi spadajacymi kafelkami, efekty ok a fabula przebija wszystko! ^^
Jednynie nie podoba mi sie ten ogien i to swiatlo ktore ma Aryn, no i jeszcze te same krzaczki/roslinki na ostatnich screenach przy tej barieze przez ktora przeszedl Avenlight. Reszta spoko i czekam na next parta. Ocena: 9,9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zbanowany
|
![]() ![]() _ Wow...Mononoke-hime x.X 10/10 =* @down O wątek mazi-boga ;< nie bij ;< Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 18-06-2008 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz to bardziej rozwinąć? Bo nie rozumiem o co chodzi ;//
@up: Nie będę bił, bo nadal nie wiem o co Ci chodzi ; p (( albo raczej nie oglądałem tego czegoś ;d )) @down: Avenlight, Exoriss, Syaoran, Shabal, Silandri, Aryn, Pacz, yy... ten dowódca nekromantów xd ... Jak o kimś zapomniałem to trudno, w każdym razie całość outów z rekrutacji + kilka z prologu jest nie moja. Tak to wszystko moje ;s
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 08-07-2008 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Kiedy będzie next part?
Plusy: -Nie wiem co on takiego ma ale strasznie mi się podoba -Fajny out Avelighta. Wogóle wszystkie ładne. Sam robiłeś? -Dużo obrazków. -Wiewiórka :0 -Nie chce mi się dalej wymieniać. Minusy: Nie wiem ;/ Ocena: dziesięć na dziesięć Nie mówcie że jestem archeolog. Ten temat jest z przed 2 tygodni a pozatym chce dać komenta. Ostatnio edytowany przez Devus_ - 30-06-2008 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 12 Dyplomacja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /\ Pochód moich outfitów >.> ... Pewnie któryś już był w fake'u ( jak na razie było powtórzenie z Ifarem ( tym drugim, nie tym z prologu xd )
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-09-2008 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() E tam mi się wszystko podoba. Błędów raczej nie ma ;>
rup dalei111111!!! Wiem że nie rozpisałem ale muszę spadać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajnie zrobione efekty no w snie dupne ale tako nawet nawet......
Ort sie niedopatrzylem... I nic czekam na next parta (wojna) ;d ![]() |
![]() |
![]() |